30 NOVEMBER

Lunchade på lilla Saigon med Alex och Fia tidigare idag och har precis kommit in från en löpprunda/pw. Efter dissekeringen hände det inte så mycket mer och kvällen kommer bestå av ett avsnitt av Grey´s. Ha det bra!

30 NOVEMBER

Dissekerar gris på NK!


VARDAGSLYX

Har vardagslyx med Linnea och Fia såhär på tisdagskvällen. Just nu tittar vi på desperate housewifes och äter godis och popcorn, underbar kväll!


29 NOVEMBER

Igår var det äntligen dax att se filmen jag längtat efter så länge, Breaking dawn del 1! Filmen var great (precis som vanligt) och Jacob gav åtminstonde mig och Linnea ett extra hjärtslag av hans snygghet!! Efter filmen var det standard, en chees på donken. Mötte upp Wille på vägen hem och gjorde lite av det ovanliga igår. <3

Sovmorgon i morse som Wille helt missade och nu sitter jag här i skolan med Fia och Alex, ikväll blir det tjejsnack hela natten lång hos Linnea!


Kärlekshälsning till sören


JAG SER DET:

Snöar!! Snöblandat regn men snööö


27 NOVEMBER

Sitter på coffee lounge med kärleken och tar en adventsfika. Vi missade invigningen av bocken men det spelar ingen roll för regnet vräker fortfarande ner och det är 5 plus ute. Glad första advent förresten!


FÖRSTA ADVENT

Försöka skapa julstämning samtidigt som regnat öser ner utanför fönstret, hallå det är första advent? Men med julmusik och packetinslagning så kommer jag förhoppningsvis bli på bättre humör!


26 NOVEMBER

Har haft sista natten med farmor & farfar som grannar. Idag ska det flyttas!


25 NOVEMBER

Vi hade samhällsprov på sista lektionen och efter den var det äntligen helg! Tog bussen till mormor och hämtade hennes bil, åkte sedan hem till Tobbe & Elin för att hämta katterna så jag kunde ta med den till morfar! Han blev jätteglad över att både jag och katterna kom ;) just nu ligger jag och myser med mitt hjärta!


KATTERNA ÄR HÄR!


24 NOVEMBER

Kommer precis från Blodcentralen där de tog prover och kollade mitt blodtryck, snäll som Alex är så följde hon med! <3 just nu är det svenska och sedan lunch, äcklig lunch...


.

Råkade klicka iväg inlägget utan att visa glassen, här är den ;)


23 NOVEMBER

Har precis avnjutit min favoritglass och tagit en kopp kaffe till den! PulsMedel-passet gick bra och just nu är det bonde söker fru och senare är det greys, toppen onsdag!


23 NOVEMBER

Halva klassen var på första lektionen, vi tre skulle inte heller tacka nej till en sovmorgon... :(
Efter svenska talet igår kom Wille hem till mig. Vi mös hela kvällen, lovelovelove!!


21 NOVEMBER

Efter skolan fick jag skjuts av Sörebö till fjärran där jag körde ett medelpass med mamma. På vägen hem hämtade vi upp Tobbe, Elin och katter för middag och hockeymatch på tvn. De åkte hem för ett litet tag sedan så nu tänkte jag lägga svenska talet under kudden och försöka somna. Imorgon väntar en sovmorgon!! Sov gott mina fina läsare


JUST NU:

Två trötta tjejer kliver upp tidigt för en PA-lektion. Men funkar datorerna? Nej.


JAG VILL INTE VARA DEN SOM BLEV KVAR


Strax efter att jag klev upp imorse kom mormor, Roland, Tobias och Elin förbi på fika. Vi åkte sedan till farmor och farfars nya lägenhet som börjar bli riktigt fin! Jag hade inte vart där på evigheter så det har skett en stor förändring där borta. F&F bjöd sedan hem oss till dem för pizza/kebab middag och nu sitter jag här framför datan och försöker skriva mitt tal till NP som är på tisdag. Jag tänkte prata om viljan att komma bort efter t.ex. studenten och hur människor kände förr efter att de gått klart skolan, vi får se hur det går... Puss


Bild från BIG-lägret i 8an. Sonja, Jag & Hanna. Vilka minnen!

20 NOVEMBER



Efter att Linnéa och Sofia kommit hit började kvällen med pepparkakor och glögg. Tjejsnacket drog igång på en gång och skrattet lika så. Linnéa tog med sig både DVD:n och de tre tidigare filmerna som vi tänkte kolla på, jag antar att ni inte blir särskilt förvånande om jag säger att vi inte ens kopplade in DVD:n? haha. Efter att Fia somnat strax efter 3 fortsatte Linnéa och jag att prata fram till halv sex. Så imorse när deras klocka ringde vid 9 för jobb var det ganska skönt att gå och lägga sig igen!

