30 APRIL

Sista april 2013, var har året tagit vägen? 

Började med att jobba 07-16 på Brynäs. På kvällen träffades härligt folk ut hos Lundvall i Skutskär för grillning, trekamp och samtal. När klockan närmade sig 23 tog jag mitt och åkte hem, det blev en nykter kväll för mig med arbete på morgondagens schema. Men jag klagar inte, kvällen var otroligt bra ändå! 




29 APRIL

Måndag och en ny vecka. Denna vecka startade strax innan 8 då William och jag lämnade Scooter på dagis. Jag gick hem och bytte om för en pw i solskenet, och hur skönt är det inte att ha tränat innan klockan slår 12? Vid 14 befann jag mig på Brynäs för ett pass mellan 14-21. På vägen hem hämtade jag upp William och vi tog en härlig kvällspromenad hit! 

28 APRIL

En söndagsmorgon i sängen med tjejerna. Ett 22års kalas för Elin med hennes släkt. En sväng förbi Marita & Uffe. Kina-middag med mamma, pappa, William och Scooter. En sen kväll hos William med vovven på golvet. Nu tänkte jag somna med ett leende efter en otroligt bra ledig helg.  


27 APRIL


We are amazing! 

Cyklade i kvällssolen till förfesten och hade en av mina bästa utgångar någonsin! Grillning med tjejerna, tårta av Sanna som ville fira att vi är så jävla bra tillsammans och utgång på Slick! Fick efter flera månader dansa med min prins och avslutade kvällen hemma hos Sanna med henne, Martina och Alex. Så sjukt bra kväll med underbara människor! 

26-27 APRIL

När mina fredagsplaner ställdes in orkade jag inte längre vara hemma, så strax innan 21 tog jag bilen ut till stugan där mamma & pappa redan var. Jag kom fram strax efter 22 och tittade lite på tv innan vi alla tre somnade inne i storstugan. 

Vaknade vid 9 och spenderade hela förmiddagen ute i solskenet! Vi vårstädade tomten och hade året första grillning! Strax innan jag åkte hem tog jag årets första bastu. Älskade älskade stugan! 


26 APRIL

Natten- med smärtor i magen, ett illamående upp till halsen och liggandes på rygg hela natten var jag inte pigg när klockan ringde 06.10. Gissade att jag bara behövde luft och gick till jobbet. Jag lyckades få i mig ett äpple och hann till min första kund innan kroppen (halsen) sa stop, det kändes som jag skulle behöva spy vilken minut som helst, och detta vill jag såklart inte göra hos mina kunder! Jag ringde chefen vid 8 och slutade 09.45, pappa skjutsade hem mig och jag la mig direkt i badet en timme. Sov mellan 11-17. Jag fick i mig lite hallonkräm men mådde direkt mycket sämre igen. Skippade stugan med William, mamma & pappa och fortsatte sova tills nu, klockan 20.

25 APRIL

Torsdagmorgon 06.10. Jobb 07-16. Middag med familjen, efteråt åkte vi hem till farmor & farfar eftersom farmor som fyller år idag! Smörgåstårta (yes, två middagar- men kunde inte tacka nej!!), fika och kaffe- perfekt. Avslutade kvällen hemma hos William. Dusch, magsmärta, illamående och en hink bredvid sängen.   

Farmor förra året! 

24 APRIL

Onsdagen bjöd på en helt okej sovmorgon. Efter en lång frukost och häng med GG i soffan tog jag mig till Brynäs för ett pass på 14-21. William mötte upp mig efter jobbet och nu har vi precis ätit våfflor! Trots en ledig morgon är huvudet och kroppen otroligt trött, bara att lyssna och checka ut för ikväll! 


23 APRIL

Jag som har längtat efter dagens sovmorgon vaknade klarvaken vid 9. Vid lunch träffade jag Fia på Dagnys för första delen av hennes 20 årspresent. Vi blev sittandes där i några timmar och prata om allt mellan himmel och jord- en otroligt fin tjej! Efteråt blev det en härlig pw i solen runt boulognen & tolvfors.  

Nu på kvällen har mamma och jag åter haft en ensam kväll här hemma, vi har handlat och lagat hemmagjord pizza. Just nu; mys i soffan framför Biggest loser. 

 

18-22 APRIL

Jag bloggar helst då jag har bilder att publicera. Eftersom det knappt har knäppts några bilderna denna helg gör jag istället ett stort inlägg och bjuder på helgens nästan enda bild. 


