31 MARS

Efter ångest och tankar om att skita i högskoleprovet så åkte jag dit med Hanna, Viking och Paul. Jag gjorde provet och känner mig förvånansvärt nöjd med det jag har gjort och så jag har svarat! Jag har ännu inte tittat på resultatet som finns på både internet och tv:n och funderar på att skita i det och kolla när det riktiga resultatet har kommit ut, alltså om 4 veckor. Jag vet fortfarande inte resultatet från provet som jag skrev i höstas eftersom jag blev så missnöjd med det, men förhoppningsvis blir det bättre iår! 

En PW med m&p efter att jag kommit hem och nu har vi precis ätit fajitas. Om ett litet tag ska jag ta bilen hem till Alex och spendera kvällen med min älskade vän!

Förresten så fick jag besked om mitt sommarjobb idag! Det kommer spenderas veckor på Brynäs hemtjänst i sommar igen och jag är så glad för det! :D 



30 MARS

Det blev inget bloggande igår men direkt efter skolan gick jag till MAX och jobbade ett 16-20 pass. Vi hämtade upp W på vägen hem och myste innan jag somnade, ganska tidigt..

Skola hela dagen med en extra PA-redovisning för SPM1 på förmiddagen. Vi har även spelat Jonas & Daniels "slutspel" vilket är deras slurprodukt på deras PA, det var sjukt bra gjort och roligt! Efter skolan åkte jag till stan med Julia S och Linnea och har precis kommit hem. Ikväll ska jag fira Leo som fyllt 10 år(!!!!), hur gick tiden så snabbt? och sedan åka till Läkerol för att hjälpa William i kiosken. Ha en bra kväll!


Leo för 3 år sedan!



28 MARS

I måndags blev det middag på Terrassen innan vi tog bussen till Läkerol. Matchen gick till förlängning och vi var inte hos T&E förän 23.30. Wille följde med hit och jag somnade med ett leende på läpparna efter en bra kväll! 

Skola igår mellan halv 9-12 då vi spelade minister för en dag. Åkte hem direkt efter skolan och började plugga till provet vi hade idag. W kom hit vid 14 och hjälpte till, somnade lyckligt i min kärleks famn! 

Idag blev det två lektioner i skolan med kemi-prov på sista lektionen. Åkte till stan efteråt med W och tittade efter skidjacka till nästa vecka då W, monica och jag åker till Björnriket! Vi åkte sedan hem hit innan Hanna och Lena hämtade upp mig för en pw i hemlingby med Johanna som avslutades med fika-buffé! 



26 MARS

Efter håltimmens slut om sådär 1 timme ska vi i etik & livsfrågor-gruppen till sjukhuset för att lyssa/titta på en föreläsning eller om det var bårhuset, jag är inte helt säker. Vid 5 ska jag, mamma, Tobias, Elin, Elins syster och Elins mamma ut och äta för att senare åka på Brynäsmatchen! Vi får se om W följer med hem senare, jag är iallafall säker på att det kommer bli en bra kväll!


25 MARS

God morgon! Trots sovmorgon så är jag uppe och ska ta en PW med Johanna. Åh va sängen lockar! 



HELGEN 23-25 MARS

FREDAG- Efter en lugn och hyfsat bra dag i skolan åkte jag till stan med Linnea, Cornelia, mimmi, Sanna & Lundahl för att köpa present till Fia som fyllt år! Hann bara hem och sova i 10 minuter innan jobbet ringer och frågar vart jag var, helt ställd frågar jag vad det handlar om. Jo tydligen skulle jag jobba mellan 16.30-21.30 och klockan var då 16.45. Med tårar rinnande av ilska åker jag till jobbet och tar mig igenom passet utan svårigheter, tur nog! Eftersom jag hade lovat Fia att komma på festen (var borta förra året) så hade jag inget annat val än att kasta i mig maten och ta på lite smink innan jag fick skjuts av m&p till henne där några tjejer+ killar var. Jag fortsatte sedan till slick med Sanna, Julia, Lisette och Amanda L där jag dansade till 10 i 2 bussen!


Alex, Bella och Vivi! kvällens enda bild.

LÖRDAG- Huvudet värkte när klockan ringde vid 7.30. Spenderade hela dagen i Uppsala med Johanna och Alex, väldigt lyckat och mysigt! Trots att jag redan hade en balklänning sedan Thailand förra året köpte jag en ny igår, precis som Johanna och Alex. Efter att ha sprungit omkring i timmar köpte vi Subway som vi åt på tåget hem och var väldigt lyckliga alla tre! 



Hann hem och vända innan jag åkte till Linnéa där Fia redan var. Kvällen & natten spenderades där med film och prat fram till 4.30 inatt! 

SÖNDAG- Tror vi blev väckt av Cornelia imorse (?) vid 12.30. Vi satte igång ett avsnitt av Skilda världar innan jag tvungen att åka hem. Här hemma har vi ätit våfflor, pluggat och tagit en lååång pn. Resten av kvällen kommer spenderas med tv:n och BB!  


