SISTA APRIL

Jag berättar om helgen senare för just nu håller jag på att fixa mig inför kvällens firande hemma hos Alex! Ha en trevlig sista april alla läsare!

28 APRIL

Jag berättar mer om gårdagen senare, nu ska jag, m&p åkta till Rosita för att kolla på kattungarna dom fick natten till igår och sedan åker vi vidare till stugan. Ha det bra!

26 APRIL

Att kliva upp när William ska sova 3 timmar till är allt annat än lätt! Skolan avslutades på ett perfekt sätt då Pellpers ändrade vårt matteprov till ett hemprov! En cheese efter skolan med Linnea innan jag hann hem för att vända och åka till Valbo med mamma, eller är det köps? ;) M&P bjöd på kläder och middag inne på IKEA! Jag har avslutat kvällen med sista avsnittet av SATC och funderar nu på att sova. Vi hörs!


25 APRIL

Efter alldeles förlite sömn åkte vi tidigare till skolan för pizzalunchen. Vi hade en lektion sen fick jag äntligen åka en och ta igen lite sömn! På kvällen var jag hos T&E på födelsedagsfirande eftersom Elin fyller år imorgon! Vi hämtade senare upp W och åkte till F&F där den äldre delen av släkten var för att fira farmor som fyller 75 år idag! Blev bjuden på smörgåstårta och massor av annat gott innan vi åkte hem proppmätta efter att ha ätit två födelsedagsfikor på raken.


24 APRIL

Mötte upp Alex och Fia vid 11.30 för att jobba lite extra inför vår redovisning på fredag. Lite senare satt jag i Liwings bil påväg till krematoriet här i Gävle där vi skulle möta upp "döden-gruppen". Ett väldigt speciell men bra studiebesök där vi fick se allt ifrån en kista som åkte in i ugnen till skelett och en brinnande människa.
Efter skolan åkte jag, Jasmina och Sanna till norr/söder för ett skolarbete. William följde med mig till stan där jag äntligen hittade nya jeans! På kvällen åkte tjejerna hem till Sanna för tacogratäng, desperate housewives, BB och sleepover som resulterade i samtal fram till 5 på morgonen. Detta kallar jag tisdagslyx med fina vänner!


23 APRIL

En helt okej skoldag som avslutades med lektion på Polhem. Tog en PW hem med en väska som vägde 5 kg och benhinnor som aldrig värkt mer förut, ingenting att rekommendera! På kvällen har jag tagit ansiktsmask och bara vart, någonting som behövdes. 

image descriptionimage description

22 APRIL

Myste med W hela dagen och fick skjuts av mormor & Roland hem till William där vi åt middag. På kvällen åkte William, jag och Scooter till hemlingby-spåren för en mysig PW.

image description

21 APRIL

Firandet över SM-GULDET fortsatte idag på stortorget där både kända Gävlebor och Brynässpelarna kom upp på scenen! Enligt GD var det 15000 personer som kom dit för att fira. Det var inte världens bästa stämning på stan men jag är så glad att jag fick vara med och uppleva detta, alltså riktigt glad! Efter stan åkte m, p & jag till Livia för fika och gratulera kusin Helena som blivit läkare!
Jag åt årets första grillat och åkte till Linnéa på kvällen där några tjejer + Sebastian hade förfest, jag körde nyktert och hade bilen med mig! Resten av kvällen har jag spenderat med William!   


20 APRIL

Åkte helt slut och outvilad till skolan för en lektion och ett restprov. Självklart var vår lärare sjuk vilket resulterade i plugg inför restprovet, någonting jag inte hunnit göra tidigare efter denna vecka med massor av händelser! Provet gick bra och på eftermiddagen kom W hem till mig för att mysa och bara ta det lugnt. Jag hade en underbar kväll som spenderades med mitt hjärta!

19 APRIL- SM-GULD!

En helt galen kväll i Läkerol Arena där Brynäs tog SM-GULD!! Stämningen var så grymt bra och sista 10 minuterna stod hela arenan upp, alltså 8400 personer! Alla gjorde vågen, skrek och klappade i händerna non stop i 60 minuter, åh vilken underbar känsla man hade i kroppen!
Efter matchen blev det prisutdelning och dansande inne på Slick med fina vänner! Hela Gävle kokade och körde cruising med Brynäsflaggor! Kvällen avslutades hemma hos William med ett stort leende på läpparna!


