29 JUNI

Slutade jobbet för ett tag sen och ska snart byta om för att grilla med några, mysigt!
Igår blev det Williams och min pizza till middag och tv-tittar-mys innan jag träffade Lisa och Hanna på stan för att fika, det blev ute serveringen på nya Waynes där vi satt och prata och mös tills klockan nio då dom stängde. Eftersom Kent, vår gamla musiklärare från Milbo, spelade på tant grön satte vi oss vid fontänen och lyssnade, sedan promenad genom boulongern-högskolan och tillbaka. När Lisa och Hanna åkt hem gick jag hem till William för att sova.
Ikväll tar jag med mig kameran och får förhoppningsvis lägga ut några bilder här så fort som möjligt :)

28 JUNI

Har precis kommit hem från Hanna där Lisas och mina sista soltimmar spenderades eftersom det var alldeles förkallt nere på strömsbro + att vi(jag) blev hungrig. Nu håller jag på att packa väskan för att åka till William för att duscha, äta och senare träffa Hanna och Lisa igen på något mysigt fik. Puss!

28 JUNI

Har haft en underbart härlig midsommar helg. Blev uppringd i fredags morse av jobbet som sa att jag slapp komma dit så jag tog ut en välbehövlig sovmorgon. Runt klockan 4 kom Johanna och Evelina hit och senare på kvällen kom även Julia, Bella och Hanna. Grillning, mys och mycket skratt av ett härligt gäng gjorde min början på kvällen toppen! Vid halv 11 cyklade vi till Skidstavallen där vi träffade några från Johannas klass+ massa andra. Kvällen slutade med någon sorts cykeltävling mellan mig och Paul VS Bella och Isak(Olle?) där Paul och jag förlorade något... Gick sedan hem med Malin och Bellabells (som så super gulligt hjälpte mig hem med den andra cykel) för att hinna sova i två timmar innan William kom hit och väckte mig kvart i 5 direkt hemkommen från Arlanda och Kreta, älskarälskarälskar dig! Resten av lördagen spenderades med honom och på kvällen åkte vi in till stan, köpte Ben and Jerrys och gick hem till honom för att sova. 
Idag har jag jobbat hela dagen i en stekande sol, på kvällen blev det mys vid strömsbro-badet med Lisa och Johanna.
Bilder från i fredags, kommer från Malin och Julia










24 JUNI

24 juni- ett halvår kvar till julafton

Tro det eller ej men jag har fått färg! det är stora kanter på magen medan ryggen är lite blekare men det spelar ingen roll för jag har fått färg! och jag har tjänat pengar idag, jobbat 4 timmar på MAX där det var lika varmt inne som utomhus och stressen som var idag.... det var nästan plågsamt, man hann nästan börja svettas innan man ens börjat jobba och då kan ni gissa hur varmt det är att stå i närheten av en varm grill resten av tiden. 
Vädret som har vart den här veckan har vart underbart. Sol varje dag från tidig morgon till sena eftermiddagar, I like it!

Nu tänkte jag titta på en film innan jag somnar, Imorgon bitti väntar jobb mellan 11-16 sen så blir det midsommar firande! Sen så är det även sista hela natten jag sover ensam för på lördag natt/morgon kommer William hit direkt från Arlanda och sover så nu ska jag njuta av mitt ren städade rum och så klart det nya lakanet som jag fixat. Sov gott!

21 JUNI

Jag har börjat läst! så länge vi båda andas, fjärde boken om Edvard och Bella så det var ju egentligen ett måste men ändå.... Det märks att det är sommar för det är enbart då jag läser böcker. duktig anna

Blev väckt av min älskling i morse som ringde från Kreta enbart för att kolla hur jag mår och säga att han saknar mig i massor, åh världens sötaste och jag är världens lyckligaste. Jag älskar min plupp. 
Jag har solat precis hela dagen, från klockan 11 i morse till klockan halv 5, och så klart att när jag äntligen är i tid till mina kompisar så har både Johanna och Hanna sovit över. men men ensamma på Strömsbro-badet var vi nästan hela dagen tills vi åkte hem vid 14.15. Fortsatte sedan sola här hemma så nu har jag en tydlig och ovanligt brun mage för att sitta på mig.
Nu på kvällen har mamma och jag övningskört lite runt om i Bomhus och sedan ner till Brynäsvallen för att kolla på IFK gävle/Hille IF - Gefle där IFK vann. woho! 
Jag hade världens mysigaste igår kväll tillsammans med Johanna och Hanna, puss på er. + att jag fick stå 1½ timme vid packningen och dressen på jobbet igår så att jag nu börjar närma mig en förflyttning!     Snabb summering om dagarna men det får duga, är det sommar så är det!

19 JUNI

Skulle egentligen ha vart med Johanna nu på kvällen men näää, jag är otroligt trött men sen så är det ju även kungligt bröllop på tv! TANTVARNING för jag är fast, jag tycker det är otroligt fint och ett beroende att se.


