30 JULI

Cyklade till jobbet. Har hostat hela dagen. Regnet öser ner utanför fönstret. Mamma och pappa har skrivit på för lägenheten idag, dock får vi inte nyckeln förrän imorgon. Jaa mer än så bjuder inte min tisdag på, men jag antar att man behöver tråkiga dagar i livet också. Ibland kanske det till och med är nödvändigt! 

29 JULI

En sån sjukt jävla dålig måndag. Allt på jobbet gick fel och ac:n var ur funktion, men droppen kom när jag körde in en dörr i hissen och såklart förstördes den..... Där satt vi i över 4,5 timmar eftersom allt vårt arbete sker genom denna hiss. Fuckfuckfuck. Pluset på jobbet blev lunchen då jag fick prata med finaste Linnea som var påväg hem till Gävle från Norge!!  

När jag kom hem däckade jag i soffan och rörde inte en fläck förrän klockan närmade sig 8. Mellan 21-22 tog jag en pw runt Brynäs och väntade utanför Willes jobb tills han slutade! 

 



28 JULI



Vid 10 åkte jag, William & Scooter till stugan där mamma & pappa redan var. Marina, Andreas och Oliver kom strax efter. Solen sken under hela förmiddagen så vi passade på att bada, fiska, grilla och åka båt! Wille, jag och vovven åkte inte hem förrän klockan blivit kväll. Men det med ett leende på läpparna efter en fin dag! 
 

A LITTLE PARTY NEVER KILLED NOBODY


 
Vi tjejer träffades vid 19 för en pizza-middag. Strax därefter kom Sam, Nisse och Sebbe till Sannas lägenhet för en grymt härlig förfest! Kvällen flög förbi med några timmars dans inne på Slick. Kvällen avslutades hemma hos prinsen som kom hem från Götet tidigare på kvällen!
Det är dagar som dessa som gör att livet känns så jävla bra! Jag har världens bästa vänner, en underbar pojkvän och en ruggigt bra familj! 

27 JULI


Morfar, mamma & dotter

Gammelmorfar, gammelmormor, mamma, dotter & mormor

Gudmor
Dopbomb! 



Idag hade lilla Ellie sitt dop! Lilltjejen grinade inte en enda gång, utan tvärt om, hon skrattade och pratade på! Jag hade turen att Bella ville foto inne i kyrkan, guldvärt! 

26 JULI

Min helg började på ett alldeles utmärkt sätt. Strax efter klockan 15 tog vi helg, hur lyxigt är inte det?? Jag tog en snabb sväng på stan efter jobbet för att köpa en dopklänning till imorgon. 

Jag, Lisa, Hanna & Sonja träffades vid Terrassen för en middag i kvällssolen. Trots att mitt val av mat & efterrätt inte var det bästa blev kvällen riktigt bra! När Lisa var tvungen att åka hem gick vi andra till Hannas lägenhet för att lämna nutiden och prata minnen i timmar. En helt perfekt fredag! 

 

25 JULI

En torsdag som började på cykeln till jobbet. På kvällen kom tjejerna hem till mig för tacogratäng och tjejsnack!


+ Bella bakom kameran!
 

24 JULI

Bildbomb 

Direkt efter jobbet åkte Tobias och jag upp till stugan där mormor, morfar, Roland, farmor, farfar, mamma, pappa och katterna redan var! Det blev en grymt god grillmiddag i kvällssolen. Strax innan jag, farmor & farfar skulle hem åkte Tobbe & jag ut för att hämta mjärden, och där i ligger en 65 cm lång gädda! Det har vart en supermysig onsdag, dagar som dessa förgyllar vardagen! 

23 JULI

Direkt efter jobbet åkte jag hem och började baka. Det blev en citron- och vitchokladkladdkaka som jag tog med till vår supermysiga tjejkväll hemma hos Vivi! Hon lagade sjukt god middag och jag avslutade kvällen med film & onyttigheter (de andra hade sleepover), vad ska jag göra utan mina tjejer när dom flyttar i höst? :( 

+ Natta bakom kameran! 

22 JULI

Efter jobbet åkte jag hem till mormor för middag. Vi blev sittandes i solen någon timme innan jag var tvungen att åka hem. Vid 19 mötte jag upp Alex W och Cornelia för ett medelpass i kvällssolen i Bollan, älskar att vi har en liten träningsgrupp!

Just nu: ska sova min tredje natt (i livet) helt ensam... M&p spenderar semestern i stugan med katterna och William åkte till sin pappa i Göteborg imorse. Vi får se hur många timmar sömn jag får inatt, inte kommer det bli många iallafall....

