31 DECEMBER

Efter en hektisk morgon sitter jag äntligen på bussen ut till Bomhus där kvällen kommer spenderas! Först blir det middag med 7 stycken fina tjejer och sen byter vi till lokalen där fler folk kommer komma! Kvällen kommer börja på bästa sätt och kan inte annat än att sluta likadant, tack vare mina tjejer!! Vi kanske hörs senare om annars, ha en världsbra sista 2011-dag!


30 DECEMBER

Vaknade vid 7.30 då scooter kom in för att mysa. Vid 12 gick wille & jag över till T&E för att testa hur katterna och hunden fungerade tillsammans och det gick väldigt bra! Scooter var inte särskilt intresserad och katterna blev lugna efter ett tag. Mamma hämta mig, tobbe och katterna för att åka till testebo för att titta på Leos hockeycup. Efter matchen kom Lucas, Larry, Linda, David, Isak och Anton hit för att fika/hålla på med katterna. Efter en sväng hos T&E åkte vi åter till testebo för att titta på finalmatchen. Nu på kvällen har T&E vart här för att äta tacos och titta på brynäsmatchen. Wille kom även han för ett tag sedan!


29 DECEMBER

Var uppe med tuppen imorse och var hos Alex redan vid kl 10! Vi handlade det sista inför nyår, tog en fika hos mormor och spanade in lokalen som vi har bokat. Sammanlagt var vi ute i 4 timmar och hade det hur mysigt som helst, jag gillar dig starkt tjejen!! Om en timme åker jag till Max och spenderar kvällen, ett 17-22 pass väntar!


Jag, Vendela och Alex i söndags!


STUGAN DEN 27 DECEMBER

Igår åkte mamma, pappa, jag, William och scooter till stugan för att kolla läget efter stormen som var tidigare i veckan. Vi lät scooter springa mellan oss (stugan & isvattnet) men att han fortfarande hade kopplet på sig. Efter några spring fram och tillbaka så fick han för sig att byta riktning och plums så låg han i en av isvakarna! (Tänk då på att han är snart 4månader och har aldrig badat/simmar tidigare) Stackarn fick panik och det tog ett tag innan han kom upp. Pappa och jag sprang fram till honom och ropade på han, och när han väl kommit upp så hoppade han i igen för att simma till mig och återigen vart han lika rädd. Haha jag lyckades få upp honom och sen var det bara att åka hem! Scooter var helt slut i bilen och låg under en filt hela resan.


28 DECEMBER

Jag hittade ingenting på stan vilket kanske var tur med tanke på pengarna ;) Lunchade på mingel & bar med mamma mellan letandet i de olika butikerna. På kvällen tog jag en pw till Willys där jag mötte upp nyårs-tjejerna och handlade maten inför nyår, äntligen kommer ett nytt år!


28 DECEMBER

Bion igår var bra men kändes dock som en upprepning från män som hatar kvinnor. Men helt klart sevärd! Just nu är jag hemma hos Wille och väntar på att mamma ska hämta upp mig, efter det ska vi till stan och trängas på mellandagsrean som jag ännu inte gått på. Vi hörs!


En av de första bilderna på mig och W!

JUST NU:

Tisdagsmyser med världens bästa!


JUST NU:

Bussen fastnade vid bommarna som stått nere i ca 20 min och i hop om att vända bussen så backa den sönder bakfönster så glassplitter faller ner på både vägen och in i bussen i stora bitar! Det är värre än vad det låter, det här är riktigt läskigt!


25 DECEMBER

Har hunnit ta sovmorgon, pw och plockat upp julklapparna under dagen. För ett tag sedan kom f&f, mormor, morfar och Roland hit på middag med 3rätters. Om 40 minuter går bussen in mot Vasa där jag ska träffa Alex och Vendela, kvällen fortsätter hos Vivi och slutar förhoppningsvis på slick! Jag ska ut och dansa med resten av Gävle, hoppas bara att man kommer in!


24 DECEMBER

Jag har precis kommit hem från kyrkan med Hanna & Stina, midnattsmässan tycker jag är det som sätter den sista känslan av mys och punkten på julafton. Jag har även tagit kalenders sista chokladbit och planerar nu att somna med ett leende på läpparna. Denna dag har vart väldigt fin och bra, på alla sätt och vis. Jag berättar mer imorgon, sov gott <3


JULAFTON!

God jul mina fina läsare! Jag hoppas att ni har det bra och myser precis lika mycket som jag gör/har gjort! Vi hörs senare eller imorgon <3


DAN FÖRE DOPPAREDAN

Dagen har vart precis lika lugn som denna dag ska vara! Eftersom f&f flyttade för ett tag sedan så har vi fått förändra traditionen och bastade här hemma istället! Wille kom vid 5 och åkte hem alldeles nyss, däremellan har vi hunnit byta julklappar (vi kunde inte hålla oss + att han åker till Sundsvall imorgon), mysa framför uppe sittar kväll, basta och äta nygjord julskinka. Precis som det ska vara! Sov gott mina fina läsare, imorgon är det julafton! <3


23 DECEMBER

Har längtat efter sovmorgon, men det är omöjligt om man har en scooter som vill ligga i sängen med oss kl 7. Just nu har han lagt sig raklång på "min" sida av sängen så jag sitter uppkrupen i ena hörnet. Men jag klagar inte!