19 NOVEMBER

Jag tänkte dela med mig av en sjuk grej som hände natten till i fredags när jag sov hos Wille. Det är ganska (läs: vääääldigt) vanligt att jag behöver gå på toa mitt i nätterna;
Jag vaknade upp ståendes på Willes golv utan den blekaste aning om vart jag befann mig. Jag visst om att jag inte var hemma hos mig men jag kunde verkligen inte komma på vart jag var. Så jag började gå mot höger och kom ungefär 2 steg innan jag slog i ett skrivbord. Jag vände mig om och tog två steg åt vänster istället men då slog jag i tv:n. Jag stog där ett tag innan jag kom på vem jag var hos. Eftersom jag inte visst var dörren/sängen var började jag småropa till Wille om hjälp, men självklart vaknade inte han... Jag lyckades tillslut hitta sängen och höll mig mot den hela vägen ut. Men att vara kissis och inte veta vart man befinner sig och hur man hittar till en toalett är inte lätt, speciellt inte när det är mörkt i ett rum.
Men det konstiga med det hela är att Wille JÄMT vaknar när jag kliver ur sängen men inte denna gång då jag gick i sömnen.
Okej det kanske inte var konstigt för er men jag tycker det är lite läskigt eftersom det kanske beror på alla tabletter jag tar just nu? 



Men Julias 18års fest igår; Jag hade det kalas under hela kvällen! Först fixet hemma hos alex och sedan kvällen hemma hos Julia. Hon hade gjort en jättegod middag och vi körde dans/lekar på kvällen. Vid 12 skjutsade jag in några till krogen och passade samtidigt på att hämta Wille. 



Tidigare idag åkte vi två till Valbo för att köpa skor och titta på lite annat. Snart kommer Linnea och Sofia hit för Twilight-maraton. Natten spenderar jag med dessa tjejer!

18 NOVEMBER

Efter skolans tre lektioner tog Alex, Fia jag och Lilja bussen till stan för en lunch på 9an och present-köp till Julia som har 18års fest ikväll! Linnea kom även hon och hjälpte oss att välja present.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ta bilen till Alex för att fixa mig tillsammans med henne och Fia. Ikväll är det jag som kör på grund av pencillinet, men bara att gilla läget...


17 NOVEMBER

Direkt efter skolan som innehöll NP i 2,5 timme och lunch med Linnea och Sofia tog jag bussen hem till mitt hjärta. Vi har handlat, lagat tacos (som vanligt) och bara myst hela kvällen! Nu tänkte vi krypa ner under täcket och prata oss till sömns. En dag som denna var behövlig och efterlängtad, jag älskar dig! <3


16 NOVEMBER

Större delen av kvällen har gått åt till att fixa och beställa julklappar på internet.
Nu ska jag krypa ner i Wille säng och somna snabbt, imorgon har vi NP i svenska som vi inte får försova oss till!


JUST NU:

Perfect home party med mamma och hennes vänner!


14 NOVEMBER

Kroppen kliar och svider men vad gör det? Idag ska jag åter till skolan och hoppas att smärtan inte tar över. 12.20 ska jag till Strömsbro för att undersöka kroppen och titta efter ett nytt pencillin.

13 NOVEMBER

Jag har fortfarande problem med sömnen och smärtan i käkarna är lika extrem som den var i onsdags, men nu antar jag att vi har fått förklaringen?

Igår kom Linnea hit för tjejsnack och fika. Fin som hon är hade hon med sig vänner-boxar och en liten present! Men tillbaka till problemet.... Innan jag skulle skjutsa hem Linnea upptäckte jag några röda prickar på bröstet och en rödare nyans i ansiktet. Vi tänkte inte så mycket mer på det då men på kvällen när Wille och jag skulle bada upptäckte jag att hela kroppen var full i röda prickar! 
Imorse var kroppen lika full i prickar och halsen/ansiktet hade svält upp. Bakom örat hade det börjat klia och öronsnibbarna var röda, uppsvälda och jättevarma, så jag ringde rådgivningen. Jag fick komma på en akuttid till Södertull där de konstaterade att jag var allergisk mot pencillinet jag fått och att jag skulle sluta ta dem tills jag träffat min tandläkare. Wille och jag fick åka till apoteket för att fixa allergitabletter och just nu känns det som att hela kroppen är uttorkad och kliar som sjutton. Så imorgon måste jag åter igen ringa/träffa en läkare som kan ge mig rätt medicin... 

Men idag är det iallafall farsdag! Tidigare idag åkte Tobbe, Wille, jag och katterna hem till Helena och Calle så att Livia kunde få träffa dem! På kvällen har morfar, mormor, Roland, farfar, farmor, william och såklart familjen ätit middag här hemma och myst med katterna!

MUNVÄRK ÄR SÅ JÄVLA UNDERSKATTAT!