 

 

21 JULI

Veckans sista dag började med arbete. Sex dagars arbete denna vecka, sex dagars arbete i rad nästa vecka.Det enda positiva med detta är 25:de nästa månad... Hela dagen har jag vart otroligt trött, jag behöver verkligen mina sovmornar, haha.  
På kvällen åkte jag, Sara och Alex till Forsbacka där våra killar redan var. Det blev en helkväll med båt & fiske! Efter en riktigt härlig sommarkväll mös William och jag till det framför en film, min finaste! 

 
 

 

20 JULI

William & jag tog sovmorgon fram till klockan 11. Vid lunch åkte mamma, pappa & jag hem till mormor där även morfar & Roland var. Nu på kvällen har vi vart ett gäng hemma hos Alexandra i Hille på grillning och kubb!

 

18-19 JULI

Torsdag: Cyklade till och från jobbet. På kvällen körde Sonja och jag ett medelpass i Bollan i ösregn, precis när vi klev på planen började det regna och när vi stod och stretcha slutade det, så typiskt... Efteråt badade jag och fixade med blocket, här ska det flyttfixas! 

Fredag: En riktigt trött fredag på jobbet, slutade lite tidigare än vanligt och njöt av extra tid här i hemmet med m&p. Vid 5 köpte jag med mig mat hem till Wille som vi åt innan vi träffade Emil och Alex på en fika innan bion. Vi såg War world Z som jag kan rekommendera! Efteråt åkte vi ut till Anton i Hagaström där några hade förfest. 

 



17 JULI

En riktig skitdag på jobbet, allt gick fel och mitt humör var så dåligt. På kvällen blev allt bättre då jag fick möta mina finaste på stan för lite shopping och en kort sväng på sommarkväll. På kvällen mös vi till det med jorggubbar och film medans regnet öste ner utanför, perfekt kväll! 

 

 

16 JULI

En solig tisdag bjöd på en myskväll på söderhielmska med Sanna, Jasmina, Sabah och Vivi! 

 

15 JULI

Måndagen började med att mamma och jag cyklade till jobbet. Efteråt mötte jag upp Alex & Alex för ett medelpass i Bollan, och av en kul slump var även Sonja på passet (senast jag träffade henne var 28 november i Cairns, Australien). 
Cyklade hem till William och mös till måndagskvällen med film och jordgubbar! 

 

14 JULI

William och jag tog en behövlig sovmorgon innan jag och mamma åkte till Sätra för att hjälpa Rosita, Larry, Leo & Lucas flytta. På kvällen kom Tobias och Elin hit för tacos-middag och en kväll framför tvn. 

 

13 JULI



Direkt efter hemkomsten från stugan fixade jag mig och åkte till Hanna. Hon firade sin 20 årsdag (fyller samma dag som mig) i strålande sol och med väldigt god mat + såklart trevligt sällskap! 
 

12-13 JULI

Fredag: Idag har halva delen av min tid på Korsnäs passerat, alltså 6 av 12 veckor. Vart tiden har tagit vägen vet jag ej, men snabbt har det gått! Direkt efter jobbet åkte William, jag, Alex & Chrille till stugan. Vädret var perfekt, kvällsvärmen underbar och sällskapet väldigtväldigt bra! Vi började kvällen med att ta en tur med båten, lägga ut mjärden och sedan grilla. Efter en väldigt lång och rolig middag gick vi över till bastun för bastubad, mer dricka och skratt. Vi kom nog inte tillbaka till inglasningen förrän stax efter 23.30 då vi något lulliga skulle spela kort. Vid halv tre kommer William och Chrille på att de ska simma till mjärden (?!) och fortsätter sedan natten med att basta!  En så sjukt bra kväll! 



Lördag: Vi vaknade till strålande sol! Innan brunchen tog vi en fisketur med båten där killarna hade mer tur än oss... Vi kom in vid 15 och körde grillning och bad innan bilen rullade tillbaka till Gävle!  
 
 

11 JULI

Efter jobbet mötte jag upp Hanna & Bella på stan för att köpa en doppresent till lill Ellie! Därefter åkte jag hem till Julia där vi tjejer hade grill- & kubbkväll! 

 
 
 

10 JULI

Jobbade mellan 06-16 & var så sjukt trött efteråt + att handen har gjort så sjukt ont idag! Direkt efter jobbet åkte jag hem till William för några timmars mys innan han åkte gymmet & sin jobbnatt. Nu på kvällen har jag börjat packa inför flytten om 2,5 vecka och tänkte sova tidigt, sov gott.
 
 

9 JULI

Monsterpass på jobbet idag, arbete mellan 6-17. Vid 10.30 var jag hos läkarn för att se över min vänstra handled som jag haft problem med i över 3 år. Jag fick både lokalbedövning och kortison-spruta. Innan jag gick därifrån tog jag 3 blodprov, utifall kroppen inte "mår så bra". 