22 DECEMBER

Igår efter provet tog Mimmi, jag och Alex bussen till stan för 20 minuter vardera på solariumet! Jag hann även gå en snabb sväng på stan innan jag jobbade 16-20 på Max.

Idag har vi äntligen fått jullov!!! Hade lekar och fika med klassen mellan 10-11. Alex och jag åkte sedan in till stan för att köpa de sista julklapparna. Vi träffade Hanna inne på HM som även hon gick med oss. Obligatoriska cheesen där även Viking kom och gjorde oss sällskap efter jobbet.

Denna kväll har jag inte gjort så mycket mer än att städa och mysa med katterna! Om en timme ungefär ska jag ta bussen hem till Wille och sova där!


21 DECEMBER

Har sovit på böckerna en sista gång inatt, aldrig mer psykologi B och aldrig mer behöver jag plugga under 2011! Om ett tag börjar geografin och sedan lunch, det är sista geografin och sista lunchen 2011. Ja, jag tror ni förstår att vi tre är väldigt lyckliga just nu!


20 DECEMBER

Hade två ynka lektioner på morgon och fick sluta innan lunch. Nu sitter jag hemma hos William och försöker plugga medan storkillen ligger i sängen och sover och lillkillen ligger på golvet nedanför mig och sover!


19 DECEMBER

Här hemma julbakas det för fulla muggar samtidigt som julmusiken spelas i bakgrunden! Nu växer julkänslorna samtidigt som snön ligger vit utanför vårt fönster, underbart! 

Dagens mål: 4 olika julkakor


18 DECEMBER

Har spenderat hela helgen i famnen på mitt hjärta och det har vart hur underbart som helst! Igår åkte vi och hämtade hem Scooter, världens finaste hund! Idag efter en skön sovmorgon åkte jag till stan för att titta på julklappar och dirket efter åka till köpis med m&p för ännu mer julklappar. Vi hann hem och äta innan vi skulle till Tobias och Elin för glöggmys med dem och Elins familjer. Nu på kvällen har jag pluggat och ska fortsätta göra det tills jag somnar, nu är det inte långt kvar tills lovet så jag ska försöka hålla i sista biten. Där är ju ändå sista söndagen 2011 jag kommer spendera med plugg! Och för återblickarna om ett år; idag har det snöat hela dagen, äntligen! Nu börjar julkänslorna komma!
Att ta kort på en 3 månaders hundvalp är inte lätt, men här har ni några på gobiten!



16 DECEMBER

Startade denna långhelg på bästa sätt; långlunch med Alex på nya Wayne's! Vi tog med oss varsina datorer och passade på att plugga PA på samma gång, smarta tjejer men framförallt väldigt mysigt! 






13 DECEMBER

Efter en jättebra natt/morgon på SF med tre väldigt bra tjejer så kom vi hem till Alex vid strax efter 7 imorse. Natten har bjudit på två bra filmer och en barnfilm(?). Mellan första och andra filmen (new year's eve & en gång i Phuket) kom saw-gubben incyklandes på sin lilla cykel följt av sf:s egna luciatåg! Sista filmen var gjort för att somna till då de visade puss in boots.

Vi tog oss iallafall till skolan runt halv 2 och hade seminarium på ideologierna. Väl här hemma har jag sovit, titta på tv och pluggat. Snart väntar en dusch och mer NK-plugg.


JUST NU:

Vi har hittills kollat på två stycken bra filmer och nu väntar den sista filmen som är 3D. Sedan ska alla fyra hem till Alex och sova, antar att det blir i tid tills skolan börjar? ;)


LUCIA MOVIE NIGHT

Väntar på att filmerna ska starta, vi har redan fått popcorn och varsin dricka. Ikväll kommer bli en bra kväll!


12 DECEMBER

Efter prov på etiken, cheese och godis-köp inför ikväll med Fisen och Nea på stan har jag kommit hem och sovit en timme ungefär. Ikväll ska Alex, Fia, jag och Alex kompis Vendela på Lucia movie night! Bion börjar 23.30 och slutar någon gång imorgon bitti! Däremellan ska vi ha hunnit se tre filmer varav en 3D + fika som SF bjuder på (såg att det kommer en skräckfilm i 3D ganska snart, hoppas att det inte är den vi ska se). 
Hoppas ni får en lika bra kväll som jag förhoppningsvis får! 

image description

TREDJE ADVENT

Det är redan tredje advent och 2011 är snart slut, vart har året tagit vägen och vart är all snö? Det är ynka två månader kvar tills jag åker till Malaysia och i torsdags var det 7 månader kvar tills jag tar studenten, igår var det 6 månader sedan Elin tog studenten! Det går så himla snabbt och jag hinner inte riktigt med att njuta av tiden så som jag vill. Jag saknar sommaren samtidigt som jag trivs nu innan julen, I-landsproblem.