Jag är vaken, men han sova 2,5 timme på min mirakelmedicin. Nu är smärtan olidlig medan jag väntar på att mina tabletter ska börja värka. Ett liv som min vän är inte enkelt, du är helt klart starkast som klarar det här varje dag! Så rubriken är väääääldigt sann.


11/11-11

Jag har fått alldeles förmånga barnförbjudna sms och bilder från Fisen och Linnea ikväll för att det ens ska vara när ok...
Själv ska jag titta på I taket lyser stjärnorna och sedan somna till linneas mirakelmedicin (<3)


ATT MÅ DÅLIGT ÄR INGEN DANS PÅ ROSOR

Jag har aldrig upplevt en så jobbigt natt som inatt. Igår kväll behövde jag akut avsluta mitt dagliga "god natt samtal" med Wille på grund av att smärtan i käken helt plötslig bestämde sig för att bli extrem. Jag kunde inte ligga, jag kunde inte sitta, jag kunde inte blunda eller gråta för att smärtan var så våldsam. Jag slog och nöp mig själv för att försöka jämna ut smärtan, dock utan resultat. Jag tog tabletter och försökte trycka på käken för att avlasta den men allt var förjäves. Jag gick ner och la mig i soffan och hade så jävla ont så det går inte att beskriva! Vrider och vänder på mig fram till klockan 04.30 då jag tillslut lyckas somna eller kanske tuppar av? Det sista jag minns är iallafall att smärtan var så extrem att mina slag på låret inte hjälpte. Jag vaknade iallafall upp 2 timmar senare med samma extrema smärta. Gick över till mammas säng och la mig för att försöka läsa tidningen och ringa till hälsocentralen. Jag får vänta ett tag innan de ringer tillbaka och jag får tid på Sätras tandvård vid 10.30. Mamma skjutsar dit mig och de bestämmer att de ska ge mig pencillin som vi hämtar ut innan vi svänger förbi skolan för att hämta några skolböcker. Resten av dagen har jag haft ont men inte så som jag hade inatt. Jag har fått i mig ett mål mat vilket iallafall är bra!


9 NOVEMBER

Operationen tog längre tid än väntar, den tog ungefär 1,5 timme med mycket smärtstillande i käken. Jag såg skalpellen som hon tryckte ner mellan tanden & huden och jag kände hur huvudet åkte upp och ner när hon försöker få tanden att släppa. Jag hörde även knakningarna som uppstod där tanden släppte lite lätt på ett ställe efter det andra. När operationen var klar skjutsade Tobbe och Elin hem mig så jag slapp gå. Redan när jag satte mig i bilen började smärtan komma och svullnaden var hyfsat stor.

På kvällen fick jag i mig två köttbullar innan magen (käken?) sa ifrån. Tobias, Elin, William och katterna var här hela kvällen!

I natt har jag knappt kunnat sova. Jag har vridit och vänt på mig för att hitta det bästa sättet att sova på så att jag skulle slippa smärtan, jag kan rabbla upp 20 olika sätt jag försökt sova på utan lyckat resultat. Efter att mamma åkt till jobbet gick jag ner och la mig i deras säng så att William skulle få sova de sista timmarna innan han var tvungen att åka till skolan, stackarn har legat och suckat hela natten <3

Idag stannade jag hemma från skolan så Tobias och katterna kom vid 1 tiden och höll mig sällskap. Elin och mamma kom lite senare med mat som jag lyckades få i mig! Idag är jag mer svullen än vad jag var igår och smärtan har ibland vart värre än värst. Planen är att gå till skolan imorgon men om jag mår som jag gör nu kommer jag aldrig klara av det. Ibland är smärtan så hemsk att jag inte ens orkar prata!

Haha ja bilden på mig är inte fin men ungefär såhär ser jag ut! Dock större i verkligheten


8 NOVEMBER

Är påväg ner till Strömsbro nu, operationen börjar om 25 minuter. Håll era tummar så jag slipper smärtan!

LIVETS SISTA HÖSTLOV

Bloggen har vart tyst ett tag nu men ta det lugnt, här kommer sammanställningen över mitt sista höstlov någonsin! Inledningsvis måste jag bara säga att det har vart så otroligt bra och så jävla roligt! Jag tar allt från början utifall någon har missat mina tidigare inlägg;

Lördag den 28/10
Gick upp tidigt och tog mig, tillsammans med Hanna, Viking och Paul till högskolan för att göra högskoleprovet. Sammanlagt satt vi där i över 7 timmar och hade 5 stycken olika prov. När jag kom hem igen väntade Wille med blommor (♥) samt Tobbe & Elin med katterna (♥)! På kvällen mötte jag upp Linnea, Alex och William på stan och tog tillsammans bussen till Andersberg hem till Sunkan och hade förfesten där innan Sannas 18års fest! Vi åkte till Söder hielmska någon gång vid 11 och stannade där resten av kvällen. 


