28 NOVEMBER

Det är redan första advent och här i Hille är det huuuur mycket snö som helst! Vid fyra tiden fick William och jag skjuts in till stan för att titta på julskyltningen eller ja, fyrverkerierna. Vi hann även springa in på 9an en snabbis och köpa mina efterlängtade bokstäver som ska pryda min fina vita vägg nu när jag ska byta ut/göra om i rummet. det blev ett A och ett W, & (och-tecknet) kommer nästa måndag. (Tack Hammar för tipset!)
Jag behöver insperation och hjälp med vad som ska skrivas upp på min julklappslista som nu när mamma tjatat om ett tag...  


Det kan vara mycket stavfel men när texthjälpen inte finns på M&P:s dator får det bli som det blir :)

25 NOVEMBER

Igår kom den efterlängtade studiedagen och den spenderades såklart med älskling, eftersom vi båda hade svårt att sova så klev vi upp ganska tidigt och började julbaka medans julmusiken spelades i bakgrunden och glöggen stod på spisen. Resten av kvällen var vi bara här hemma och mös, Jag älskar dig!




duktig pojkvän !


21 NOVEMBER

Är något trött på datorer efter att ha suttit här framför sedan klockan 11 i morse och bara pluggat. Men visst ger det utdelning då jag snart är klar med engelska-bokredovisningen, jag är klar med svenska-bokredovisningen och kommit hälften på svenska-filmanalysen. Engelskan måste jag blir klar med idag men svenskan är mycket roligare, vi får se hur det går ;)  Jobbade iallafall hela dagen igår och blev frågad om att jobba idag, känns som jobbet är mitt andra hem....

19 NOVEMBER

En nästan 4 timmars lång fika på nya Waynes tillsammans med två efterlängtade flickor, Hanna & Lisa som jag nästan aldrig träffar längre. Men hemligheter och skratt är någonting som vi tre gör bäst tillsammans ♥
Nu på kvällen har jag övningskört och besökt mormor en snabbis + att jag berättade min lilla hemlighet till mamma (som i vilket fall ändå hade kommit ut), menmen nu är det sagt :)

13 November

WOHO!!!!
Vi klarade det och shit va underbart det var!

12 NOVEMBER

Efter en matte lektion där det kändes som att jag hann dö 100 gånger om på grund av att Linnea och Jonas tagit min mobil och sagt att den var borta blev det äntligen helg. En lunch/fika på flanör med William för att sedan kolla efter den perfekta presenten till farsdag.
Nu ska jag laga mat och börja fixa innan de andra kommer!  



11 NOVEMBER

Möte upp två fina på stan efter medicin-kursen för en fika inne på Flanör. ANNA-HANNA-JOHANNA, ja lite söt att alla tre typ heter lika. Vi fick även med oss eve på ett litet hörn, dock bidrog inte hon speciellt mycket i samtalen men visst är hon fin? Våran Eve på omslaget! 





Jag blev paff när jag såg tidningen första gången så underbart fin! och jag är överlycklig att det går så bra för henne, hon har ju till och med gå catwalk på Goya!
Och man behöver inte gå långt för att se henne, på skolan, på F&S, på stan jaa överallt! ;)


Mmmmm

9 NOVEMBER

Fick slutade strax efter lunch då Linnea, jag och Jasmina tog bussen in till stan för att kolla på vinterskor åt mig, vilket jag hittade men inte kommer behålla.... fel "vinter-material" + att klackarna på skorna brukade lossna lockar inte speciellt mycket med tanke på att de kostade 400 kr... 
Efter ett hejdå till Jasmina och bussen med Linnea hem till henne var det dags för läxan, kolla på en skräckfilm. Det komiska i det hela var att när vi drog ner gardinen så sa någon av oss "haha, nästa gång vi drar upp den är det kanske snö på backen och snökaos i luften" Jaa det är bara att kolla ut ;)

2 NOVEMBER

fixad och färdig för att ta bussen till Valbo där jag ska möta upp mamma och hjälpa henne som smakråd, sedan skjuts till Linnea och bussen för att möta upp tjejerna på stan för middag på Bienveidos!

1 NOVEMBER

Har precis kommit hem från stan och lunch med mormor där vi båda hittade lite kläder :) Nu ska jag byta om lite snabbt och fixa för att sedan ta bussen upp till fjärran höjder för ett jympapass med mamma och kanske Ulla. 


Mormor och Roland

RSS 2.0