28 JULI

En lördag med klarblå himmel passerade under tiden jag hade mitt pass på 07-16. På kvällen hade vi familjehäng med grillning och kortspel fram till sena natten! 

image description

27 JULI

William kom hit tidigt på morgonen för att överraska med blommor samt frukostsällskap. Jag lämnade av honom innan jobbet och körde ett 07-16 pass, i klarblå himmel. Hämtade upp Tobias efter jobbet och följde med hem till honom innan jag åkte till William där jag stannade för natten. Eftersom vi var ensamma lyxade vi till det med blåbärsmilkshake och exotiska frukter!

25-26 JULI



Direkt efter jobbpasset på 07-13 hämtade jag upp W och F&F för en övernattning i stugan där M&P redan befann sig. Dagen och kvällen spenderades mestadels vid vattnet där vi fiskade och hängande vid luftgeväret. På kvällskvisten bestämde W att vi skulle ut och fiska i spöregn, något blöta kom vi tillbaka utan fångst! 
Efter bastubadet åt vi bastukorv och mös till det med jordgubbar! Natten fick spenderas i bastun. 

På torsdagen lyckades vi nog få upp Dammsjöns största fisk genom att William fick slänga sig i från båten för att få upp metspöet. På kvällen tog vi en pw i hemlingbyspåret.

24 JULI

Tog mig igenom ett pass på jobbet mellan 07-14. På kvällen blev jag hembjuden till Linnéa för kvällsmys med vattenpippa och tjejsnack. Drog hem innan klockan slagit 24, men vad gör man inte för att vara pigg på jobbet dagen efter? 

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

23 JULI

Efter ett jobbpass på 07-14 mötte jag upp två efterlängtade vänner för middag och skitsnack på Gabai! Vi fortsatte hem till mig för ännu mer prat innan vi tog en promenad till kyrkogården för att heja lite på en annan saknad vän. Kom hem medans det fortfarande var ljust ute och hann somna innan rädslan tog över alldeles förmycket, jag sov nämnligen själv för första gången inatt! 

image descriptionimage descriptionimage description

21-22 JULI



Hade en mysig övernattning i stugan från lördag till söndag. På lördagen fick vi besök av Håkan, Maria och Nelson, en trevlig dag/kväll där vi åkte båt, grillade och pratade om livet. Kvällen avslutades med bastubad, yatzy och samtal tillsammans med familjen fram till sena natten. 
På söndagen fiskade vi, fick besök av mormor & morfar samt grillade! Luftgeväret som vi invigde igår gick även det ganska varmt, tävlingar oss emellan där tjejerna såklart var bäst! På kvällen sov William här hemma.

20 JULI

Efter jobbet hämtade William upp mig för en pw hem till mig, vi hann precis in innanför dörrarna innan himlen öppnade sig. Kvällen bjöd på tacos, hemmagjord hallonglass + annat gott och en massa mys medan regnet öste ner hela kvällen/natten.


19 JULI

En tisdag som gått i mitt tempo har precis passerat. Hela dagen fram till klockan 16.30 har jag myst med mitt hjärta och resten av kvällen jobbat ett 17-22 pass, ett pass som var förvånansvärt lugnt. Nu planerar jag att avsluta kvällen tillsammans med tvn och pojkvännen i luren, sov gott mina vänner!


18 JULI

En fin onsdag har passerat och lämnat ett lugn efter sig. Hela dagen har följt mitt temto och jag har inte gjort så mycket mer än att gå en snabb sväng på stan med W. Under vovvens kvällspromenad passade jag på att svänga förbi Malin för att heja på några av brudarna som var där för att förfesta, jag har då riktigt fina vänner!

Just nu ligger jag i världens bästa famn och slötittar på tv. Jag antar att ögonlocken snart slås ihop, fram tills dess; trevlig kväll och sov gott!

image description

KVÄLLEN DEN 17 JULI

Solen sken för första gången på evigheter så att säga nej till en pw skulle kännas helt fel... På kvällen åkte familjen + Elin till stugan för att äta grillat och lämna några nödvändigheter tills senare i sommar.
Just nu är jag så trött att ögonen snart slår ihop, men det är så spännande på 5an att jag bara måste se klart, vi får se hur lång tid det tar tills ögonen slår ihop ändå!