Fluff & Sunkan


Felix, Sören & Wille


Lundvall & Emma


Födelsedagsbarnet, Sanna!


Alex & Johanna


Söndag den 30/10
Kunde inte sova så jag gick upp och åkte med föräldrarna till Sandviken där Hilles F16 lag spelade om tredjeplatsen i SM. Efter matchen åkte vi förbi stugan och tittade så att allt var okej innan vi åkte hem igen. På kvällen mötte jag upp Wille på stan för en fika och sedan hem till honom för att sova. 

Måndag den 31/10
Efter en behövlig sovmorgon tog jag bussen hem till Lisa för tjejsnack och lite baktittande till Lisas PA. Söt Lisa har bakat hela lovet och kakan som jag fick smaka var jättegod! Tog bussen ifrån henne till Fjärran där mamma och Ulla väntade för ett medelpass. 

Tisdag den 1/11
Jag mötte upp Fia och Linnea på stationen vid kl 10 och kom fram till Stockholm vid 12.40. Vi shoppade och åt middag innan vid tog tunnelbanan till Globen och RIHANNA! Efter en promenad från stationen till Borgis kom jag hem vid 03.00 och somnade glatt efter en underbar dag i Stockholm med världens bästa tjejer och världens bästa Rihanna!


(Har inga bilder från Rihanna utan bara filmer, dock överröstar vi tre henne på inspelningarna och kommer därför inte visas här ;)


Onsdag den 2/11
Sov ut så mycket som det bara gick innan William kom hit för att äta lunch med mig och mamma. Farfar skjutsade oss till tågstationen och Marianne och Jessica hämtade upp oss. På kvällen gick vi till en Thai restaurang (inte kina) med Thailands inspiration! 


Marianne & mamma


Jag & Jessica


Torsdagen den 3/11
Vi shoppade hela dagen med stopp på Kungshallen för lunch och Waynes för en fika. Vi kom tillbaka till lägenheten vid 19 tiden och åt middagen där. Vi alla somnade ganska tidigt av utmattning efter en hel dag av shopping! 




Fredagen den 4/11
Vi tog en liten sovmorgon innan vi påbörjade bilresan hem till Gävle. Vi tog ett stopp på MAX i Uppsala och en sväng på Fullerö innan vi kom hem hit för middag och fix inför kvällen. Marianne skjutsade mig och jessica till Linnea för förfest där Alex, Sanna och julia redan var, senare på kvällen kom även Merima! Sa hejdå till jessica på bussen och fortsatte sedan till Slick med de andra tjejerna. Jag hade en toppen kväll!


Lördagen den 5/11
Vaknade upp här hemma med William och försökte dra ut på sovmorgonen så mycket som möjligt eftersom jag någon timme senare skulle bege mig till MAX för ett nattpass, 18.30-05.15. Kvällen/natten var hektisk, alla var fulla, sega, utklädda och de flesta även ganska så dryga. Vi fick sluta senare än vanligt och skjutsade då hem en jobbarkompis och hämtade upp William på vägen hem. 


Söndagen den 6/11
Vi hann sova till 2 innan vi var tvugna att kliva upp. Vi hann äta frukost/lunch innan jag fick skjuts till jobbet för ett 16-22 pass på MAX. Efter jobbet hämtade hjärtat upp mig för en sen middag från MAX Hemlingby som vi trök i oss i bilen en bit bort. På kvällen tittade vi på A little bit of heaven, en jättefin film! 





2 NOVEMBER

Just nu håller vi alla på att fixa oss inför natten och "peppa" inför shoppandet imorgon! Vi har tidigare idag ätit på en jättemysig kina-restuarant med jättegod mat!

Måste bara säga att Rihanna ställde in sin konsert idag, enligt Aftonbladet berättade dem det 40 minuter efter att konserten skulle ha startat. Så vilken jävla tur att vi såg henne igår!!


MOT STOCKHOLM!

Sitter åter igen på tåget påväg mot Stockholm men denna gång tillsammans mamma. Två nätter kommer spenderas i huvudstaden hemma hos Marianne och Jessica!


VÄRLDENS BÄSTA DAG!

Sitter på stationen och väntar på tåget med min fina vänner som har gjort denna dag alldeles underbar! Vi har skrattat varje minut och haft det sjukt bra i Stockholm med shopping och middag. Vi tog oss till globen vid 7 och såg världens bästa Rihanna som var så jävla bra och vacker! Förbandet var Calvin Harris, även han väldigt bra!
Klagomålet från konserten kommer imorgon, för vi är riktigt besviken på Sverige....


1 NOVEMBER

Dunkar Rihanna och taggar inför dagen i Stockholm med min fina, dagen kommer bli förbannat jävla bra! 


RSS 2.0