19 APRIL

Jag hade en grymt bra kväll igår! Först förfest med klassisar + Sabah och Lundahl hemma hos Linnea och sedan in till slick och dansa fram till stängning med massor av gamla och nya vänner, det känns som att alla 93or var på slick igår vilket gör allt ännu bättre! Vi fick vänta på taxi i 50 minuter innan de flesta av tjejerna + macke och Joel åkte hem till Linnea för fyllekäk och sova. Mys med fyra tjejer i dubbelsängen innan vi var tvunga att kliva upp 3 timmar senare för att åka till skolan, skapligt slitna och illamående. En av de bättre utgångarna på väldigt länge, men satans va grym kvällen var! 

Bilder kommer kanske senare

50 DAGAR KVAR!!!

Jag hade en lång och mysig sovmorgon med mitt hjärta imorse eftersom vi inte har någon skola idag! Just nu sitter jag hemma och pluggar och taggar inför ikväll då det är 50-dagarsfesten på Slick med alla studenter!! Innan Slick blir det förfest hemma hos Linnea med alla fina klassisar! Längtar, längtar, längtar tills ikväll som kommer bli grymt! 


Taggar med bilderna från Borgisfesten 19/1!

BILDER FRÅN IGÅR

Det blev inget guld igår heller.... 


17 APRIL

Sitter i bilen påväg till interpool där jag och 9 andra tjejer ska titta på Brynäsmatchen som förhoppningsvis gör att de tar guld! Ha en bra kväll!


JUST NU:

Har bytt ut skolan för plugg här hemma istället och så kommer min första del av kvällen se ut, andra delen kommer bli betydligt bättre! Men mer om det senare, nu: plugg!

 


16 APRIL

En skön skoldag som avslutades på Polhem med Linnea och Sören. Hamnade sedan på fjärran höjders parkering i 30 minuter för samtal om livet med en fin vän vilket resulterade i att jag kom sent till träningen där Stina väntade. Bussen hem efter 60 minuters medel-pass och mys med William nu på kvällen. Sov gott!


16 APRIL

Vart har lovet tagit vägen? Mitt sista lov har precis tagit slut men ändå är jag helt slut både fysiskt och psykiskt. Jag sitter på bussen påväg till skolan men vill egentligen bara hem och sova! Jag har haft ett grymt lov och önskar att det kunde fortsätta åtminstone en vecka till!


KVÄLLEN DEN 15 APRIL

Vi åkte till Interpool och upplevde den grymma stämning som bjöds! Efter en förlängningsperiod stod det klart att Brynäs inte tagit något SM-guld för denna kväll och vi åkte besvikna hem. Som grädden på moset (?) missade jag bussen och fick stå ute i kylan i 45 minuter i väntan på att Hanna skulle hämta mig. Resten av kvällen har jag myst med SATC-avsnitt och tänkte nu börja göra mig klar för natten. Sov gott!  





15 APRIL

Efter en sovmorgon, PW med en saknad Hanna och två avsnitt av SATC så ska jag nu börja fixa mig inför kvällen bravader! Om någon timme ska jag till Interpool för ett drickbord med Julia & Alex OCH vid eventuell vinst av brynäs ikväll som skulle leda till SM-guld har goya gått ut med gratis inträde och även slick utlovat öppet ikväll! Ja nu hoppas vi på vinst! 





HELGEN 12-14 APRIL

TORSDAG- Johanna och jag hann ner till Strömsbro innan vi träffade på Stina och tvingade med henne Forsby-runt. Massor av tjejsnack och skratt med tjejer som man inte träffar så ofta längre, jag har saknat dessa stunder! Jag hann bara hem och fixa innan jag tog bussen upp till Läkerol för att jobba på Brynäsmatchen med W. Direkt efter matchen gick jag hem till Alex och hade tjejkväll med sleepover, underbart avslut på dagen!

FREDAG- Efter tjejsnack hela natten var det grymt jobbigt att kliva upp när klockan ringde. Vi tog oss till stan där vi mötte upp Vivi för att köpa present till Malin. Vid 5tiden åkte jag till Alex och hade för-förfest med henne och senare även Vivi. Vid 7 åkte vi hem till Malin där hon hade sin 19årsfest! En sjukt bra kväll med skit god mat, tjejsnack med ett avslut på Slick tills stället stängde. Fredag den 13, ja.



