30 SEPTEMBER

Nu är energiuppsatsen inskickad så helgen kan officiellt börja! Ikväll kommer "milbo-gänget" hit för förfest och sen tänkte vi åka till Goya för gratis inträde med billiga cidrar och senare avsluta kvällen på Slick. Hela "gänget" har inte träffats sen i slutet av 9an så det borde finnas massor att prata om! 

Men först: Städa. 


Trevlig helg!



29 SEPTEMBER

Efter skolan åkte familjen till IKEA för en kotlettrad till middag! Fick sedan skjuts till Linnea där Julia redan var, älskade tjejer! Tog bilen hem och sitter nu och skriver på religionsuppgiften som ska in imorgon. Sov gott!

28 SEPTEMBER

Försökte blogga från den nya iphone appen tidigare idag men ser att inlägget inte publicerats, verken här eller på eatingdiisorders.blogg.se jag fattar inte varför det går för alla andra utom mig??

Aja, Alex och jag hade iallafall möte idag på våran PA-tid med en lärare på skolan som heter Elisabeth. Hon berättade hur det är att vara förälder till ett barn med ätstörningar och hur hon/hennes familj/dotter hade det under tiden då dottern var sjuk. Mötet gav mig och Alex massor med fakta och Elisabeth var verkligen jätte duktig på att berätta och förklara. Tack! 
Efter skolan åkte jag snabbt hem till William innan mamma hämtade upp mig för ett medel-pass på fjärran, härligt!


27 SEPTEMBER

Har precis kommit hem från tandläkaren där dom röntgade mitt huvud och bestämde operationstid för borttagningen av min visdomstand som jag har haft ont i sedan thailand. Så den 8/11 kl 11.00 ska jag vara där.

VERONICA MAGGIO!!

Har precis bokat Veronica 10/12 med Hanna & Lisa!! 



26 SEPTEMBER

Sov hos William inatt och kollade på "hur många lingon finns det i världen?", en riktigt fin film! Eftersom det var studiedag idag möte jag upp Lisa och Hanna på stan för planerad bowling och lunch, vi struntade i bowlingen då den öppnade 2 och tog en långlunch istället på Mingel & bar följt av en snabb titt på kläder. Älskade älskade vänner  ♥



25 SEPTEMBER

Har spenderat eftermiddagen i svampskogen med mamma! 




KVÄLLEN DEN 23

Kvällen igår var hur bra som helst! Den började hemma hos Fia där vi båda fixade oss och fick senare på kvällen skjuts av hennes mamma till Sanna (se förra inlägget). Vi var hemma hos Sanna som bodde världens jävla bit in från stora vägen. Där var; Sanna, Natalie, Julia, nattie. Väl hemma hos Sanna hade vi det så jävla bra med meningar som "när jag gick i skolan.....", dans, sång, ärligheter och tillslut så hamnade vi på flaket på en epa den långa biten till bussen (tack killen!). Väl inne på stan hamnade vi på donken och hängde med världens bästa busschafför. Tog 01.20 bussen hem. Sjukt spårad kväll men hur underbar som helst med världens jobbigaste natt/morgon. Tack tjejer för att ni är så underbara!









ÄNTLIGEN FREDAG!

Är hemma hos Sofia och fixar mig medan hon äter. Snart ska hennes mamma skjutsa oss till Sanna och på vägen ska vi hämta upp Julia och nattie. Musiken pumpar och långhelgen har startat, äntligen fredag!

23 SEPTEMBER

Sitter på svenskan och skriver om Egdar Allan poe, som jag gjorde förra året också? Jag har iallafall en färdig text om honom som jag kan använda till det muntliga. Om exakt 1 timme och 45 minuter slutar samhäll och en långhelg börjar! 

Efter skolan ska jag fika/lunch med Fia, Alex & Sandra och ikväll blir det party hemma hos Sanna och sedan slicken! Ha en fin kväll!  

22 SEPTEMBER

Har precis skickat in första loggboken om mitt PA-arbete! Blev MAX med mamma & Tobias tidigare idag och nu ska jag krypa ner hos William och sova! En helt okej dag alltså - matten som är sjukt svår...

21 SEPTEMBER

Sen i söndags har jag:
*jobbat på MAX & jobbat över 30 minuter
*Gått i skolan
*Vart på Säters nedlagda mentalssjukhus & Säters filmmuseum med klassen
*Sovit med hjärtat
*Tränat på friskis 
*Tagit PW med mamma


Ikväll ska jag:
*Duscha
*Kolla på Brynäsmatch/bonde söker fru/extrema bantningskurer på samma gång!
*Sova skönt! 


Glöm inte PA-bloggen där Alex & jag har börjat med dagens fråga! ---->http://eatingdiisorders.blogg.se/


KVÄLLEN

Vilken jävla kväll, god natt!

