29 AUGUSTI



Vid 7tiden tog jag mig hem till Hanna för "hejdå-fika" för Sonja & Erik eftersom dom åker iväg på sin resa till Bali samt Australien imorgon! Att träffa dem såhär dagen före gjorde att min resa känns så mycket mer verklig och att alla "vi ses snart" samtalen snart kommer att komma. Åh vad jag längtar, 62 dagar kvar! 



FRÅN 2010 FRAM TILLS IDAG

Sedan jag fick min första lön från MAX i maj 2010 har jag lagt undan pengar för att efter studenten kunnat resa. Ni som läst min blogg under två års tid vet att det var min brors resa i oktober 2010 till Australien som fick mig att inse vad jag ville göra med pengarna, även jag ville resa dit. När min storebror åkte iväg hade han med sig en viss summa pengar, pengar som jag under två års tid har tjatat om att ha när även jag åker iväg. Idag, efter mer än 2 års arbetande på MAX, som personlig assistent och på hemtjänsten har jag lyckats komma upp i den summan!
Ärligt talat så är jag stolt över mig själv som lyckats kämpa ihop denna summa pengar trots att jag har gått i skolan och kunnat umgåtts med vänner/pojkvän på fritiden. Jag har vart utomlands 4 gånger under denna tid, jag har vart på P&L 2 år, tagit studenten och gjort det ungdomar gör, ändå står jag här två månader innan resan med tillräckligt med pengar. Idag har jag nått ett av mina större långsiktiga mål, och det känns så underbart bra!! 





29 AUGUSTI

Har precis kommit in från min pw runt Åbyggeby, den gick på över milen så just nu värker fötterna mer än vanligt!


28 AUGUSTI

Direkt efter stan tog jag en promenad upp till jobbet för ett pass mellan 16.30-20. Åkte hem och vände innan jag åkte till Alex för att planera lite om Australien.

Idag har jag gjort som nog alla arbetslösa gör, tagit sovmorgon! Innan kl 5 då jag hade fika med småsyskonen hann jag rensa både min och tobbes garderob, eller ja nu är båda mina!! Fikat var precis som vanligt, vi pratade om det senaste och skrattade åt allt! På kvällen tog m&jag en sväng till T&E innan jag avslutade kvällen med att se klart säsong 2 av HIMYM!


27 AUGUSTI

Blev väckt av ett sms från en rädd vän, så nu efter en Pw och lunch sitter jag på bussen in till stan för att möta upp hen för ett ärende på stan. Vi hörs senare!

Fina vänner <3


26 AUGUSTI

Fick skjuts och en hejdå-puss av William tidigare imorse eftersom han åker tillbaka till Norge idag igen. Jag mötte upp mormor och Roland på stan för att kika in Åhléns bakluckeloppis utan vidare fynd, vi valde istället att åka hit för en fika. På kvällen hade vi ett sent firande för pappa som fyllde förra veckan följ av en sväng till Julia där Linnea redan var för att ventilera tankar och känslor. Det blev en känslosam kväll med tankar om framtid och nutid som samtalsämne, tack fina vänner!


25 AUGUSTI

En seg lördagsmorgon där större delen gick åt till att städa efter gårdagens fest. På kvällen lämnade jag tillbaka katterna och hämtade upp William för lite kina-mys här hemma. Vi båda somnade till innan vi tog den 45 minuter sena bussen in till stan för hejdå-häng för Lundvall på Interpool med ett härligt gäng människor eftersom han flyttar till Umeå imorgon!


24 AUGUSTI




Mötte upp tjejerna vid bakfickan för en hämtpizza som avnjöts hemma hos T&E. Kvällen gick alldeles för snabbt men innehöll gobitar så som fina vänner, skratt och lekar. När tjejerna drog till slick gick Julia A och jag till Interpool för häng med grabbarna. En väldigt bra kväll som avslutades i lägenheten med William! 

24 AUGUSTI



Jag har haft min första dag som arbetslös idag! Blev väck lite för tidigt av Martina och resten av dagen har jag städat lägenheten ren från katthår, eller iallafall försökt. Om några minuter kommer tjejerna hit för en KF förfest! Denna kväll har jag längtat efter, nu ska jag njuta med mina fina vänner!

23 AUGUSTI

image description

Samtidigt som jag arbetade mitt sista pass på sommarschemat såg jag hur alla gick till skolan, när jag för första gången inte gjorde det. Min första tanke var "varför är alla vakna så tidigt? Kan det vara någonting i Stenbergsparken" men jag förstod ganska snabbt när jag såg ungdomarna stå vid busshållsplatsen att skolan började idag. Det känns sorgligt, tomt och helt sjukt att jag inte ska gå tillbaka till skolan. När blev jag såhär vuxen?