Hela kvällen har jag legat i soffan. Jag får inte anstränga handen förrän imorgon, men jag klagar inte. William jobbar natt på Cloetta hela veckan så när han slutar vid 6 börjar jag jobbar, så vi går liksom om varandra...  Just nu: Håkan Hellström på Allsång! 

8 JULI

Arbete och soligt väder, jag ska verkligen inte klaga! Vid 19 träffade jag Alex, Alex & Conne i Bollan för ett medelpass, mitt första på väldigtväldigt länge! Älskar att både Friskis & Zenzen har gratis pass i Bollan nästan alla dagar i veckan!  

 

7 JULI

Min grymma söndag, 29 grader och inte ett moln på hela dagen! 

-Tidigt i sommarvärmen blev det över 6 timmars arbete: 


PM2 har grym utsikt! 


-William och jag tog en otroligt mysig lunch/picknick i Bollan! 



-Vid klockan 5 genomförde jag mitt livs första zumbapass med Alex & Alex. 



-Efter passet hämtade William och vovven upp mig för en sväng till Rullsand. Ett kvällsdopp har nog aldrig vart så behövligt! 

 
-Vid 8 var jag i Sannas nya lägenhet för grillning och tjejsnack på hennes supermysiga balkong! Älskade, underbara vänner! 



-Avslutade dagen som den började- i världens finaste famn! 
 
 
 
 

6 JULI



Julia fyllde 20 år igår, och detta skulle såklart firas! Det blev en härlig kväll med sommarvärme, nya trevliga ansikten, god bål och dricklekar. Jag hade dock en nykter kväll eftersom söndagen bjöd på arbete. 
 

VECKANS SISTA DAG- NU KÖR VI


5 JULI

Efter en månad och 9 dagar togs äntligen min "systemet-oskuld". Om känslan var skön? JA! 

 

5-6 JULI



Fredag den 5/7: Direkt efter jobbet åkte vi tjejer till Uppsala. Som vi har skrattat! Det blev en underbar kväll som avslutades med dans på BJ:s. 

 
Lördag den 6/7: Nytt PB i bakis, fy fan alltså. Vi gick den korta biten in till stan för att sätta oss vid vattnet med varsitt bakiskäk. När klockan blev 3 gick jag till tåget, Sanna åkte redan vid 10 imorse och se andra tjejerna stannade lite längre. Sååå nöjd med vår lilla Uppis-tripp!!! 

PÅ TÅGET


4 JULI

Efter jobbet åkte William & jag till högskolan för att spela brännboll med några kompisar. Mitt lag förlorade stort men annars var det roligt! När planen blev upptagen av match åkte vi till Isaks Corner där vi blev sittandes i timmar pratandes om allt! 

 

3 JULI

Efter jobbet gick mamma och jag till stan för att köpa min nya mobil!! Till middag lagade vi en sjukt god kräft- och räksallad och på kvällen åkte jag hem till Julia S för en nykter förfest. De skulle på De Vet Du på Allstar, något jag också gärna hade sett, men vad gör man inte för lite arbete dagen efter... 

 

3 JULI


Min nya vän!
 

EN DAG ATT MINNAS

29/6 2013

Mammas kusin Marianne har fyllt 50 år och detta firade vi i centrala Stockholm alldeles vid havet- och mittemot Grönan! Det var en solig och varm sommarkväll med god mat, tre olika sångframträdanden och en otroligt vacker utsikt. Det blev en riktigt härlig sommarkväll! Det enda som gick snett var min borttappade mobil, skit... 
 

EN DAG ATT MINNAS


28/6 2013

Kusin Helena fyllde 30 år för ett tag sedan och kusinbarn Livia fyller 3 år idag (2/7). Detta firade vi i fredags med god mat, fina släkten och härliga samtal. 
 

EN DAG ATT MINNAS

26/6 2013 

Efter en hel dag med arbete hade mamma och jag en välförtjänt och väldigt mysig mor & dotter-kväll. Vi började med nacke-, rygg- och handmassage på Aroma institutet följt av middag på Terrassen!

EN DAG ATT MINNAS

23/6 2013


Midsommarhelgens sista dag började på Korsnäs med arbete på 06-12. Direkt efter jobbet åkte mamma, pappa, jag och William till stugan över dagen för att fixa med båtmotorn och blåsa luftrör!

På kvällen blev det tacomiddag hos Tobias och Elin följt av en grym tjejkväll med Hanna i sommarvärmen! 

EN DAG ATT MINNAS


21/6 2013

Midsommarafton 2013 började med arbete mellan 07-12. Lite senare under dagen åkte jag ut till Natalies mamma i Fliskär där tjejerna hade vart hela dagen. Efter spel & grillning åkte vi till Åbyggeby på en utomhusfest. Mina bilder från den festen är på min borttappade mobil  

RSS 2.0