31 MAJ

Tacos till middag med mormor och Roland som matgäster. Resten av kvällen har jag förberett inför morgondagen och forsatt (fjärde dagen) städat övervåningen. Nu är jag äntligen klar och tänkte lägga mig. Imorgon väntar en dag som kommer ge splittrade känslor, vilket jag redan nu känner att jag behöver all energi som jag kan få för att klara dagen. Usch och nej, sov gott <3

31 MAJ


Min finfina klass!!

Idag har klassen haft sin sista gemensamma lektion någonsin! Det är så sorgligt men ändå så skönt, skönt på det sättet att man nu kan börja leva sitt liv såsom man vill leva men sorgligt eftersom alla i klassen har så fina personligheter som jag verkligen kommer sakna! 

Klassens mål idag var att bli sedda och ihågkomna, någonting jag hoppas att vi blir efter att tillsägelser vi fick. Vi hade högtalare i matan, vi gick runt på skolan, in klassrum och i korridorerna där vi sjöng, hoppade, klappade och skrek meningar som "vi har bara festen kvar" och "Vi har tagit studenten". Hela klassen hade ett leende på läpparna under hela tiden och gemenskapen har nog aldrig vart bättre! Trots att en lärare slet högtalaren ur händerna på Sanna så fortsatte vi härja och slutade inte förän svetten (bokstavligen) rann. Min älskade klass!!!



30 MAJ

image description

Inga lektioner vilket innebar sovmorgon till 10! Åkte till Sara vid 1 för att fixa mina naglar inför balen och blev sittandes där i ungefär 2 timmar innan dom äntligen blev klara! Hela eftermiddagen har jag städat på övervåningen och försökt vänja mig med naglarna, det är första gånger jag har naglar och är svinrädd att dom ska ramla av haha!

29 MAJ



Har hängt med "klassen" i bollan från 11-14. Studentsnack, Rhodos-snack och peace-snack handlade nog alla våra samtal om, men jag älskar våra planer! 

Efter bollan åkte Alex och jag till stan för subway, glass och shopping. Fin tjej med fina samtal! Vid 16 gick jag till make up store för sminkkursen jag fick av William i present. På kvällen kom JoHanna hit för DHW, BB och tjejsnack!

28 MAJ

Skolan tog slut efter en lektion, Fia och jag som hade planerat att åka till stan direkt efter skolan satt kvar ett bra tag på lunchen för att utnyttja den sista tiden med klassen så mycket som möjligt. Vi hittade iallafall det vi behövde hitta, så som örhängen och armband inför balen!
på vägen hem köpte jag med mig ett korg med jordgubbar hem eftersom världens bästa mamma fyller år idag!

image description

Här hemma håller vi på förfullt inför balen på fredag och studenten nästa vecka, mitt rum fick sig en ommöblering och storstädning. Ungefär så har min kväll sett ut! haha

27 MAJ

image description

Helt plötsligt och ganska spontant har jag och Sabah bokat en resa till Rhodos med världens bästa tjejer!! Fy fan va bra juni kommer bli, GALET BRA! 

Idag har det vart världens bästa väder! Nästan hela morsdag har spenderats i solen och tiden då jag inte solade var jag hemma hos Sabah för att boka resan till Rhodos!! På kvällen åkte familjen till mormor för grillat och kvällshäng. Kvällen avslutades hemma hos min prins.

26 MAJ

Idag är det min dag, en 19 år gammal tjejs dag! Jag sitter och tänker på hur snabbt tiden har gått eftersom jag bara för ett år sedan satt hemma på Axelsons altan med ett gäng fina vänner och firade min 18 årsdag med förfest och sedan dansande på slick hela natten. Det är en av mina bästa utgångar någonsin eftersom den hade så mycket glädje och kärlek, alla var så glada plus att William precis hade tagit körkort! 



Denna dag spenderdes på ett litet annorlunda sätt men med samma glädje och kärlek som jag alltid haft. Det är första gången jag låter min pojkvän sova hos mig när jag fyller år, men det är även första gången m&p inte kommer in på morgonen för att sjunga. När William och jag vaknade hade Tobias och Elin redan kommit hit och tagit med sig katterna. Dagen spenderades här hemma, på Leos GD/GIF, på engeltofta för att titta på Polhems bal och körandes i pappas nya bil. På kvällen var hela familjen tillsammans för att spela kort och se på eurovision song contest. På kvällen somnade jag med ett leende på läpparna efter en fin dag!