På lunchen bjussade jag på tårtor eftersom jag trodde att detta skulle bli mitt sista pass på ett tag, istället för att städa ur skåpet fick jag behålla det. Det blev ett kort samtal om fortsättning på Brynäs fram tills jag åker Australien, vilket skulle vara väldigt bra eftersom jag stortrivs på jobbet, med arbetskamraterna och våra kunder!
På kvällen blev det en sväng till Hille för att lämna katterna och middag med mamma. William som kommit hem från Norge hämtade upp mig och fortsatte till T&Es lägenhet där natten spenderades!

22 AUGUSTI

Cyklade till jobbet och körde ett pass på 07-14.30. På kvällen hade jag och mina efterlängtade Milbobrudar tjejkväll med tacos, tjejsnack och skrattattacker fram tills småtimmarna. Helt uppfyllda av glädje somnade vi alla 5 i T&Es dubbelsängen!
Idag blev vi väckta 07 av en fönsterkille som blev ganska förvånad av att se oss 5 ligga väääldigt hoptryckta. Vi fortsatte sova och tog en mysfrukost under en timme innan vi gjorde oss färdiga för en minigolfmatch i boulongen. Vinnaren fick av någon konstig avledning bjuda förloraren på glass, ingen av dem var jag... Eve, Johanna, Hanna och jag kramade om Bella hejdå eftersom hon flyttar till Borlänge på söndag (!) innan vi fortsatte till lägenheten för rester och mera samtal.
Jag hade två underbara dagar med mina fina vänner, kärlek till er!

 


20 AUGUSTI

Första halvan av dagen har jag myst med katterna och städat ur garderoben, den andra halvan jobbade jag mellan 17-22. Just nu ligger jag i T&Es lägenhet några HIMYM-avsnitt rikare. Sov gott!

 


19 AUGUSTI

Nu är det en vecka sedan senaste inlägget skrevs, en vecka där väldigt mycket har hänt. Känslor, tankar och händelser från denna vecka har satt sina spår i kroppen och i skrivande stund försöker jag lista ut vad resultatet kommer bli.
Sex av dessa dagar har jag jobbat på hemtjänsten. I måndags var jag med tjejerna då de hade klädbytarkväll hemma hos Martina och många eftermiddagar har spenderats med rensning av huset. I torsdags, vilket även var min lediga dag denna vecka, åkte Hanna och jag på en nostalgitripp till Forsby där samtal om framtiden tog den mesta av tiden. På kvällen kom Hanna, Linnéa och Catta över för en spel- och pratkväll som slutade med många skratt! William som annars brukar komma hem varje helg från Norge var tvungen att stanna kvar där, samtidigt som T&E har lånat ut sin lägenhet + katterna till mig. Igår fyllde pappa år (GRATTIS! <3) och jag bara drömmer om en riktig sommar med lediga dagar och mys i stugan. Jag känner mig slut på alla sätt och skulle behöva en längre ledighet, men alla tankar går till Australien vilket får mig att fortsätta kämpa eftersom jag vet att det i slutänden kommer det vara värt det. Idag är det bara 72 dagar kvar!



SOMMAR <3

12 AUGUSTI

En morgon som hade kunnat börja på ett bättre sätt kom, jag tänkte över gårdagen och tyckte allmänt synd om mig själv. Man mådde som man förtjänade med andra ord....
Vid fyratiden slog sig familjen + T&E ner framför tvn för att se OS-finalen i handbollen samtidigt som vi lyxade till det med gurka & dipp. Vid 6 åkte vi hem till mormor som bjöd över oss på grillat!


11 AUGUSTI

Den planerade och efterlängtade sovmorgonen sprack när scooter hoppade upp i sängen vid niotiden redo för promenad och frukost.
På kvällen var det förfest hemma hos Linnea! Härligt folk, gratis inträde på goya men alldeles för mycket att dricka innan resulterade i en promenad hem lite för tidigt. Men så kan det gå...

 


10 AUGUSTI

Det var en fin fredag som började med jobb mellan 07-16. William och vovven kom hit på kvällen för middag och övernattning. Det blev en härlig kväll med glass, OS och kvällspromenad in på natten. Framåt 23 fick jag agera chaufför och skjutsa en vän till akuten, tur nog har allt gått bra!