Bilderna är dåliga men dom kommer från svt.se eftersom inga andra har släppts ännu.


Efter personalmötet i onsdags åkte vi till grillplatsen vid högskolan för att grilla korv och spela brännboll, jag kan dock inte påstå att någon av oss var bra.... Slagen kom ungefär 15 meter, ett 30tal bränningar och skratt. Efteråt följde jag med Sandra in till stan för att senare gå hem till William och sova där jag även spenderade hela torsdagen och natten för att på fredagen säga hejdå till min underbara pojkvän som nu åkt till Kreta i en vecka. + att en annan super underbar människa vid namn Lisa lämnat mig för att besöka London. 

Idag firade vi mormor som fyllde i måndags. Släkten på mammas sida + mormors vänner samlades i lokalen för lunch och tårta. Bilder från dagen kommer kanske senare när jag får tid att ladda upp, jag ska ju faktiskt jobba imorgon....

16 JUNI

15 JUNI
Det vackraste jag vet är att se dig när du sover.
Då råder stilla frid, och jag glömmer både rum och tid.
Du ligger här bredvid, och jag känner hur du andas,
Att älskas utav dig är det vackraste för mig.





Kom hem för ett tag sen från Strömsbro-badet med Hanna och Lisa, sol i ungefär 3 timmar vilket tro det eller ej, inte syns på mig... Vaknade upp på det bästa sättet jag vet, i Williams famn. 
Nu ska jag hoppa in duschen och fixa mig för 20 i 5 skjutsar mamma in mig till Hotell Winn för personalmöte/personalfest. Och helt ärligt, jag trivs verkligen på max. Det är bättre än vad jag och många andra förväntar sig att det ska vara. TUMMEN UPP (Y) + att lönen kom idag!

14 juni

Min älskade mormor fyller 70 år idag, grattis ♥ 
eftersom jag är inne på tobbes dator och alla bilder ligger på min så får det bli ett till inlägg utan bild, vilket i detta fall hade vart en bild på min mormor.
Kom hem från en fika hos mormor för ett tag sedan med mamma och pappa, körde därifrån runt Björke-Oppala-Åbyggeby-hem. Dagen spenderades hemma hos min kära pojkvän tills MAX ringde 5 i 4 och frågade om jag kunde komma och jobba på en gång. M&P skjutsade ner mig så arbetet blev mellan 16.20-20.00. Åter igen blev det 30 minuter vid packningen och dressen vilket är super bra, för när jag är tillräckligt bra och kan börja stå där under ett helt arbetspass kommer det betyda fler arbetstillfällen, högre lön och fler arbetstider att välja på. Ska även jobba imorgon 16-20 med förhoppning om ännu ett "träningstillfälle". Snart blir det sängen för att tidigt ta bussen hem till William, sov gott!

13 juni

Jag bastade idag! den 13 juni, under sommarlovet, nära midsommar, efter sommarjobbet, jaaa allt med sommar. JAG BASTADE IDAG! ge mig bra väder, snälla! 

Jobbade idag också 12-19, blev 30 minuters övning vid packningen och dressen. Just nu sitter jag och kollar på Hairspray och senare ska jag somna till dear john.

12 juni

Måste tillägga att jag fick börja dressa på jobbet idag vilken betyder att jag gör iordning och slår in hamburgarna ;) Ska prova några gånger till men sen, sen så kommer jag flytta upp från serveringsvärd till dressen. WOHO!

12 juni

Här kommer några bilder från tobbes student!















10 juni

Sitter på Williams balkong och inviger sommarlovet med en stark skinande sol på mina smått solbrända ben, spotify och en pullproppad mage. Ikväll ska vi träffa klassen i boulongern och bara mysa.
Lunchen blev på lill saigon men kina-dagens, grymt gott. Nu väntas kortspel och mys inför kvällen.



UNDERBARA SOMMARLOV!

8 juni

Har inte skrivit något på läääänge nu, förhoppningsvis blir det förbättring nu framöver.
Imorgon är det sista "skoldagen" i 1:an då vi kommer leka lekar i ungefär tre timmar och på torsdag har vi skolavslutning! åh jag längtar!
På fredag tar Tobbe studenten, storebror börjar bli stor nu... satt och pratade med Linda, farmor och farfar tidigare idag då farmor berättade att hon hade suttit och kollat igenom kort och hittat kortet på mig, Tobbe, Elin och Adam då vi gick i 1an och 3an på Varva skolan och hade vart hos dom och ätit frukost och sedan gick vi fyra på rad tillsammans till skolan. Detta gjorde vi varje skoldag förut tills Tobias och Elin började på Milbo mellan och började senare på morgonen än mig och Adam.
Nej på fredag är det slut med skolan på ett tag för Tobbe, för senare i år ska han ner till Australien med två kompisar och blir borta liiite för länge för att jag ska tycka om det. Usch....


RSS 2.0