25 DECEMBER- CHRISTMAS EVE (SYDNEY)

Igår fick jag en julklapp av M&P, absolut inte världens roligaste julklapp men jag ska inte klaga (mer än vad jag redan gjort ;)… Jag fick midnattsloppet den 17 augusti. Det är ett lopp i Stockholm på en mil som springs på natten. Så imorse ställde jag klockan och tog en vända på klipporna alldeles bredvid havet. Det var så sjukt fint och benen sprang av sig själv! 

Redan vid 10 imorse började hela hostlet att dricka, vi fick ”finare” frukost- korv och ägg, och alla samlades för att fira Christmas Eve. Vid 11 fick vi Passion pop, ett riktigt gott mosserande vin, som hela hostlet skålade tillsammans med. Vi satte oss i tv-rummet (över 60 pers) för att se en julfilm och sjunga julsånger. 

Hostlet bjöd på goon hela dagen och vid lunch då regnet öst ner non-stop hela dagen ställde de in BBQ-lunchen och bjöd istället på grillad kyckling. Hela kvällen var det häng här på hostlet samtidigt som många festade. Det blev en lugn christmas eve för min del, med mycket hemlängtan sedan skype-samtalet inatt då jag fick prata med nästan hela fina släkten! Att se hur mysigt dom hade det där hemma och hur glada alla var…  Jag älskar och saknar min släkt! 


 
 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0