17 JULI

Är uppe med tuppen idag och kommer tillbringa morgonen fram till klockan två på jobbet. Om vädret och kroppen tillåter kommer jag ta en skön Pw hem när dagens pass är slut. Eftersom jag hade ett pass igår på 17-22 känns det inte som att jag har gjort annat än att vara på jobbet, men varför klaga? Jag trivs verkligen på jobbet!


16 JULI

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
BILDER FRÅN IGÅR

Jag hade en grym kväll med tjejerna igår! Först häng i Malins lounge följt av mingel på Söderhielmska. Vi gick vidare till Goya där vi dansade till stänging. Idag ömmar kroppen ganska rejält efter min vurpa inne på Goya, ett uppsvält finger och blåa knän.

15 JULI

William kom till mig 1 inatt men vi somnade inte förrän vid såtimmarna då filmen vi tittade på tagit slut. Därav tog vi en sovmorgon till kl 2.

Just nu: Söndagsförfest hemma hos Malin med fina vänner! Kvällens planer är Söderhielmska och kanske Goya, kvällen visar sig!

 


.

Jag lät tankarna rulla och benen gå, efter ett tag upptäkte jag att benen styrde mot Stinas grav. Blev sittandes där ett tag och lät orden flöda ur munnen, trots att jag inte fick något svar var det skönt att berätta om allt som hänt sedan senast vi sågs.
Jag fortsatte min promenad och har precis kommit hem, nu ska jag krypa ner under en filt och titta på en mysig film. 

image description

KVÄLLSPROMENAD

Jag har alltid vart förundrad över hur människor kan träna en sen fredag-/lördagskväll. Jag har alltid tänkt att man borde äta gott, bli proppmätt och mysa resten av kvällen framför tvn. Eftersom min kväll står helt tom tänkte jag bli en av dem som tränar klockan tio på en lördagskväll. Jag ska passa på att rensa tankarna och försöka få utebliven friskluft sedan morgonen. Ha en trevlig lördag! 


14 JULI

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Gårkvällens firande av Julia var riktigt roligt! Den började hemma hos henne med lekar och skratt, kvällen avslutades sedan på Slick med mina fina tjejer! Idag har jag hängt hemma hos William och bara vart allmänt seg, men dagar som dessa är ett måste.

FREDAG DEN 13 JULI

Fredag den trettonde och jag har jobbat hela morgonen. Tänkte leka hurtig och ta en pw hem från jobbet, jag hann 5 minuter innan himlen öppnade sig och ner kom spöregn, hagel, åska och blixtar. 

Ikväll ska jag fira Julia A som fyllt 19 år! För tillfället är Merima, jag och Linnéa hemma hos Linnéa för pizza och fix, snart drar vi till festen! Ha en bra kväll!

image description

9 JULI

Den mysiga stunden hemma hos W har bytts ut mot chill-dricka hemma hos Linnea med trevligt folk. Det är måndagskväll men vad gör det? Vi bara kör!

 


9 JULI


1 månad & 1 dag!

De tre senaste dagarna har jag spenderat på jobbet. Eftersom jag är helt slut när jag kommer hem så har det inte funnits så mycket att skriva om. Igår innan jobbet åkte mamma & jag till morfar och idag har jag haft ett pass på 07-14, slutade lite senare och sitter nu hemma hos William. Eftersom jag är ledig imorgon ska jag försöka få en sen kväll ikväll, haha!

7 JULI

Jag hade 3 underbara dagar i stugan med min andra halva. Efter dagar med fiske, bad, bastu, god mat och en hel del båtåkande kom vi hem igår. På kvällen myste jag, Hanna & Johanna till det med jordgubbar, glass och tjejsnack.


3 JULI



Nu är jag sorgset nog hemma efter juni månads alla händelser. Jag har haft världens bästa studentvecka, en oförglömlig studentresa till Rhodos med fina vänner och en underbar vecka på P&L! Juni månad bara sprang förbi men lämnade många oförglömliga minnen.

Jag ska försöka få ner mina händelser på bloggen någon annan dag men idag är jag alldeles för trött. Jag har efter 3 veckors "semester" börjat jobba på hemtjänsten där jag förblir resten av sommaren. Efter två dagar tar jag en välbehövd och förvisso längsta ledighet under sommaren och spenderar den i stugan med min fina och hans vovve.

RSS 2.0