25 MAJ

Bakis-fredag? Om det var! 
Vi hade planerat att ha vår sista bakis-fredag i skolan någonsin. Jag höll det vi sa och mådde sämre än vad jag någonsin gjort! Shajse säger jag bara! 


Kanske inte världens roligaste att vakna upp bredvid mig??

Tog mig till skolan och pratade om kvällen med tjejerna, när hände vad? haha. Efter skolan hämtade Tobias upp mig för en snabb sväng till Valbo innan jag kunde kraschlanda i sängen alldeles slut och illamående. Vid 5 åkte jag och tjejerna till Engeltofta för att se friskolenas bal (bilder kommer i ett eget inlägg)! Eftersom det började regna åkte jag + tjejerna hit för middag från Hillerian och tjejsnack fram till småtimmarna. W kom hit senare på natten! 



24 MAJ

En skön skoldag med 1½ lektion varav en var dem kyrkogårsvandring och den andra var betygsprat. Åkte från skolan till MAX på hemsta för ett jobbpass mellan 16-20. Fixade mig på jobbet och fick skjuts till Sanna för förfest och tjejsnack. Jag hade världens bästa bussfärd med världens bästa tjejer, och kväll såklart! Älskade torsdagsfesten spårade för vissa och slutade lite för tidigt för min del...    


Bilder från Sanna. 


23 MAJ

Jag mötte upp Alex på bussen imorse och åkte gemensamt till Gunder Hägg stadion där vi skulle arbeta på sär-olympiaden! Det var väldigt roligt att arbeta och så himla givande att se när barnen blev så glada över minsta lilla! Vi stannade till hos Julia ett tag innan vi åkte vidare till Vasa för att titta på gymnasiets sista men bästa föreläsning någonsin! Det var Cimon Lundberg och Julia Mjonstedt (ni vet Paradise hotell Cimon och "det är okej att känna" Julia?) som höll i den, en underbar föreläsning som handlade om homosexuallitet och cancer där vi både fick krama en okänd människa, dansa och skratta en hel del!

Resten av dagen har jag spenderat på Valbo med mamma och städat ur garderoden, här ska det bli studentfest!


Bilden av Alex!

22 MAJ

Medans William låg kvar och sov gick jag upp för en härlig PW på morgonen i solskenet! Vi tog bussen till Bollan där klassen redan hade samlats. Efter skolan åkte Sanna, Julia, jag & Alex till stan för shopping, senare "bytte" vi ut Sanna mot Jasmina. Jag lyckades få med mig både en studentklänning och väska till balen hem!
På kvällen firade jag, Jasmina, Sanna och Alex till det på Brända med middag och prat för att fira att alla uppgifter inom skolan äntligen är slut! Alex och jag fortsatte hit efter middagen för att titta på Australien, bokade inget men har tittat på både flyg och hotell! När Alex åkte hem till sin pappa släppte hon av mig hemma hos W där jag spenderade min natt!

 


SNART SÅ!


22 MAJ

Kubb, brännboll, sol, skratt och mys med bästa klassen i Bollan! 



21 MAJ

Dagen började på Gävles stadshus med finaste klassen. Lektionen efter lunch skulle några i klassen hålla sina tal, varav en av dem var jag. Alla höll ett varsitt hyllningstal till någon eller till klassen och var grymma tills det var min tur, jag skulle hylla vänskapen och rikta mitt tal till Stina. I början gick det över förväntan tills jag kom in på stycket som handlade om Stina då jag bröt ihop framför hela klassen... 
Sista lektionen var på polhem för betygsprat inom etiken!! 

På kvällen tog jag en pw med mamma och skickade in gymnasiets sista inlämning! Det är sjukt så snabbt tiden har gått och hur stor man börjar bli!

21 MAJ

Glädjen som uppstår när mitt sista arbete under gymnasiet är inskickat! Nej, glädjen går inte att beskriva!!!!

20 MAJ

Jag klev upp hos William och gick till jobbet vid strax efter 10. Jobbade ett 11-17 pass på MAX som gick galant! Vid 21 åkte jag hem till Sanna för BB-mys med henne, Martina, Sabah, Linnea och Alex. Tjejsnack och studentprat fram till strax efter 12 då jag skjutsade hem Sabah och landade i sängen alldeles slut en halvtimme senare!