Veronica Maggio var tippat helt underbar igår! Vi får se om det kommer in några suddiga bilder senare annars njuter jag ensam av filmerna jag spelade in, men satan i gatan va bra hon var!!

10 DECEMBER

Hade fredagsmys med Wille igår och passade på att fira hans mamma som fyllde år. Vi tittade på idol-finalen och hade det så jäkla bra!
Just nu har vi främmande av Stina, Malte och Anton som är här för middag och Brynäs-match.

Om ett tag kommer Hanna hit med bilen för att ta oss till konserthuset, ikväll väntar världens bästa Veronica Maggio som satte ribban högt på Peace, hoppas på en lika bra konsert ikväll!!


JUST NU:

Sitter i bilen med Wille och hans mamma påväg till Tierp för att titta på en hund! Förhoppningsvis får vi Scooter med oss hem!


9 DECEMBER

Fia kom hem så sent igår kväll så vi stannade kvar hemma hos Linnea och tittade på några gamla julkalenderavsnitt såsom mysteriet på greveholm och Sunes jul. En aning trötta i morse tog vi oss till skolan och nu sitter jag här ensam med en kaffekopp i handen. Idag är det Anna-dagen!


LIVET MED FIA

Är hemma hos Linnea nu och väntar på att Fia ska rida färdigt på "hästen". Sen åker vi dit och sover!


7 DECEMBER

Åkte tidigt ifrån Wille imorse eftersom jag skulle till sjukhuset. Jag hade hoppats att det skulle bli sista gången, men icke. Eftersom jag glömde det viktigaste hemma så måste jag tillbaka nästa vecka....
Resten av dagen har rullat på som vanligt och just nu sitter jag och tittar på hockey med Tobias, Elin, mamma och katterna!

Efter skolan igår som innehöll en lektion + seminarium i filosofin åkte Linnea, ja och Fia till stan för att titta på julklappar och nyårsklänning! efteråt blev det en lång och mysig fika på Java!


20 MÅNADER


WHEN YOU SMILE, I SMILE





5 DECEMBER

Sovmorgon till 11 och efter det har dagen rullat på. Chees på donken med Fia och Linnea efter skolan, standard men så underbar! Nu på kvällen har jag tittat på gamla kort som vi framkallat och satt ihop en ram till morfar som han ska få i julklapp. Bilderna är snea men här kommer några kort!


4 DECEMBER

Dagen på jobbet var allt annat än lugn! Jobbade på demens-avdelningen och hade svårt att hitta husnumer... Men nu sitter jag här hemma med mitt hjärta och tänkte leka giftpar, dvs han ska plugga och jag ska läsa svenskaboken. Vet kunde tro detta?


3 DECEMBER

Kom hem för ett tag sedan från Brynäs. Har jobbet ett 16.30-21.30 pass på hemtjänsten. Tänkte snart lägga mig för att orka kliva upp tidigt imorgon, då väntar ett 7-16.30 pass!


KVÄLLEN DEN 2 DECEMBER

Kvällen började hemma hos Amanda L men henne, Fia, Lina, Sanna, Lissette, Lina och Linnea! Vi pratade, skrattade och hade det så jävla bra innan vi (utom Lina och Linnea) gick till slick och dansade enda fram till stängning! Det var så fullt med folk att man inte kunde röra sig och det var så jävla varmt där nere, men helt klart värt de!!  

Här kommer ett gäng med suddiga iphone bilder från igår! 



3 DECEMBER

Hur bra min kväll var igår får ni reda på senare, jag tänkte bara säga (för er som missat) att stora bocken brann ner natten till igår och inatt vid 02.30 brann även lilla bocken ner! 


Första bilden är Carl, de två andra är från GD.se

VALBO

Festar med Valbo och trivs så jävla bra, vilket gäng!! Snart blir det slick med dessa tjejer!


2 DECEMBER

Tog en sväng förbi morfar igår med mamma direkt efter skolan. Vi handlade och lämnade f&f:s husnyckel eftersom de ger över nycklarna till de nya ägarna idag. Vi hämtade även upp wille och svängde förbi jobbet för att hämta hem lite mat!  

Sovmorgon imorse innan jag tog mig till skolan för att öva inför seminariumet med Alex. Sista och enda lektionen jobbade vi över på men slutade ändå bra tid, 12.30! Nu håller jag på att fixa mig för kvällen, förfest hos Amanda Lindberg och sedan Slick!!   

image description

RSS 2.0