22 DECEMBER- FEST & BBQ-KVÄLL MED GÄVLE-VÄNNER! (SYDNEY)

Hela bussen vaknade klockan 2 på natten, regnet öste ner och taket på bussen började läcka igenom… Lagomt missnöjda och blöta fick vi sitta i 4 timmar innan vi tillslut stannade…

Vi kom fram till ett mulet Sydney efter 13 timmars resande. Efter att ha fått checka in, handlat mat och kollat in hostlet gick vi ner till Bondi Beach, vårt hostel ligger liksom 1 minut från stranden! Vi tog en promenad efter stranden och tittade in alla surfare som är så grymt duktiga här. Lite besviken blev jag dock över att stranden är så kort, jag hade verkligen förväntat mig en ruggigt stor strand och badvakter i typiska ”Bondi-baddräkter” ni vet såna från tv-serien? Men icke. Vi gick tillbaka till hostlet för en snabb pn och fix inför vår BBQ-kväll här på hostlet.  

Vi kommer stanna här 12 nätter, varav 9 av dessa bjuder hostlet antingen på BBQ och vin eller något av de. Vi tog hit Axelsson, Emma och Johan (äntligen fick vi träffa dem!!) för fri mat och dricka innan vi tog bussen till en av Johans kompisar för förfest. Vi blev sittandes där med olika lekar fram tills klockan blivit över 12 och vi alla tog en taxi in till city. Vi dansade på Side Bar fram tills stängning kl 3 och tog då en taxi till en rock-klubb(?!) där en av killarna från förfesten jobbar. När tunnelbanan började gå kl 5 hoppade vi på den, helt slut efter en helkväll. När vi ska byta från tunnelbana till buss upptäcker vi att bussen inte går och vi får istället gå hem de 4 km. Alex och jag ramlar innanför dörren vid 6 och slocknar direkt när huvudet når kudden, grymt nöjda efter en bra kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0