19 MAJ

Monica lämnade Scooter vid 8 på morgonen och efter det spenderade jag tiden med att försöka göra katterna och hunden vänner, vilket gick sådär. Jag tog långpromenader med Scooter och passade på att låta honom bada i Forsby. Vi fick gå förbi Johanna en sväng då hon ansåg sig vara ful, jag höll verkligen inte med!!! 
Vid 5 kom Alex och Vendela förbi för att åka till Engeltofta och titta på Vasas bal, se bilder här! På kvällen åkte jag, Alex, Sanna, Martina, Linnea, Lilja och Julia hem till Alex för grillning och tjejsnack, underbart!





Bilder från Linnea!


VASAS BAL



Lördagen den 19/5

18 MAJ

Efter att ha drömt en extremt jobbig dröm blev jag väckt av PFV som undrade om jag kunde jobba. Jag ställde upp och spenderade 08.30-13.00 på hemtjänsten. Jag hann snabbt hem för att äta + ge katterna mat innan jag for till frissan för klippning och slingning kl 14. Jag blev sittande i stolen i 2 timmar innan vi var klara! Därefter åkte jag snabbt hem för att äta + ge katterna mat innan jag åkte till MAX för ett pass mellan 17-22.30. När jag väl kom hem somnade jag snabbare än huvudet hann nudda kudden.


Vår annons i dagens tidning, vi saknar dig!

17 MAJ

Jag hann sova till 11 innan solen lyste upp hela rummet och gjorde det omöjligt att somna om. Planen var att bli färdig med alla skolarbeten samt storstäda hela rummet innan kvällen då Anton skulle komma hit. Ingen av planerna genomfördes då katterna kom hit och jag hellre ville mysa med dem än plugget. Jag prioriterade även en pw med Johanna före plugget där vi pratade på precis som vanligt! På kvällen kom iallafall Anton hit och lagade middag med mig, tittade på hockey och pratade. Jag skjutsade hem honom vid 12 och kröp efter det ned med katterna!

16 MAJ

Innan skolan lämnade William och jag in Stinas dödsannons till begravninsbyrån, annonsen kommer visas i arbetarbladet och GD på fredag eller på lördag.

Vi gick vidare till skolan där jag, Jasmina och Sanna mest jobbade med vårt grupparbete som vi senare på dagen redovisade. Här hemma "firade" vi in långhelgen med tacos! På kvällen gick jag över till Johanna för greys, BB, film och tjejsnack!

15 MAJ

Trots sovmorgon gick vi upp och gjorde vårt kursprov i matten. Jag satt där i 2h & 45 minuter innan jag kände mig någorlunda klar och lämnade in mitt kanske livs sista matteprov någonsin! Lite senare fick jag reda på att provet blivit godkänt och att jag nu slipper oroa mig för mitt slutbetyg i matten!! 

Efter skolan som vart väldigt soft med eget arbete och lyssnande av redovisningar åkte jag, Alex, Sanna och Liwing till Donken för efter-skolan-häng som hela klassen försöker ha så mycket som möjligt av nu på slutet. Mamma hämtade sedan upp mig och vi åkte vidare till stan där vi fixade med dödsannonsen och köpte lite studentpresenter. Kvällen spenderades hemma hos W! 


Bilden är snodd från Alex!

14 MAJ

Efter en underbar helg var det helt plötsligt måndag igen. Dagen bjöd på en lång skoldag som avslutades med 2 timmars film på Polhem. Efter skolan "bjöd" Sören hem oss till honom för plugg-häng inför morgondagens kursprov i matte C. Liwing, jag, Linnéa och Sofia stannade väl där i några timmar innan vi insåg att det inte fanns så mycket mer att lära, vi fattade ändå ingenting.
Jag åkte hem och tog en PW med Johanna istället, efter allt mitt tjat om att komma in i balklänning tog hon tag i saken och tog med vikter som jag skulle bära under promenaden, tack antar jag? ;) Resten av kvällen pluggade jag och la inte ifrån mig böckerna förän 23.30.  


Jag saknar sommaren!

