29 maj

I torsdags blev det ett inhopp på fotbollsplanen. 40 minuters spel, skadat knä och 0-2 seger som gav IFK gävle/Hille IF tre poäng till i tabellen. så idag, två dagar efter matchen sitter jag med träningsvärk i lårena från fotbollen och i armarna efter att lyft äldre i en vecka.
I hemmet är det städning på hög nivå för snart kommer släkten hit för kalasfirande!

27 maj

Det får bli ett snabbt inlägg nu, ska åka iväg snart och överraska lite.
Jag fyllde iallafall år igår, precis som Hanna. Blev sjungen 3 gånger på Villa Milbo och på kvällen kom William hit för att äta middag och sedan sova. I present fick jag ett par träningsbyxor, en funktionströja, vattenflaska, 400 kr på Flanör, 500 kr på Valbo köpis, en Thomas Sabo glass från familjen, en blomma och från William fick jag ett Thomas Sabo hjärta. På lördag kommer släkten hit för att fira mig och mamma.

Jag och Hanna i 7an


24 maj

Jag försöker att vara stark, jag försöker klara mig
Men sängen känns så stor här utan dig
Jag undrar hur du mår
Och om du tänker på mig nu
I mina tankar finns det bara du

Och jag vet,
Att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, 
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig

Dagen är okej, men på natten blir det svårt
Ensamneten slår emot mig så hårt
Jag klarar ingenting, och allt jag gör blir bara fel
Jag känner mig så obekväm och stel

Och jag vet, 
Att jag inte fungerar utan dig
Och jag vet, 
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig

Och jag vet, 
Att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, 
Att allting kommer ordna sig
För jag får somna brevid dig

24 maj

Idag färdades jag åter på vägen som under 6års tid fört mig till min gamla skola Milbo, på ungefär samma tid som förut den enda skillnaden var att jag denna gång var ensam och svängde av 100 meter innan skolan. Närmare bestämt till Villa Milbo där jag har min APU under veckan. Villa Milbo är ett andrahandsboende för äldre personer vars kontaktpersoner inte har möjlighet att ta hand om personen under en liten tid.
När jag kom hem stack jag ut och sprang, och ojojoj vad jag har tappat! jag var helt död när jag var klar. Förbättring Anna förbättring...


23 MAJ

AMAZING PROM!










22 maj

Nu blir det städning av hela huset! eller iallafall nästan. Tobias ska på bal ikväll på Engeltofta och innan den har han bjudit hit några andra par som ska komma hit på champagne, gosaker och så ska en av mammorna ta med dig en chokladfondue! Jag känner Hannas avund ända hit ;)  Jag slänger in ett kort på Hanna sen hon hade bal i vintras då Lisa och jag hade fixat henne.

20 maj

Bio igår tillsammans med William, William och Karin, the last song. Det var faktiskt en bra film och ja, det kom tårar på slutet.. Sedan en promenad hem till William för att mysa och sova.
Idag var det redovisning på svenskan som linnea och jag nu arbetat med ett tag, det gick helt okej hoppas jag. Sen hade vi SISTA riktiga engelska lektionen i kurs A äntligen säger jag bara! Sista lektionen för dagen hade vi spanska NP muntliga där jag fick vara med Linnea, jag tror både hon och jag kan konstatera samma ska?  det gick verkligen inte bra... det enda positiva med provet var att det var det sista i spanska.
Åkte ner på stan efter skolan i behov att hitta nya jeans och gå till banken en snabbis. Hittade både jeans, skor och ett sött sommarlinne. Mötte upp Lisa inne på Vila för att ta bussen hem tillsammans, och vem sitter inte på trappen och väntar här i Hille om inte William så min kväll har spenderats med honom :)
Dinsko 299:-


Vila 360:-

16 MAJ

I fredags fick jag förresten min första riktiga lön! Helt okej slutsumma vilket nu ligger på sparkontot för sommarens utgifter. Mamma 45, Tobias student, Pappa 45, M&P bröllopsdag i 10 år, Göteborg med William och Stockholm för att träffa Marianne och Jessica. HAPPY FACE!

16 maj

Har inte hunnit blogga sen i onsdags, tiden går för fort just nu..

I torsdags blev det stan med Lisa och Hanna för att hitta en present till Sonja som fyller år imorgon (måndag). Passade även på att köpa några saker till mig själv; en bikiniöverdel från Hm, ett par trosor från Hm och en klänning till Tobias student från Gina tricot, behövligt. Klockan kvart över 2 träffade vi Sonja för en lunch med prat och några minnen. 
Vid halv 5-tiden kom William hit för att senare vid klockan halv 9 gå hem till Pontus för att träffa det gamla Milbogänget; Sonja, Erik, Hanna. Lisa, Anders, Rasmus, Bella, Kicki, Johan, Johans flickvän Julia, Kickis pojkvän Marcus, william och Elin. På kvällen sov William här. 

