29 SEPTEMBER




Äter "rester" från igår samtidigt som jag checkar in min nya aussie-dator som jag fick av Tobias igår! Om en timme ska jag göra någonting jag inte gjort på evigheter- jobba på MAX! Jag har ett pass på 15-20, men eftersom Brynäs har hemmamatch ikväll så vet man aldrig när man slutar... ;) Direkt efter jobbet ska jag åka till Julia i Sätra för en sista fest med mina fina vänner, eftersom alla flyttar/har flyttat ska vi ha en så jävla bra sista kväll tillsammans och bara njuuuuta! 

25-28 SEPTEMBER

Tisdag: Jobbade mellan 07-16. På kvällen kom tjejerna hit för en tjejkväll med chips och dipp, Martina som fyllde 20 år idag svängde förbi senare på kvällen och fick några extra kramar! När tjejerna åkte hem vid 12 stannade Linnéa kvar för att prata fram till halv två. Mina fina älskade vänner! <3

Onsdag: Klockan ringde efter 4 timmars sömn vilket gjorde denna onsdag till en väldigt trött onsdag. Jobbade mellan 07-16 och hann hem en snabb sväng innan jag åkte till Johanna där Eve och Hanna redan var. En kväll med tjejsnack slutade ganska tidigt för min del då jag somnade både först i soffan och sedan först i sängen. På kvällen fick jag känna Eves lilla älskling sparka samt se de första bilderna som tagits på bebisen!!!

Torsdag: Smög iväg till tandläkaren vid 9 och åkte sedan tillbaka till Johanna för frukost med henne och Eve. Vi tog en nostalgitripp hem till Eve i Trödje där jag inte vart på över tre år! Tacos och mys med katterna innan vi åkte in till stan för att köpa nödvändigheter inför Australien! Tog mig till jobbet och körde ett pass på 16.30-21.30. På kvällen gick jag till Johanna för ännu en sleepover med henne och Eve, mina fina fina vänner! 

Fredag: Vi tog en sovmorgon & tog det lugnt fram till 3 då vi lämnade Eve på stan. Johanna och jag fortsatte till Friskis där jag köpte ett månadskort och körde sedan ett gympass tillsammans. På kvällen kom William hit för en myskväll med film och bad!

 

24 SEPTEMBER

William kom igårkväll med nyheten om att han åker tillbaka Norge idag, lite vemodigt men glad för hans skull fick vi en sista puss imorse innan dagens arbete började. Efter ett 7-16 pass mötte mamma och jag upp pappa för att gå på två olika lägenhetsvisningar inne i stan följt av middag på pizzeria Roma. Nu på kvällen har vi hängt framför tvn och kommer stanna här ett tag till, trevlig kväll mina läsare!

Förresten, idag fick vi en hyres precis vid stan som vi får tillgång till den 1 december! 


23 SEPTEMBER

En riktigt kall söndag har passerat framför ögonen på mig. Jag tog mig an en delad tur på jobbet, dvs arbete mellan 07-11 och sedan fortsatt jobb mellan 16.30-21.30. Nu har min prins precis kommit hit och imorgon väntar återigen en dag med arbete, sov gott!


23 SEPTEMBER



Hur kan mitt hem vara någon annans drömhus? 

22 SEPTEMBER

Såhär dagen efter har William och jag legat i sängen hela dagen, like old times. På kvällen kom både Tobbe och katterna på besök, så en vända med världens godaste mat och brynäsmatchen på tv kunde vi lämna sängen för.


MARTY-PARTY

En bra kväll som började hemma hos Martina med ett gäng härliga tjejer! Marty bjöd på snittar, bål och skratt innan vi tog bussen in till Söderhielmska som hon hade hyrt hela kvällen. Dans, skratt, härliga människor och bra musik gjorde kvällen grym, tack och grattis Martina! <3


21 SEPTEMBER

Det är fredag, solen skiner och jag har en ledig dag från jobbet! Jag har tagit en välbehövd sovmorgon, ätit frukost utan att stressa och njutit av en dag i staden med min fina. För ett tag sedan kom jag hem och ska nu blanda fixandet inför kvällen med kvällens middag som ska lagas, ikväll firar vi att Martina fyller 20!!


17-20 SEPTEMBER

Måndag- Började veckan med ett arbetspass på 07-16. Efter vila och middag hemma hos William tog vi bilen upp till hemlingby för en joggingtur i spåret, väl hemma hos honom somna vi båda upp-och ner i sängen. 

Tisdag- Tog en promenad till jobbet och körde ett pass på 07-16.30. På kvällen blev det tjejhäng hemma hos Alex med henne, Axelsson och Linnéa. Smoothie, vindruvor och tjejsnack fram till 12slaget gjorde min kväll till en riktigt bra kväll! 

Onsdag- En sovmorgon fram till 9 innan jag cyklade till jobbet och körde ett pass på 12-21.30. När jag kom hem väntade William här som en liten överraskning! 