12-13 MAJ

Åkte till William tidigt på morgonen för att utnyttja den fina dagen. Vi åkte vidare till min favoritplats, nämligen stuga där vi spenderade hela natten. Vi hade med oss Scooter som badade non stop från det att vi kom tills vi åkte hem, även Wille lyckades plumsa i! 

   

På söndagen solade vi hela morgonen innan vi åkte hem till mig för att äta en tidig middag. Tog på mig ett jobbpass på hemtjänsten mellan 16.30-21.30 som gick galant!


11 MAJ

Efter en kort skoldag och lunch med en del av klassen följde Fia med mig in till stan för ett ärende som inte kunde genomföras. Vi blev istället sittandes i hennes bil under en timme där vi pratade om allt mellan himmel och jord, livet och döden. När Sanna sedan hörde av sig om att hon var redo att träffas mötte jag upp henne för att köpa present till kvällens födelsedagsfirande och sedan få skjuts av Wille & Sören hem till Martina där hon tränade på håruppsättningen som jag ska ha på balen. Tusen tack till Martina som räddar mig!

18.30 tog jag bilen hem till Alex för förfix med henne, Lilja och Sofia. Vi hämtade upp Sabah och kom hem till Jasmina vid 20 där festen drog igång med "gissa-vem-lappar", dans, sång och lekar. Eftersom jag hade bil hela kvällen svängde jag förbi ett av Gävles gratisställen tillsammans med Alex för att sno en puss av våra pojkar samt gratta Oskar som även han fyllde år!


10 MAJ

Jag träffade Fia tidigare i skolan för att göra klart en redovisning som vi hade lektionen efter. Som ni kankse har märkt så närmar sig studenten, endast 28 dagar kvar! Under religionen redovisade Sanna sitt PA om heder, sjukt intressant och jättebra gjort av henne! Vi hade matte sista lektionen och paniken över kursprovet som är på tisdag börjar skrämma alla nu, fan. 

Jag vill tacka alla mina vänner för att ni är så fina och bryr er!


9 MAJ

Jag har haft en konstig och nedstämd känsla hela dagen i kroppen, inte så konstigt med tanke på det som har hänt men det känns som att alla var det idag?
Skolan var kort och ...annorlunda. Jag kom hem vid 13.30 och somnade direkt då jag la huvudet på kudden. Sov sedan fram till 18 då jag tvingade mig upp för att äta. Jag är helt slut i kroppen och börjar bli sjuk, somnade/vaknade med huvudvärk som stannat hela dagen plus en förkylning som har gjort att halsen värk hela dagen.

Vid 19 åkte jag, Johanna, Hanna, Bella och Elin till Stinas familj för att lämna blommor. Det blev en fin stund där vi pratade om minnen och om framtiden. Vi satt där tills klockan närmade sig tio innan vi kramades i ett hejdå och skildes åt med fina tankar om Stina. <3


8 MAJ

Tisdag och vardagen med andra tankar börjar komma tillbaka.
Hela helgen har jag bott hemma hos T&E (förutom i lördags då jag sov hemma) med katterna och en fin pojkvän bredvid mig.
I fredags hade Alex sin 19års fest som avslutades på slick och två nattgäster i form av Alex och Johanna Alm. Vi hann träffa både gurkan, BB Hulda samt prata med Sebastian Lauritzen över telefonen sådär 3 på natten innan vi fick skjuts hem av Sören.

I söndags tog W, jag och Scooter en härlig pw i solskenet uppe i Hemlingby för att rensa tankarna och prata om livet. Vi avslutade kvällen i lägenheten med tacos, film och två olika sorters glass!

Igår (måndag) klev jag upp tidigt för en inställd biljettförsäljningen av onsdagsfesten. Resten av skoldagen spenderade jag på polhem och i lägenheten. På kvällen tog jag en pw med Elin H för att prata om allt som hänt... <3

Skolan idag gick snabbt, tur nog, och avslutades med biljettköp (se tidigare inlägg). Jag hann med en fika hemma med mormor, Roland och William innan jag åkte hem till Lisa för en efterlängtad träff med henne och Hanna. Senare på kvällen tog jag en pw hem till William där jag fortfarande är och kommer spendera natten. Sov gott!

 


1 MÅNAD KVAR

Två steg närmare studenten!