 


7-9 AUGUSTI

Framåt eftermiddagen åkte mamma, pappa, jag och katterna iväg till stugan för 2 nätters mysande. Väl uppe i stugan tog jag på mig springskorna och tog en vända i regnet förbi stugorna utmed sjön. Vi hade två fina dagar med sol, bastubad, fönstermålande, snickrande i bastun och såklart mys med katterna som älskar att vara där!
På torsdagen åkte vi hem i en skaplig tid eftersom ett kvällspass väntade på mig. Efter jobbet väntade mys med William som precis hade kommit hem från Norge!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1319508/images/2012/pic_207729008.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1319508/images/2012/pic_207729009.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1319508/images/2012/pic_207729010.jpg" class="image">


7 AUGUSTI

Förresten bloggen, vi har bestämt oss för att flytta. För ett tag sedan hade vi en mäklare här som på ett ungefär värderade huset, och nu för bara några dagar sedan har vi dragit fram allt vi äger och har från garderoberna för att rensa. När man har bott i samma hus i snart 12 år är det mycket som har stoppats undan, därav väldigt svårt att veta vad som ska kastas, speciellt saker sedan man var liten. 

image descriptionimage descriptionimage description

6 AUGUSTI

image descriptionimage descriptionimage description

Åh en sådan härlig kväll jag hade igår! 
Efter jobbet åkte jag till hemlingby för en runda i spåret, helt slut och svettig åkte jag hem hit för att fixa mig inför kvällens kräftskiva med tjejerna!! Riktigt god mat, trevligt sällskap och härlig musik i bakgrunden gjorde denna kvällen till en väldigt fin sommarkväll trots att regnet öste ner utanför fönstrena.

5 AUGUSTI

Efter jobbet åkte jag raka vägen hem för att fixa mig inför kvällens 19års firande! Det blev en härlig kväll med korv, skratt och prat fram tills tjejerna tog bussen in till krogen och jag fick åka hem till min ensamma villa. En riktigt bra kväll som hade kunnat avslutas på ett bättre sätt, menmen grattis världens bästa Sabah!! 

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

4 AUGUSTI

Direkt efter jobbet åkte William och jag till Hemlingby för att gå emot våra principer: springa på en lördagskväll. Det blev en härlig sträcka i solskenet som visade att konditionen fortfarande finns kvar i kroppen, även fast den inte använts på länge!
När vi kom hem satte vi på grillen och åt världens godaste mat! Planerna för kvällen sprack då jag somnade 19.30 framför tv (en lördagkväll!!) och sov i stort sätt hela natten. Jag känner att en längre ledighet behövs nu, eller åtminstone en sovmorgon!

 

 


3 AUGUSTI

Mötte upp Lisa för en långpromenad då vi gick till stan och tillbaka, efter halva vägen stannade vi till på Willys och köpte en varsin glass! Resten av dagen har jag vart här hemma och njutit av min lediga dag på väldigt länge. För någon minut sedan kom William och vovven hit, här ska det mysas! 

image descriptionimage description

2 AUGUSTI

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Tog mig igenom sjunde dagens arbete och avslutade det på ett väldigt bra sätt hos en fin kund! Delar av den tjocka släkten samlades hemma hos Martita och Uffe för den traditionella kräftskivan, jag kan inte annat än att älska släkten! Fick skjuts hem till Julia där några redan hade börjat förfesta. Missade bussen och fick gå ner till stan med Linnéa och 94orna. Invigde Saints och fortsatte sedan ner på Slick! Jag hade en underbar kväll och kunde inte annat än att somna med ett leende på läpparna.

2 AUGUSTI- KRÄFTSKIVA


image description

1 AUGUSTI

Vi tog en rejäl sovmorgon och vaknade inte förän vid tvåtiden. Vi pratade oss fram till klockan 15.30 då Linnéas mamma hämtade upp oss och skjutsade in mig till stan. En promenad till jobbet där passet låg på 17-22. På kvällen hämtade jag upp William som följde med hit!

31 JULI

Ett jobbpass på 07-14.30 stod på schemat följt av en pw hem i solen. På kvällen hade jag grillhäng hemma hos mig med Linnéa, Julia och Malin. Bjussade på hemmagjord jordgubbsglass och hade det allmänt underbart med tjejerna! Fick nattgäst i form av Linnéa och somnade inte framåt småtimmarna, dock jag innan Linnéa denna gång.... 

image descriptionimage descriptionimage description

30 JULI

image description

Hann träffa William en snabb sväng på lunchen för att pussa honom hejdå precis innan han skulle åka till Norge för arbete. Efter det fortsätte min dag i ett härligt tempo på jobbet där jag slutade 14.30. Katterna som sovit här under natten hämtade T&E på kvällen samtidigt som m,p & jag åkte till Engelsberg för att ta årets första dopp i havet! 



29 JULI

En söndag i solens tecken passerade och jag spenderade större delen av dagen på jobbet. Jag hade en delad tur, det vill säga att jag jobbade mellan 07-11.15 och hade rast tills 16.15-21.30. På rasten hämtade jag upp William & scooter för häng hemma hos mig!


RSS 2.0