Torsdag- Motvilligt och helt slut klev jag upp när klockan ringde vid 05.30 imorse. Tog mig an ett kort pass på jobbet mellan 07-12 innan mamma hämtade upp mig för att snabbt som satan somna i sängen när jag kom hem. Klockan 18 hade vi vår första visning på huset så under kvällen har Hanna och jag hängt hemma hos Lisa! 



Bild från Axelssons blogg! 

 

15-16 SEPTEMBER

Vid 12 rullade bilen upp på parkeringen för en road trip upp till Ljusdal, ett gäng taggade tjejer sjöng och skrattade till nostalgimusik samtidigt som den nyaste musiken spelades. Efter en två timmars lång resa hade vi sett sånt som man bara ser uppåt i landet, alltså kor som har sex och bönder som river gräs. 
Väl hos Emelie drog förfesten igång med musiken på högsta och spårade snopp-visningar. Vid 7 drog vi till Järnvägs för dansframträdande, tacobuffe, drinkar, dans och sjukt sköna människor! Vi dansade mellan 22-02 innan vi avslutade kvällen på Målet för en kebab. Det var en sjukt bra kväll som man bara vill uppleva igen!! 

Söndagen bestod av häng i Emelies rum fram till åtta då vi tog bilen hem, även här nostalgimusik på högsta och 5 skrikandes tjejer. Sjukt bra helg med sjukt bra människor, tack för en av de bästa utgångarna!



PS. Fia vann tävlingen, skönt jobbat.









14 SEPTEMBER

Tog mig an mitt längsta pass hittills på hemtjänsten, 07-19.30. Här hemma somnade familjen alldeles förtidigt i varsin soffa medan fredagsmyset fortfarande stod framme på bordet. Framåt två ramlade William in efter en kväll med vänner, men fredagen slutade som den började, tidigt.

13 SEPTEMBER

Veckan har precis som förra veckan bara sprungit iväg, vart all tid har tagit även har jag ingen aning om. Helt plötsligt är det mindre än 7 veckor kvar tills jag åker iväg, 47 dagar närmare bestämt.
Idag har jag iallafall vart ledig, efter tre dagars arbete. Trots ledigheten ringde klockan vid 9 imorse eftersom jag senare på dagen skulle träffa Linnéa och Catta för presenthandlande inför helgens födelsefest! Resten av dagen har jag hängt hemma hos William, besökt morfar, tittat på årets första Brynäsmatch och sett mitt hem på internet. Här har ni det




GRATTIS MIN FINA VÄN!


Idag är det ingen vanlig dag för idag är det världens finaste ängels födelsedag. Jag vill ge dig ett stort tack min fina vän för allt skratt du gett och alla minnen du skapat.
Jag kan än idag inte förstå att du är borta, att ditt hjärta slutat slagit och att dina andetag inte längre når ut i världen. När jag tänker på dig så tänker jag framtid, att vi snart ska träffas och att jag oavsett tid kan ringa till dig. Det går inte en dag utan tankar och smärta som skapas av saknaden till dig. Jag saknar dig så det gör ont!

Idag när Johanna och jag satt vid din grav för att "fira" en dag som du aldrig fick uppleva kändes allt så overkligt, vi pratade om minnen och meningar som bara du brukade säga. Samtidigt som vi skrattade åt underbara du rann det även tårar utmed mina kinder, okontrollerat och ohejdat. Att en människa på bara 18 år kan lämna sådan saknad till så många människor är så sorglig, jag hoppas du förstår hur mycket du betyder för alla. Min enda önskan är att återigen få träffa dig i livet, och återigen uppleva det underbara som vi upplevt. 

Idag lös solen för min älskade vän som aldrig hann uppleva sin 19 årsdag. Mina tankar och drömmar har gått till henne, precis som varje dag. GRATTIS STINA, VÄRLDENS FINASTE ÄNGEL! <3

10-12 SEPTEMBER

Måndagen började med en rivstart på jobbet för ett pass mellan 07-16. På kvällen var mamma och jag ensama så vi passade på att lyxa till middagen lite och mellan pauserna på Ensam mamma söker rensade vi i huset. 

Tisdag och jobbet gav mig en liten sovmorgon till 9, jag fortsatte att jobba till 16 innan jag hämtade upp William och fortsatte hem till mig. På kvällen hade vi tacos- och tvmys innan jag somnade till massagen, ja jag har det riktigt bra!

Idag, onsdag, ringde jobbet strax innan 7 och bad mig jobba 7-11, sagt och gjort hoppade jag i kläderna och cyklade snabbt som satan till Brynäs. Efter passet väckte jag min sovande pojkvän med chokladhjärtan och lite frukostmys innan Johanna kom förbi vid 13. Vi tog en sväng förbi blomaffären innan vi cyklade till graven för att "fira" Stina. Vid 17 åkte m,p & jag till stugan för att plocka lite innan jag nu har landat hemma hos William.
Några dagar med mycket jobb och fixande i huset, men mer om huset i något annat inlägg!