KLASSFEST

Anna, Daniel och liwing live från klassfesten. Fia med!! Underbar kväll med bästa klassen. Kärlek! <3 hunden mille är här också!!

WILLIAM ♥


IT´S OKAY NOT TO BE OKAY

Ställde klockan på 10 imorse och gick med solen på kroppen en pw som förde mig till Hille ip där Hilles damer möte Huge. Gick hem i halvlek och ska snart äta lunch, kl 2 börjar passet på MAX som slutar 19. Dirket efter jobbet ska jag hem/äta/duscha/fixa mig innan jag åker hem till Julia för klassfest!

16 SEPTEMBER

Direkt efter skolan åkte Sofia och jag iväg till stan för att köpa glass åt Linnea och donken åt oss själva som vi tryckte i oss inne på sjukhusets entre. Kom in till vår fina vid 12.30 och jag stannade kvar där tills 18.30 då Tobias hämtade mig. Eftersom mamma är i London så fick pappa, jag och Tobias äta själva.... Kvällen spenderas här hemma med pappa!

BARA JAG

Möte upp Lisa på stan och gick till nya Waynes. Hanna kom förbi och följde även hon med till tatueran, precis som gamla goda tider ♥! Lisa var så enormt duktig!! 







14 SEPTEMBER

Nämn något som gjorde dig glad i går: Natten med William och kvällen med mina tjejer! 
Vad gjorde du kl 08 imorse: Satt på en trång & varm buss.
Vad gjorde du för 15 min sedan: Tittade på bonde söker fru! 
Vad har du druckit idag: Kaffe & vatten
Vad var det senaste du åt: På stan med Lisa!  
Vad var det senaste du köpte: Maten på stan 
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit
Vad är det för väder hos dig nu: Mörkt
Godaste glassmaken: Kulglass med saltlakritssmak!  
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nja, tveksam
Drömmer du mardrömmar: Ganska ofta, senast inatt. 
Trivs du med ditt jobb: Ja, på alla tre!  
Favoritklädsel: Converse & klänning
Favoritartist: Veronica Maggio!
Vad ser du om du tittar till höger: Stora soffan  
Vad gör dig glad just nu: Lisa och hennes nya tatuering! + Linnéa som ska opereras imorgon! 
Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Glad och trött.  
Favoritgodis: Lakrits
Kläder just nu: Snoppisar och linne.
Höstplaner: Rihanna, Melissa Horn, kanske kryssning, skola, jobb och vara med mina fina!
Hur många kuddar sover du med: Fyra.
Spelar du något instrument: onej!  
Morgon- eller nattmänniska: Beror på vad jag ska göra... Men inget av de?
Vad är viktigast för dig: Familj/släkten, William, vännerna och att alla mår bra!
Är du kittlig: vid örat och ibland vid fötterna  
Snarkar du: Snarkar och pratar!
Stjärntecken: Tvilling
Längtar du mest efter just nu: Malaysia och studenten med allt tillbehör!

TATTOO!

Ska snart träffa Lisa på stan för en snabb middag och lite senare (kl.17) inta REDRUM och se på när Lisa tatuerar sig!! Jag är sjukt nervös, så undrar vad Lisa är då? Om jag får/kan ta kort under tiden hon tatuerar sig så kommer jag göra det och kanske hamnar något kort på bloggen redan ikväll!

BIG DAY

Idag, idag, IDAG kommer jag få uppleva någonting nytt!!!

SISTA MÅLTIDEN

Den här underbara tisdagen började med sovmorgon och efter skolan handlande på Willys med Linnea, Axelsson och Hjelte! Vi åkte hem till mig och lagade "sista måltiden" för Linnea som ska opereras på torsdag (100% säker på att operationen går bra! <3) Sofia och Julia kom till matdags och nyss åkte alla hem efter ungefär 6 timmars mys med världens godaste mat!! Fina fina ni <3

12 SEPTEMBER

Efter skolan som avslutades med en lektion på Polhem åkte Linnéa, Sofia, jag och Fittsören till MAX. Efter att ha suttit där i ungefär 2½ timme och pratat om allt som finns så åkte Fia, Linnéa och jag hem till mig för filosofiplugg och en varsin Chailatte. Kvalitetstid med mina fina ♥ Nu ska jag åter igen krypa ner hos hjärtat för kvällens skräckfilm!





12 SEPTEMBER

Sov hos William inatt! Kollade på Insidous och drömde marddrömmar hela natten!

11 SEPTEMBER




11 SEPTEMBER

Helgen:
Kvällen hos axelsson var hur trevlig som helst!! Vid 12 blev det dans på slick!

Igår åkte mamma & jag till morfar och senare till farmor och farfars nya lägenhet. Åkte och handlade med mamma & pappa och på kvällen kom William hit. 