Hela fredagen/natten spenderades med William. underbart

Sen har jag jobbar precis hela helgen! 12-19 både lördag och söndag vilket känns i hela kroppen, jag är trött i huvudet och kroppen värker lite lätt. Skönt som det är så sov jag över hos William lördag-söndag, och har jag inte världens underbaraste? Klockan halv 12 imorse tog han på sig skona och gick med mig från söder till Max norra. Jag älskar dig  ♥

12 maj

Sitter i biblan tillsammans med Linnea, har precis haft nationella prov i matte och jaaa det var rätt så svårt. Snart bli det fil som vanligt, spanska lektion och sedan är det långledigt!
Förresten så vaknade jag upp i morse med huvudvärk, en rinnande näsa, ont i halsen, kramp i vaden, hosta OCH ont i magen. Det var verkligen inte min morgon, hade vi inte haft nationellt skulle jag lagt mig i sängen igen och somnat om men icke nu sitter jag här istället. Kvällen kommer spenderas med Willewalle framför tv:n för att få mig frisk tills imorn då vi ska träffa Milbogänget.  


9 maj

Har spenderat hela helgen i famnen på min älskling och jag har bara njutit!

I fredags var det fest för Jasmina som fyllde 17 år. Så vid kvart över 3 åkte jag till William för att lämna kläder sedan hem till Linnea där Sofia redan var för att fixa oss och äta hemlagad pizza mmmm :) Tog halv 7 bussen tillsammans med Julia mot Brynäs där Jasmina och Sahar redan var. Efteråt ramlade det bara in personer. På kvällen blev det Max för dom andra medan William och jag åkte hem till honom för att äta jordgubbar och mysa.
På lördags morgonen kom Williams mamma in och väckte oss, åkte till återvinningen sen var vi bara hemma hos honom, vi gick ut en snabbis på kvällen för att fixa en sak och passade då på att kolla på crusingen som var igår kväll, sådär osminkad och uppsatt hår fräscht.... sedan hem till honom för att kolla på film och sova.
Idag har vi vart hos honom hela dagen och bara myst, åkte hem för ett tag sen och sitter nu här framför datan.
Imorn blir det ingen sovmorgon heller på grund av att vårt "familjearbete" som jag Linnea, Sofia och Jasmina har måste bli klart tills på tisdag då vi både ska lämna in skriftlig och ha muntlig presentation och vi är långt ifrån klara. Sen är det även nationella i spanska läsförståelse, gud hjälp mig.

Bilder från i fredags




6 Maj

6/4 ♥

Har både haft nationella i spanska hörförståelse och ett stort historiaprov som tog 3 timmar. A,B,C och D del, fattar ni, tre timmar utan paus! nationella gick som det gick, alldeles för snabbt och historian var svår antar jag? Eftersom det var ett prov som alla som läser A-kursen gör och kommer från högre makter än Erik så var mer än hälften av alla frågorna något som vi inte jobbat med tidigare, inte ens som jag hört talas om... uteslutningsmetoden på 4 av A-frågorna och resen var det bara att skriva och hoppas på rätt.
Ikväll ska jag bara vara hemma och sova tidigt eller iallafall försöka. Och imorn fyller Jasmina år, om något har lyckats missa det?  gud kvinnan har tjatat om det i en månad nu och speciellt mycket idag då hon till och med gått och nynnat Happy Birthday för sig själv. Hon är så söt!



3 maj

Nu har jag åter tagit beslutet om att börja övningsköra igen...

Åkte ut med mamma efter att William åkt hem, Sätra-lexe-hem. Sedan en snabb pw Forsbybron fram och tillbaka för att nu sitta och titta på efterlängtade bonde söker fru. Snart ska jag leta fram bikinin för att simma med klassen imorn, inte kul.
årets deltagare

2 maj

Älskade sovmorgon.    Halv 1 ringde de från Max och undrade om jag kunna komma in och jobba så fort som möjligt, slängde på mig sminket och var där på 30 minuter. Har aldrig vart med om att det har vart så stressigt förut, fullt upp precis hela tiden. Slutade iallafall för en timme sen och ska snart hoppa ner i badet.

Igår kväll blev det filmmys med Bella och Lisa, Honey.

1 maj

Slutade tidigare än bestämt, 12-17 vilket jag tackar för. Känner mig helt slut i kroppen och huvudet efter veckan/gårdagen.
Grillning i Hagaström med Linnea, Jossan, Sanna, Bea och Julia. Efter att Bea och Sanna åkt iväg kom Jasmina och Sahar sedan åkte vi in till högskolan. fram och tillbaka kvällen slutade iallafall med att jag sov hos William. Bilder kommer nog när Linnea skickat.

RSS 2.0