31 DECEMBER

Underbara år 2010 är påväg att försvinna för att övergå i 2011, JAG VILL BARA HÅLLA FAST I TIDEN. Detta år har vart ett av mina bästa år någonsin med kärlek och underbara människor!

Under 2010 har jag
♥ Vart i Thailand
♥ Träffat mitt livs största kärlek
♥ Vart i Göteborg med William
♥ Fått jobb på MAX
♥ Spenderat 2 nätter i Stockholm hos Jessica
♥ Skaffat en stuga vid vattnet
♥ Umgåtts med min familj mer än någonsin
♥ Vart med på Tobias student
♥ Firat M&P:s 10 år i bröllop
♥ Umgåtts med de bästa personerna som finns
Sen finns det mycket mer att skriva upp men just nu räcker inte tiden till. 

Löften under 2011
♥ Godis-förbud
♥ Inge onyttigt innan Thailand
♥ Kaka-förbud 

Göra 2011
♥ Thailand i februari!
♥ Alanya i Augusti!
♥ Peace and love!
♥ Åka skidor!
♥ FYLLA 18ÅR!

Mål 2011
♥ Göra detta år till det bästa någonsin!

30 DECEMBER

Dagen innan nyårsafton och allt jag gör nu är "sista gången under 2010", för idag har jag till exempel jobbat mitt sista pass för detta år! och fy va skönt det känns!
Imorgon ska jag enligt tradition äta här i Hille och sedan fira med en massa fina personer ute i skogen... Hagaström hette det nog... Det blir nog mer än perfekt! puss!

29 DECEMBER

STOR LÄTTNAD, nu taggar vi till nyår!

26 DECEMBER

En sväng på mellandagsrean idag tillsammans med Lisa och visst gjorde jag några fynd! en tröja, en skogshuggarskjorta, en tjocktröja och ett linne för under 500-lappen ojoj, sedan direkt från stan till jobbet för ett 14-19 pass som blev 14-21.30 pass... Jobbade igår och ska jobba imorgon, vilket jävla jullov! ajja, ska iallafall gå på stan med Linnea och Julia innan :)

25 DECEMBER

Kan man säga att julen är över nu? för isådanfall så sprang den förbi men lämnade en massa minnen kvar :)

Julaftonen började med att mamma väckte mig vid 11 på morgonen då jag öppnade paketet i strumpan och den under granen. Åt julskinkefrukost och mös innan vi tillsammans med farmor och farfar skypade med Tobbe som redan hade börjat fira sin jul i Australien. Därefter duschade/fixade vi oss och åkte till mormor i Bomhus där vi skulle vara resten av dagen. Vi kollade på Kalle, åt, öppnade julklappar och mös innan vi åkte och hämtade William i stan och åkte hem till oss. På kvällen lyckades jag tvinga med William och pappa till kyrkan vilket var en perfekt avslut på julaftonen. Sedan hem hit och sova med ♥











24 DECEMBER

God Jul alla söta! ♥

23 DECEMBER

Dan före dopparedan och nog finns det julkänslor! Har tillsammans med William tagit det traditionella bastu-badet, ätit nygjord julskinka och slagit in de sista julklapparna :)

Eftersom verken William eller jag är speciellt bra på det där med överraskningar så öppnade vi varandras julklappar ikväll! och jag är mållös, tavlan jag fick av William är en exakt kopia av kortet han och jag tog på tåget när vi åkte upp till min stuga för första gången i somras. Det är Julia Sjölund (klasskompis) som har gjort bilden och fyyyy vilken jävla talang den kvinnan har! Tack Julia och William ♥


21 DECEMBER

DET EFTERLÄNGTADE, UNDERBARA JULLOVET ÄR HÄR! och fy så skönt det känns!  

Efter ännu en onödig dag i skolan då vi mest bara satt åkte Sofia och jag hem till Linnea med en liten godispåse och texten "Den som spar, hon har <3" haha, allt eftersom hon inte kan få i sig riktig mat ännu efter hennes operation ;) Sen hämtade mamma upp mig vid SOS-kiosken så körde jag hem 

Idag har vi förresten bestämt att jag, Fia och Linnea ska gå på Rihanna den 1/11-11, WOHO! och att någon av oss tre ska köra ditt, håller tummarna för körkortet!



En sånhär snygg mobilbild från födelsedagslunchen igår på Max då Jonas fyllde år! :)

19 DECEMBER

Jag älskar söndagar när man kan spendera dem precis som man vill; de vill säga utan läxor att tänka på, utan stress och bara vara liksom.
Så idag har jag möblerat om och städat mitt rum, mamma har satt upp julgardiner så det är mysigt värre här inne och så har jag träffat mina skitungar som jag har saknat! Vid 2-tiden såg vi tre brandbilar som åkte mot undervägen så snart ska jag, mamma och pappa ta oss ut i snöstormen för att undersöka Hille sen ska jag nog titta till Lisa och ge henne en liten grej! Snäll tjej! Ikväll blir det knäckbak med mamma!


18 DECEMBER

BARA WILLIAM ♥


18 DECEMBER

Vaknade upp bredvid William för att senare få skjuts till jobbet av mamma vilket var sista dagen innan jul! 







17 DECEMBER

Äntligen fredag och min sista skolsak innan jul är klar! :) Sitter just ni i biblan med Alexandra eftersom vi har en håltimme på 2 timmar... Efter skolan ska jag gå på stan/fika med Lisa!

Fick precis sms från Linnea om att hennes operation gick bra, lite synd tycker jag... Inte heller hade hon känt blodsmaken i munnen vilket gör det ännu tråkigare... Men men, hon är glad iallafall.... ♥

16 DECEMBER

Skulle egentligen ha suttit här ny-permanentad och haft William bredvid mig men allt sket sig och hela kvällen är förstörd.

14 DECEMBER

Idag är det första gången man verkligen kan se att jullovet är påväg! Idag blev jag nämligen av med 3 skolgrejer på listan och har enbart ett latin-prov kvar! överlycklig tjej. Nu väntar jag på min pojkvän så jag kan somna och vakna på det bästa sättet som finns ♥   Ska förresten få en skit sexig bild på Mina  snart, åhhhh vad jag längtar! 




7 DECEMBER

Älskar skype när man har denna snygging framför sig! Nu ska vi försöka lära oss samhällsekonomin som är tills imorgon men jaaa, det går ju inte speciellt bra... ♥



6 DECEMBER

Jag njuter av dagarna som passerar och längtar tills dagarna som kommer.

Idag firar vi åtta månader av kärlek och skratt, och det är läskigt hur kär man kan vara!

2 DECEMBER

Det är redan 2 december och -22 grader utanför fönstret. Hela kvällen har/kommer gå åt till att plugga på medicin-provet som är imorgon vilket är tredje sen september, vadå pluggkurs?
Kvällen/natten spenderades hos William där vi lagade tacos och mös hela tiden!  





Detta är choklad kalendrarna som mamma köpte åt mig och Wille, så sjukt söta ;)


RSS 2.0