Idag har jag vart på Valbo med mamma. Efteråt åkte vi till farmor & farfars nys lägenhet. Nu ska mamma och jag åkta till regementsparken för att kolla på fyverkerier med mormor & Roland, sen ska vi hem till tobias & Elins nya lägenhet!

HELG!!

Äntligen är mitt arbete om Norge inskickat! Nu börjar helgen på riktigt och det firar vi med en 18-års fest ikväll för Axelsson och sen krogen! jag är så taggad!!!

Alex och jag har förresten gjort en PA blogg, ni kan följa oss på http://eatingdiisorders.blogg.se/!

DET ÄR OKEJ ATT KÄNNA!

5 minuter och 21 sekunder av ditt långa liv kan du åtminstonde lägga på cancer!

8 SEPTEMBER

Med Linnea sovandes i sängen och Fia halvsovandes framför tv har jag själv gått till bussen för att åka till skolan och göra PA med alex, vadå ambitösa tjejer?

EN LITEN SKVÄTT AV TÅRAR

Har precis kommit tillbaka från statoil där vi köpt lite gott till ikväll, nu ska vi sätta på My sisters keeper och gråta en skvätt. Ikväll är jag och fia nattgäster hos linnea!



7 SEPTEMBER

Agerade sovsällskap hos Linnea inatt! Riktigt tung att gå upp imorse och speciellt när det spöregnade ute. 3 lektioner idag varav en redovisning på samhälle/psykologin i liten grupp! Just nu sitter jag hos William och väntar på mamma som ska hämta upp mig innan träningen på Friskis!

5 SEPTEMBER

Den långa dagen som kändes ganska kort avslutades med en lektion på Polhem. Efter skolan blev det såklart cheeseburgare med Linnea & en sväng förbi solariumet.
Nu blir det samhäll-/psykologiplugg hela kvällen.





4 SEPTEMBER

Hade det super mysigt hemma hos Hanna med middag och app-lekar! Vid halv 11 gick jag hem för att byta om/hämta bilen innan jag åkte till Julia och hämtade upp tjejerna som skulle åka med! Efter att vi vart livrädda hela vägen upp och haft flera tankar på att vända och köra hem så kom vi fram till norrfly. Men gissa vad?!?!!? Det var filminspelning där så vi fick inte gå in! Vi hann till hallen sen blev dom arga och istort sätt kastade ut oss! Besvikna åkte vi hem igen... Hämtade upp Wille hemma hos Wille och åkte hem till mig & sov. Just nu sitter jag på hemtjänsten och väntar på att börja. Ett planerat 16.30-21.00 har blivit 14.00-21.00, men pengar är alltid bra! Norrfly-tjejerna var: jag, Linnea, Sofia, Julia, Malin, Sanna, Lisette & Carro!

LITEN BLIR STOR, HANNA HAR FYLLT 18 ÅR!

Har städat upp sen igår och rensat garderoben på onödiga kläder, äntligen!

Anna & Hanna; Hanna flyttade från USA till Sverige sista året vi gick på dagis, eftersom jag var ensam tjej i min ålder på min avdelning blev jag överlycklig när Hanna kom och "tittade" hur det var på Varva terrassens förskola. Sedan den dagen har vi alltid ställt upp för varandra! Sedan dagis har vi gått i samma klass fram tills vi började på gymnasiet då hon valde Vasa och jag valde borgis. I 10 års tid gick vi fram och tillbaka till skolan varje dag, åkte till träningarna tillsammans, gått med varsin barnvagn runt omkring i våra kvarter, lekt med barbiedockor, berättat en massa hemligheter och delat miljontals minnen! Inte en dag med Hanna har vart förgäves och att hon nu har fyllt 18!! (samma dag som mig) skadar inget! Eftersom Hanna inte läser min blogg kan jag avslöja att presenten hon kommer få av mig är åter en sak som kommer ge oss en massa minnen, dock inte minnen som vi delar sedan tidigare utan nu sådana som bara nyblivna 18åringar kan ha! 

Grattis i efterskott Hanna! tack för alla skratt och minnen du gett mig de senaste 14 åren. 


3 SEPTEMBER

Hade en kanondag igår! Skola, mys med William och på kvällen kom ett drös med tjejer hit för förfest och dans! Alla kom vid 7 & efter det sprang kvällen iväg! 
Ikväll ska jag på sen 18-års fest hos Hanna och vid 11 tar jag och några klasskompisar bilen till det nedlagda mentalsjukhuset Norrfly för en spöknatt, mysigt värre!


Bild från google

1 SEPTEMBER

Sitter på coffee lounge med William och ska snart till att äta middag, det blir samma gamla goda macka som vanligt :) efteråt ska vi åka förbi tobbes & Elins nya lägenet och titta in den! Sen får vi se om vi tittar på farmor & farfars lägenhet som dom också fick nyckeln till idag.

RSS 2.0