PS. Selma och Aston sov här inatt, världens sötaste Selma lyckades ramla i toaletten igår kväll! haha <3

image description


UPPSALA

Sitter på tåget med Johanna och Alex påväg till Uppsala, planen är att titta på balklänningar. Ha det bra!


19 ÅR!

Idag fyller min fina pojkvän 19 år! Stort grattis älskling!


image description
image description
image description
image description

ALDRIG MER PA!


21 MARS


Efter en lektion i skolan åkte Alex och jag till stan för lunch och en titt efter balklänningar på Gimlins. 


Vi åkte tillbaka till skolan för att hämta studentmössorna! Därefter åkte jag en sväng till morfar. 



PW i solskenet med Johanna! 


NU: Hockey och kattmys med T,E, mamma & William. Just nu är vi inne i förlängningen i matchen som inte skulle kunna bli mer spännande!

STUDENTMÖSSAN!

Idag har vi äntligen fått våra studentmössor!


52 H

Om någon har 52 timmar över borde man titta på denna, världens sötaste! 


20 MARS

Idag har det vart en väldigt bra dag både inom skolan och med humöret! Vi hade sovmorgon imorse och efter lunch fick jag kryssa av två saker på min "att göra lista" inom skolan(!!!) Efter skolan hann jag med en snabb sväng på stan innan jag landade här hemma för ännu mer plugg. Jag har precis skickat in min religionsuppgift och ska fortsätta på min slutrapport nu, som ni märker så tar skolan aldrig slut...  



<3


19 MARS

Efter en hyfsat lång skoldag som avslutades på polhem hämtade mamma upp mig för några ärenden och sista hepatit B sprutan. Vi hann med en solning innan vi åkte hem och spenderade kvällen framför brynäsmatchen varvat med plugg. Just nu är jag hemma hos hjärtat och spenderar natten här, sov gott alla fina!

Till matchen åt mamma och jag årets första jordgubbar!


18 MARS

Det blev en timmes pw med Johanna runt Forsby innehållande mycket prat. Resten av dagen har jag suttit framför datan och skrivit på mitt svenskatal som jag ska hålla imorgon, dock kommer jag ingenstans utan skriver om samma tråkiga sak mening efter mening... Jag har kommit efter så mycket i skolan efter Malaysia att jag inte orkar ta tag i någonting av det, skit!

Ikväll ska jag träffa Alex på stan för en fika och planering av vår Asien-resa som vi ska ha i höst, så just nu pausar jag pluggandet för att titta efter billiga flyg och städer som jag vill åka till. Jag är så sjukt taggad! 




18 MARS

Byter ut William mot en pw med Johanna, här ska det pratas!


16 MARS

Det är äntligen fredag och jag har precis stoppat i mig en kebabsallad och ska snart fixa mig färdigt inför kvällens festligheter, om ett litet tag åker jag till Lilja för 19års fest som avlutas med 100 dagarsfesten på Estraden, ha en bra kväll!

image description

15 MARS

Vi hade sovmorgon till 1 och slutade skolan 15.15, ganska skön dag! Har blivit klar med ett till skolarbete och ska snart åka till Läkerol Arena för att jobba på Brynäsmatchen med W och hans mamma, vi hörs!

14 MARS

Jag har suttit sedan kl 2 då jag kom hem från skolan med min hemtenta i geografi, jag är äntligen klar med den och har precis skickat in den, det kallar jag lycka! 

Nu ska jag ta bussen hem till min kärlek och spendera natten där, perfekt avslut på denna dag! 




13 MARS

Kom hem till Hille vid 09.20, 09.35 lämnade jag villan och tog bilen till skolan efter en snabb dusch och letande i resväskan. W & jag åkte hem hit direkt efter skolan där vi fortfarande är. Jag lyckades sova mig igenom hela brynäsmatchen och tänker nu fortsätta med det, sov gott!


12 MARS

Sitter på flygplatsen och väntar på att få kliva på planet. VILL INTE HEM!


9 MARS

Äter sista frukosten i Penang nu och om några timmar går flyget över till Kuala Lumpur, vårt sista stopp på resan. :(


PENANG

Just nu ligger vi alla vid poolen och steker efter en halv dag på stranden en bit bort! Vi hann med att ta en varsin massage och lunch på donken innan vi begav oss hem till hotellet eftersom havet inte var särskilt bra där borta. Jag har även lyckats dragit på mig en förkylning från Koh Lipe som vägrar släppa...

Igår hade hjärtat och jag 23 månader, gud va snabbt tiden har gått! Jag saknar dig!


Hatar blogg-appen där det inte går att ladda upp bilder!


THAILAND

Jag verkligen älskar Thailand! Under denna weekend har vi hunnit sola på en vit strand, badat i klarblått vatten, äta grillat på stranden, shoppat, tagit massager, druckit drinkar och bara njutit! Igår åkte vi färja hela dagen för att åter komma till Malaysia och penang!


LANGKAWI

Har spenderat sista soldagen på Lanai-hotell i Malaysia. Just nu är klockan 21.50 och vi ska precis till att spela biljard! Imorgonbitti tar vi en speedboat till Thailand och Koh Lipe där Anton, pappa & Lina ska dyka. Vi hörs senare!

 


RSS 2.0