31 MARS

Idag blev vårruset-laget bestämt och shit vilket starkt lag! ;) dock är medlemmarna hemliga tills vidare eftersom vi har en tävling mot engelska-tjejerna i klassen som vi ska vinna.... Så nu ska jag snart knyta på mig springskorna och springa forsby runt och sen ikväll kommer William hit och ger mig sovsällskap. Eftersom jag ska till sjukhuset imorgon bitti får jag en behövlig fast kort extra sovmorgon, tack.

31 MARS

Linnea <3 <3<3 Sitter i cafet med Jonas och Daniel just nu och väntar på att en försovande Linnéa ska komma hit och hjälpa till med våran spanska artikel. Bra jobbat tjejen! 


30 MARS

Hade nationella speaking imorse med Yekta vilket gick ganska bra, efter det har dagen rullat på precis som vanligt. Nu har jag precis kommit hem från ett medel-pass på fjärran med mamma, Ulla och Stina. Snart väntas middag, dusch och mys med min prins!



29 MARS

Medans det snöar utanför så sitter jag framför tv:n och tittar på världens bästa serie, OC! Jag har precis kommit hem från en toppen dag på Villa Milbo då jag mest har fått umgåts med de äldre. Snart ska jag fortsätta med spanskan och ikväll ska jag titta på desperate housewives.

28 MARS

Åkte in till stan på lunchrasten med Linnea och Sanna för att hämta ut pengar till Lisa som skulle köpa Melissa Horn biljetter! blev en lunch på donken och sedan tillbaka till skolan för matte och engelska. En snabb sväng på solariumet med Linnea innan mamma hämtade upp mig för ett pass på friskis. Nu ska jag duscha och mysa för att imorgon åka till Villa Milbo för en ämnespraktikdag! 





27 MARS

Jag mår på ett sånthär humör då allt känns hopplöst..... Jag har precis börjat med engelskan som ska vara inlämnad imorgon och spanska-uppgifterna har jag bara hunnit halvfärdigt med. Jobbet ringde imorse och behövde hjälp men jag hinner inte :( Jag vill jobba och jag vill träna! det finns så mycket som jag vill men tror ni jag kan/hinner?  

Leo fyller iallafall år idag så vi ska till honom en snabbis ikväll och gratta honom! :) Sen ska jag hem och fortsätta plugga/titta på tv. Tobias kom hem från Australien i torsdagsnatt/fredagsmorse och i fredags körde jag för första gången på körskolan! happy!


23 MARS

Min fina fyllde 18 år igår! Grattis världens finaste pojkvän!

till hjärtat

Hej kära du, ursäkta för att jag lånar din blogg men det känndes som ett bra sätta att kommunicera med dig hjärtat. eftersom du suger på att blogga så gör jag det åt dig och du kommer få höra så mycket kul när du kommer hem och alla dina vänner och jag säknar dig så om du inte har något emot det så skyndar jag på tiden med x10 så du ärhemma snart, ha det bäst puss älskar dig<3

RSS 2.0