7 MAJ

Jag är fortfarande i chock efter helgens besked. Hela helgen har jag blandat tårar mot en tomhet som gör så ont. Än idag så förstår jag inte vad som har hänt utan tror att allt är en hemsk mardröm. 
I lördags samlade jag Hanna, Johanna och Bella för att berätta vad som har hänt, vi satt tillsammans i min soffa och blandade tårar med minnen som vi aldrig kommer glömma. Milbogänget kommer aldrig bli sig likt utan dig och saknaden efter dig är enorm. Jag hoppas att du har det bra där du är och att du förstår hur omtyckt du är av alla.

Jag älskar dig!



TÅRAR SOM ALDRIG TAR SLUT

Ett telefonsamtal och en hel värld har förändrats.
Du blev 18 år gammal min älskade, fin, underbara vän. Himlen förtjänar inte dig, och du förtjänar inte detta slut. All den plats du tagit i mitt hjärta under dessa 14 år då vi känt varandra kommer aldrig försvinna, du kommer föralltid vara älskad, underbar och oerhört saknad. Vila i frid underbara du, vi ses snart! <3

3 MAJ

Efter en skoldag innehållande tacos, besök på kyrkan och en jobbig mattelektion fick Linnéa och jag skjuts av Liwing in till stan. Och jag har äntligen hittat en studentklänning som jag tror passar! Eftersom min storlek inte fanns i butiken så har jag alldeles nyss klickat hem den. Allt som behövs är Linnéas sy-skills så kommer den nog bli perfa! 



Linnea bonka Viking

Hej hej! Linnea gästbloggar här!
Fint väder, bilen rullar bra osv.
Tänkte mest bara säga hej och så. Så Hej!
Hejdå


2 APRIL

Idag har det vart en lång dag då jag sov hos W och hade helt glömt bort min tid hos tandläkaren. Detta resulterade i årets första cykeltur fram och tillbaka till skola med ett stop på solariet på vägen hem. Jag gjorde några ärenden med m&p på kvällen och handlade mat inför helgen då jag ska flytta över till stan. Resten av kvällen har spenderats med greys och DH!


1 MAJ

William och jag tog en sovmorgon innan han åkte till Läkerol och jag tog med mig Scotter hem hit. Promenadsträckan som jag hade planerat blev inte riktigt av eftersom Scotter redan efter 500 meter började streja, vi gick istället till Strömsbro badet där Scotter för första gången fick bada (förutom när han ramlade i uppe i stugan). Jag har nog aldrig sätt något så gulligt som när han i början var rädd för vattnet och efter 20 minuter vågade göra så mycket!
Vi hann bara hem hit innan T&E kom förbi med katterna. Tur nog gick allt bra! Kvällen avslutades hemma hos William med ett leende på läpparna! 



30 APRIL - SISTA APRIL

Jag vaknade upp hemma hos Alex med denna sötnos bredvid mig! Vi tog en promenad med hundarna innan jag fortsatte med en PW hem för att fixa mig inför kvällen och laga efterätten vi skulle ha. Johanna och jag fick skjuts till Alex där folk droppade in allt eftersom. Vi grillade och hade det så jävla bra hela kvällen som avslutades på MAX med nästan alla. Det var en grym kväll med grymma personer, tack för en underbar kväll och världens bästa valborg!   



Jag glömde bort att knäppa kort men här är några;

Efter tolvslaget firade vi Lundvall som fyllde år!

29 APRIL

Tog en sovmorgon i stugan innan vi åt frukost och tog en promenad på 8,5 km. Vi passade på att sola/sova då solen sken precis hela dagen! Jag hann bara hem och duscha innan jag åkte till Alex för tacos och tjejsnack innan W&C kom. Jag spenderade sedan natten hos Alex med henne och hundarna! 


28 APRIL

Strax efter kl 12 åkte vi till Rosita för att titta på hennes 1,5 dygn gamla kattungar! Tess hade fått fyra stycken grymt söta katter som jag bara ville ta med, men icke. Vi fortsatte sedan vidare till stugan där vi tog en promenad, grillade, bastade och tog årets första dopp i sjön! Det var 5 grader "varmt" och jag kunde inte annat än att slänga mig i och sedan springa in i bastun. På kvällen mös vi till det med gosaker och film.  




27 APRIL

En helt okej skoldag som avslutades med en PW hem från skolan med Wille cyklandes bredvid. På kvällen samlades släkten hemma hos F&F eftersom farmor fyllde 75 år i onsdags!   



RSS 2.0