LÖRDAG- Se inlägg, efter förfest och fix hos Alex åkte vi till Interpool och fortsatte kvällen där! 


Fika med Julia


Middag och Brynäsmatch på Interpool



Förfest innan Interpool

14 APRIL

Efter en hel dag tillsammans med fina flickor innehållande fika med Julia, middag med cider och brynäsmatch på Interpool med henne och Alex så är vi nu hemma hos Alex och fixar oss för ännu en utekväll! Ha det bra ikväll!


12 APRIL

Jag har haft underbara dagar i Björnriket med William och Monica! Dumma som vi är så glömde både W & jag mobilladdaren hemma så vi har levt med varsina 40% hela tiden och enbart kunna knäppa enstaka kort, därav ingen uppdatering här på bloggen. 
Nu ska jag byta ut minusgrader mot en pw i solen innehållande Johanna och plusgrader. Mina planer ikvällen berättar jag om senare!



7 APRIL

TORSDAG 5/4- En lång dag i skolan som avslutades tidigare än vanligt eftersom läraren skulle på after work, och helt plötsligt var jag inne på mitt sista lov i gymnasiet! Efter skolan möte jag upp Bella och Stina för att köpa present till Johanna. Jag hann bara hem och vända innan jag åkte till T&E för att hämta katterna som jag är kattvakt åt hela helgen! På kvällen hade Johanna sin 19årsfest med middag, lekar, prat och lite dans. Eftersom kön på slick var omkring 45 minuter och goya var tomt gick jag, Bella och Stina till Interpool och tog en varsin cider. Kvällen avslutades på MAX med William, Johanna & Bella!  



LÖRDAG 6/4- Det blev en heldag med mys med mitt hjärta! Vid 5 åkte vi till Churt street och åt innan vi rörde oss vidare till SF & Titanic i 3D! Kvällen avlutades här hemma och jag fick lyckligt somna i Willes famn efter en underbar dag! 




IDAG, SÖNDAG 7/4- Jag hann svänga förbi farmor och farfar imorse för att prata och få ett påskägg innan jag, Wille och Scooter åkte till stugan för att äta påsklunch med mamma och pappa! W och jag hann även med att leta rätt på ett varsitt påskägg som m&p gömt. Nu på kvällen har vi myst med katterna och W kom förbi med middagen! Jag har även hunnit med att packat det sista inför morgondagen på jag, Willliam, Monica och Scooter åker till Björnriket!


2 ÅR

Idag är det två år sedan jag och William blev vi. Jag är så lycklig som fått dela denna tid med honom och njuter av alla minnen som vi har skapat tillsammans. Ikväll ska vi två ut och fira med middag & bio, imorgon ska vi fortsätta leva lika lyckliga som under dessa två år och fortsätta så tills allt ljus slocknar.
Jag älskar dig!



4 APRIL

Igår åkte klassen till Forsmarks kärnkraftverk, en intressant men tröttsam dag. Vi kom tillbaka vid 14 då jag åkte raka vägen hem för en pn. M, T, E & katterna kom hit med kinamat som jag hann äta innan Wille hämtade upp mig för arbete på Läkerol. Det var fullsatt och Brynäs vann mot Färjestad med 4-1 så nu är de i SM-final! 

Två lektioner i skolan och en lunch med Alex & Lilja på Sibylla. Efter skolan åkte Alex och jag till stan för att titta på klänningar + skor till studenten, jag kom hem med två par skor varav en av dem kommer användas under balen/studenten! Under kvällen har jag tagit en pw, handlat med mamma och skickat in sista skoluppgiften innan lovet. Nu ska jag titta på tv och BB-live. Puss! 



2 APRIL

En helt okej dag i skolan som avslutades på friskis med mamma. Nu blir det kaffe, plugg och tv innan kvällen avslutas på en tidig tid!

1 APRIL

Precis hela dagen har bestått av mys med mitt hjärta. Vid 3 kom T&E + katterna över för Brynäsmatchen  och middag tillsammans med familjen. Medan W, E & T tog bilen hit till Söder så tog pappa och jag en pw, han för att hämta bilen och jag för att gå till William. Resten av kvällen kommer vi två spendera med scooter och BB-live. Sov gott!


Första träffen med Scooter 10/12 2011

RSS 2.0