18 APRIL: En otroligt kall och blåsig torsdag. Jobb på Brynäs mellan 07-16. Vid 17.30 var jag, mamma, pappa, Tobias & Elin på visning- det knäppaste huset jag någonsin vart inne i. En tjejkväll på Sannas mammas psykologmottagning med henne, Alex, Malin & Sabah. Somna gott i Williams famn. 

19 APRIL: Eftersom en arbetskompis har brutit armen har jag fått tagit över hennes schema, och började att gå på det idag. En väldigt trött fredag med arbete mellan 07-16. Fredagsmys med William, mamma & pappa. När William gick iväg till sina killkompisar tog jag ett bad och hade umgånge med GG. Somnade med Aston vid huvudet och Selma vid mina fötter, myskatter! 

20 APRIL: När klockan ringde vid 06 låg jag kvar länge, det var omöjligt att kliva upp när katterna var på myshumör! Jag hann ändå till jobbet och började min delade tur där. Första passet var på 07-11 följt av mys med William! Vid 16.30 var jag åter tillbaka och körde mitt andra pass på 16.30-21.30. Efter jobbet åkte jag till Elins pappa och Maria där familjen var på middag! 

21 APRIL: En otroligt trött söndag som började med kattmys. Körde ett jobbpass mellan 07-16. Middag med mamma & pappa, en sväng förbi farmor & farfar följt av mys med William på kvällen. Det blev en tidig söndagskväll efter en vecka med mycket arbete. 

22 APRIL: En riktigt bra måndag. Började med glädje eftersom jag visste att jag imorgon får sovmorgon(!!). Ett jobbpass på 07-16 som gick väldigt bra. Mamma & jag var ensamma hela kvällen och lyxade till det med tacogratäng, glass och tv! Jag tänkte nu gå och lägga mig. Imorgon kommer bli en bra dag!  





17 APRIL

Denna onsdag började jag tidigt med ett pass på Brynäs mellan 07-11.30. Efter jobbet tog jag en snabb sväng förbi William för att diska & städa som en liten överraskning.

På eftermiddagen mötte jag upp Hanna och Lisa för en lång middag på Texas Longhorn med härliga samtal om livet! Hanna följde sedan med hit för en kopp kaffe. När klockan började bli mycket och ögonen började bli tunga följdes vi halvvägs, hon cyklandes till Hille och jag hem till William. 


16 APRIL

William och jag tog en gemensam promenad imorse för att lämna Scooter på dagiset. När han gick till jobbet gick jag hem för att spendera några timmar med GG. Vid tre tog jag en pw till morfar där jag även mötte upp mamma. 

William hämtade upp mig för någon timme sedan och vi tog oss ut till hemlingby för några kilometer i skogen, med trötta ben men fast beslutsam klarade jag av mitt egna mål! Just nu är vi och vovven hos William, och jag vet någon som blev glad av min & mammas present; 


15 APRIL



Ny vecka - nya tag. 
Jag började min måndag med en kort sovmorgon och befann mig på MAX för ett pass på 11-19. Och apropå Max så fick jag min första lön idag sedan oktober- förstår ni glädjen? Detta skulle såklart firas med fina vänner och en härlig middag ute. Måndagslyx helt i min smak! 

12-13 APRIL

FREDAG: En lång sovmorgon följt av häng i soffan med GG, sa någon att jag har blivit beroende?? På kvällen stod arbete på schemat, ett nattpass på MAX väntade! 

LÖRDAG: Jag kom hem strax efter 5 på morgonen. Lyckades somna efter ett tag men vaknade någon timme senare. William kom och förgyllade den annars väldigt trötta dagen. Vid 18.30 var jag åter på MAX för ett nattpass, denna kväll med mer kunder och Sabah vid min sida! 

Hur glad blev man inte av detta precis innan nattpasset på fredagen?? 


11 APRIL

När Williams alarm gick klev vi båda upp, han för att jobba och jag för att prata med chefen på jobbet. Efter en lång frukostdejt med GG tog jag mig ut på en löprunda i den kalla solen.

På kvällen stod William och jag för maten. Efteråt kollade familjen på flygbiljetter till New York!


10 APRIL

När klockan ringde imorse var det trögt att kliva upp. Men som bestämt befann jag mig på hemtjänsten vid 07 för en egentillverkad delad tur på 07-11.15 & 16.30-21.30. Timmarna däremellan spenderades i soffan med GG som underhållning.


9 APRIL

JAG HAR FÅTT SOMMARJOBB!! 

9 APRIL

En dag med jobb på Brynäs har passerat, 08.45-15.30. Middagen spenderades hemma med William, mamma och pappa.

Just nu är det mys på hög nivå hemma hos William. Gurka och dipp efter vår kvällsjogging, detta är vi värda!


