30 AUGUSTI

Sitter på en kyrkogård med fia och gör en platsanalys, wiho!

29 AUGUSTI

Väntar på att höstens första jympa-pass ska starta, äntligen!

TJUVKIK PÅ ALANYA BILDERNA!!





KRÄFTSKIVA 4 AUGUSTI












STUGAN 7-8 AUGUSTI




18 AUGUSTI

Början 3an tillsammans på slicken med linnea, conne, lilja och Sanna! Vilken jävla klass! Grattis pappa 18/8!! <3

18 AUGUSTI

Dagen som alla har hjh huj på är här men som man egentligen inte vill ska komma, 3an!! Oshit säger jag bara! Missade bussen första dagen så farfar fick skjutsa oss, bra början!

17 AUGUST

Hemma efter en underbar vecka i Alanya!! Sol, bad, goda drinkar och festerna på kvällarna, jaaa allt var verkligen perfekt! Bilderna kommer senare!

DAGEN JAG VÄNTAT PÅ

Väskan är stängd och jag har hunnit pussa Wille hejdå, nu är det bara bilen som saknas innan äventyret börjar! Jag är så enormt taggad!

9 AUGUSTI

STRESS!! Sitter på bussen in till stan och ska hämta ut pengar, fixa ögonfransarna och köpa lite annat. Hemma måste jag packa, tvätta, köpa mat att ta med mig, plocka undan i rummet, hinna fixa mig själv och allt annat som finns att göra! MEN DAGEN VI VÄNTAT PÅ SÅ LÄNGE ÄR HÄR!!!! INATT DRAR JAG TILL ALANYA!!!!!!!!!!

7 AUGUSTI

Jobbar sommarens sista pass just nu!!! Efter jobbet ska jag åka till mormor för att byta bil och sedan hämta upp Linnea, Alex och maten hemma hos mig innan vi tre åker till min stuga och spenderar natten där! Mamma & pappa invigde bastun igår så ikväll ska även vi basta! Efter stugan i fredags följde William med mig hem, jobbade igår och hämtade sedan upp honom igen. Vi köpte mat och grillade samt mös den tid jag var vaken ;) 15 månader med honom! <3

15 MÅNADER ♥


5 AUGUSTI

Sitter på tåget med William påväg hem från stugan. Körde upp dit imorse tillsammans med mamma & pappa, så jag körde med släpvagn för första gången! I stugan har vi solat, badat, jag har kört med båten för första gången och fortsatt med bastun ;) Det blev en snabb sväng på interpool igår innan vi var tvungna att gå, sedan hem till hjärtat för att sova.

LINNEAS PLACE

Sitter på linneas altan med henne, alex, Hjelte, Salinas & merima. Partyalias och lite gott står på bordet, ikväll intar vi en uteservering för drinkar och prat!

4 AUGUSTI

Ligger på ett bad i hagaström men Linnea och Axelsson och solar! Så underbart! Mamma & pappa skjutsade hem mig till Linnea igår efter tåget där Linnea, axelsson, Julia, Sofia och Hjelte väntade med tacos! Runt halv 6 imorse somnade L, L & ja i sängen hemma hos Linnea! Ikväll ska vi hem till marita och Uffe för kräftskiva men några från släkten och sen hem till Linnea för förfest och sedan krogen!

HEJDÅ GÖTEBORG!

Sitter på tåget och väntar på att få åka hem, snåla som vi blir vi tvungna att göra 3 byten på vägen. Vi är hemma igen vid 9-tiden och då skjutsar mamma & pappa mig raka vägen hem till Linnea där det blir middag och skit snack med henne och några till! Poängtera att jag inte har träffat Linnea sen peace, vilket är 1 månad sen! Så nog kommer det finnas saker att prata om ;)

Första doppet

Jadå nu är första doppet taget i ett iskallt hav (förutom doppen i sjön vid stugan), och självklart var jag i före Wille!

Marsstrand

Ligger på marsstrand och solar med Wille och hans pappa, blir antagligen första doppet i havet idag! Vi får se ;)

RSS 2.0