8-9 SEPTEMBER

Denna helg har till största delen spenderats här i huset med rensning av både insidan och utsidan. Och äntligen börjar det likna någonting här hemma, efter alla timmars slit!
På lördagskvällen åkte jag hem till Sanna för tjejkväll med henne, Sabah och Alex, en mysig kväll med tacogratäng plus andra onyttigheter. Vi fick agera förfest åt Cornelia som svängde förbi under någon timme innan hon gick vidare till en spårad kväll på krogen! Haha. Kom hem efter 3 tiden och somnade till HIMYM, någonting som har blivit till en vana...

 


7 SEPTEMBER

Varje morgon när klockan ringer vid 05.30 vaknar man i chock och fattar aldrig vad som händer...
Idag har jag kört en delad tur på jobbet, 07-13 och 16.30-19.30. Nu på kvällen har m,p & jag haft en mini-kräftskiva med räkor och vitt. Denna fredagskväll kommer sluta tidigt, mina ögon slås snart ihop!


I STJÄRNORNAS LJUS

Det enda som lyser upp kvällens mörka himmel är de hundratals lampor som jag passerar med 21.50 bussen hem från min prins. Kvällen är för all del stjärnfri men efter en dag där varje sekund har spenderats med William ser jag klarare än på länge. Vi har haft en otroligt mysig dag med hem-/ och nybakat bröd imorse, en promenad från mig till Scooters dagis, middagen som vi jämt lagar när vi ska äta tillsammans - tacos, matkrig, efterrätt och vardagsmys som vi inte längre kan ha när han bor i Norge.
Ikväll somnar jag själv, men med ett större leende på läpparna än på länge!


6 SEPTEMBER



Efter en natt där det har blivit alldeles förlite sömn tack vare att både Scooter och William gjort massa ljud, plus en vända att sova i soffan så har jag tillslut vaknat till. För ett litet tag sedan provade jag på min nya träningsapp, en hemmaträning som tog mig 20 minuter och innehöll mage, ben, rumpa och kondition. Perfekt när man har lite tid över!

5 SEPTEMBER

Jag har precis haft en Australien-träff med Alex där vi beställde våra visum!! Vi passade även på att titta på de resmål vi vill besöka och lite om försäkringar mm. Äntligen är vi pågång på riktigt och det enda som behövs just nu är godkännande av våra visum innan innan vi i stort sätt kan åka!

Just nu: står på stan och väntar på bussen upp till Brynäs, ett 17-22 pass på hemtjänsten väntar!


3-4 SEPTEMBER

Måndag: Efter en sovmorgon och lite plockande i trädgården åkte jag till jobbet för ett pass mellan 17-22. Någon gång under dagen hade M&P möte med Jonas, så nu har beslut tagits om framtiden!

Tisdag: vaknade upp hemma hos William efter mysig och lång sovmorgon. Vi fixade lite med hans bil innan jag åkte hem och tog en härlig pw runt Forsby. På kvällen blev det pizza och mys framför tvn med mamma!


2 SEPTEMBER

Efter rensning och en fika med farmor & farfar åkte jag till Hagaström med Sofia och Julia A för storhandling av tjocksaker. Väl hemma hos Fia kom Linnéa, samtal och skratt med fina vänner gjorde denna kväll till en riktigt bra kväll!


31/8 - 2/9



Jag vaknade upp bredvid katterna och stannade i lägenheten ett bra tag efter det, främst för att sitta på balkongen och hoppas må bättre men även för att det regnade. Jag hann med en snabb sväng på stan innan kroppen sa ifrån, bussturen hem gjorde inte heller saken bättre så väl hemma fick soffan bli min bästa vän. På kvällen åkte m, p & jag till stugan för en mini-kräftskiva och såklart bastubad på kvällen, fredagen avslutades med familjemys framför en film. 

På lördagen kom Leif, Seja och Marcus upp till stugan för att installera el och äta gott. William som kom hem från Norge på fredagskvällen tog med sig Scooter upp och stannade över natten. Lördagskvällen avslutades med bastubad i det 12 grader varma vattnet. 

Idag har vi städat i stugan och fortsatt rensa här hemma, Scooter fick en extra kram imorse eftersom han blir ett år idag! 



30 AUGUSTI

Vid lunch kom Alex hit för att fortsätta planera inför resan, på något sätt hade jag helt glömt bort att förnya mitt pass så att istället för att boka visum fick jag skjuts till polisen för nytagning. Jag hann med en sanbb sväng på stan innan jag gick till jobbet för ett kort pass på 17-20. 

Vid 21 var jag hemma hos Martina för förfest med henne, Sabah, Petra, Sofia, Linnéa och Julia S. Fick skjuts in till Slick av Julia där vi dansade hela kvällen och avslutade såklart med den givna cheesen på donken. Framåt halv tre vandrade jag hem till T&E där natten fick spenderas, helt slut men så lycklig över en bra kväll med fina vänner! 






RSS 2.0