8 APRIL

Jag började dagen med en snabbare promenad till jobbet, snön föll och kylan var värre än vad jag kunde minnas. Ett pass på 08.30-16.00 sprang snabbt förbi.

När klockan slog 19.30 knöt jag på mig löparskorna, dagen må ha börjat kallt men den skulle avslutas med kvällssol och nån decimal värme. Stegen kändes otroligt bra och benen gick nästan av sig själv, men bara nästan. När jag kom hem väntade mamma med jordgubbar och kaffe framför tvn. Ibland är inte måndagar så dumma!


7 APRIL

En dag då det bara finns han och jag i världen. En hel dag i varandras famn. En dag med oavbruten kärlek och gosande. Världens bästa dag med världens bästa kille- jag älskar dig!



6 APRIL

Började morgonen med att få present av min fina, att vi har tre år tillsammans idag kan man nästan inte tro, vart har all denna underbara tid tagit vägen? Det är läskigt att William betyder så mycket för mig och hur mycket vi har hunnit uppleva under dessa år. Att kärleken bara blir starkare med tiden håller jag med om, jag älskar verkligen denna prins! ❤

Jag tog mig till högskolan och köttade prov från 9-16.20. På en lördag och jag har betalat för det, vem gör ens det?! Men proven känns sådär, det bästa var iallafall lunchen med Sanna och Alex!

Hann hem och fixade mig snabbt innan jag åkte till Brynäs för middag och förfest för att fira Cornelia och Natalie 20år! Det blev en riktigt bra kväll och natt då vi avslutade på söderhielmska (som dom hyrt) med massor av härligt folk!

 

 


3 UNDERBARA ÅR MED VÄRLDENS BÄSTA!


5 APRIL

Ställde klockan imorse och tog en lång frukost framför datan. Under två timmar försökte jag plugga in grunderna till högskoleprovet, någonting som är lättare sagt än gjort... Vid 15 mötte jag upp Sanna på stan för presentköp och en fika med henne och Alex inne på 9an.

Kvällen har spenderats med hela fina familjen! Tacos, smått tv-tittande och sedan kortspel fram tills ögonen började gå ihop. Jag vet inte när Tobias och Elin åkte hem, men nu, strax efteråt ligger W&jag i sängen redo (och jag nervös) inför morgondagen!


4 APRIL

Vaknade upp till världens bästa nyhet- FAMILJEN SKA ÅKA TILL NEW YORK I HÖST! En vecka i drömmarnas stad kommer passa perfekt och ge extra inspiration till både arbete och träning!

Jag tog en längre morgonpromenad med Scooter och lämnade honom på dagis innan jag själv gick hem för att fylla på med frukost. Efter några GG-avsnitt tog jag mig ut på en löptur i boulognern då solen stekte och vinden låg alldeles stilla. Det blev en härlig förmiddag och när jag kom hem var kinderna röda och svetten rann.

Vid 17 befann jag mig på Max, ett kvällspass på 17-21 skulle genomföras!


3 APRIL

Solen lös in genom gardinerna, så att ligga och dra sig kändes inte som något alternativ. Jag tog den korta promenaden hem från William för att fylla på energin och strax efter var jag ute i boulognern för en pw i solskenet.

När jag kom tillbaka satte jag mig på balkongen med te och dator för att ta igen missade blogginlägg. På kvällen gick jag till Hanna för tjejkväll med middag med henne och Lisa. En underbar känsla att få träffa de båda på en och samma gång!

 

 




2 APRIL

En solig tisdag som började slappandes i Williams säng. Solen sken antagligen årets varmaste idag och detta var jag tvungen att utnyttja till fullo- en kombinerad pw och löpning runt Sätra.
På eftermiddagen tog jag mig till Brynäs för ett jobbpass på 16-21.


1 APRIL

Vaknade i chock och tittade på klockan. Lundvall hade hunnit åka innan W, jag och Linnea klev upp ur sängen, och återigen fick jag ta ett "vi ses snart" till Linnea som åker tillbaka till Norge imorgon! <3 

Jag träffade Hanna och Bella på stan för presentköp och några timmar senare satt vi hemma hos Johanna för en tidig 20års-middag/"vi ses snart-middag" då hon åker till Namibia på sin 20årsdag för att uppfylla sin dröm och rädda vilda djur under en månads tid! Om jag är avis? JA! Men ha det otroligt bra Johanna! 


31 MARS

På kvällen bjöds det på 20årsfirade för finaste Fia! En härlig men ganska suddig kväll som slutade hemma hos William med han, Linnea och Lundvall!

 


RSS 2.0