26 AUGUSTI

HATA ÄR ETT STARK ORD MEN DET ÄR PRECIS SÅ JAG KÄNNER FÖR SPANSKA! spa-lektionerna kan första hela min dag och så även denna kväll! Det är hemskthemskthemskt, önska jag slapp de!

26 AUGUSTI

På första lektionen för året lyckas Christina trycka in en spanska läxa, tills på måndag! Jag som knappt kan spanska i vanliga fall ska nu klara av att skriva en sammanfattning om mitt sommarlov utan hjälp från verken lärare, bror eller någon som helst sammanfattning av det vi lärde oss innan sommaren eller det som BORDE sitta fast i minnet. + att jag jobbar fredag, lördag, söndag så läxan måste bli klar idag! PUHU, skolan kör verkligen igång på engång! 

På håltimmen blev det en snabb fika med några tjejer från klassen innan jag och Alex åkte upp mot Polhem och Medicinsk grundkurs-kursen. Osäker om kursen passar mig men man får hoppas, mycket plugg var tjatet från vår lärare, typiskt.

24 AUGUSTI

Jag är slut! har precis kommit ut från duschen efter att ha gått i skolan från 9.30-13 och sedan jobbat från 16-21.45. Däremellan blev det sola och en snabb middag med Linnea på stan. Gillar den kvinnan!

23 AUGUSTI

Åter tillbaka i skolan och de "dagliga rutinerna", fler koppar kaffe om dagen och middags-sovning efter skolan.
Tror detta är mitt sämsta schema någonsin, trots 11år i skolan.... 

skola-plugga-jobba-träna-övningsköra-kompisar-William, är mitt nya och framför allt mest upptagna år hittills.

18 AUGUSTI

IDAG FYLLER MIN PAPPA 45 ÅR! 




6 AUGUSTI

Söndag:
Efter inlägget i söndags gick vi som sagt ut i Kungsälv och kom in vid 1 tiden. Mös och duschade för att sova hela natten helt ensamma. 

Måndag:
Kurt kom på morgonen och fixade med pengar och busskort, sen tog vi bussen in till stan och gick på 5an och lite runt om. Blev bara en tröja för min del (eller ja, oss båda). Det är svårt att gå på stan med killar! speciellt när de inte är ett dugg sugna på att kolla på kläder, Wille försökte men jaa, han gick på tjejavdelningen med mig. Ni fattar. På vägen hem stannade vi till på Göteborgs kex och köpa lite gott. 



Tisdag:
Kom till Liseberg till öppningen och tur var det.. vid middagstid var köerna omkring 1 timme till varje attraktion så det blev inte så mycket åka. Vi tog spårvagn och buss till Kode där Kurt kom att hämtade oss för att åka ut tills hans hus vid havet. På kvällen gick William och jag ner till klipporna och havet för att lägga oss på en lä plats och mysa. dagen/kvällen var perfekt! fint väder under hela dagen och nästintill stjärnklar himmel på kvällen. Hemma och helt genomfrysta hoppade vi in och bastade innan vi gick och sov. 



Onsdag:
Sovmorgon och solande på dagen och inneslapp på kvällen med ännu en bastu, mys! 

Torsdag:
Klev upp i skaplig tid för att hinna åka till Smögen och äta lunch. Räkmacka med ett tjocklager färska räckor, STORA båtar och fint väder gjorde det hela helt underbart. (inga kort, tråkigt nog) På kvällen kom mamma och pappa ut och fikade en stund för att sedan åka tillbaka till hotellet. Sista kvällen spenderades med en dusch och blixttittande innan vi åter la oss för att sova. 


Som jag skrev i förra inlägget har det vart en helt underbar resa, njutning till fullo och underbart sällskap. ♥

6 AUGUSTI

Musiken går på högst volym, här ska det packas upp och packas om! Åker till Stockholm på söndag efter jobbet för att spendera 2(3?) dagar med Jessica och Marianne. :)

Underbara, älskade Göteborg! Jag har haft det så sjukt underbart och mysigt tillsammans med William och hans pappa. Bilder och sammanfattning kommer när Wille loggar in och stickar korten.


4 månader


1 AUGUSTI

Nere i Göteborg nu, äntligen! :)
MEEEEEN motgångarna har redan kommit... först och främst så lyckades jag låsa Williams fb-konto vilket nu inte går att komma in på... det går inte heller att få tag på någon kod till att låsa upp den!
och det andra; jag har glömt min plånbok i mammas och pappas bil som just nu står nere i Danmark och imorgon kommer åka ner till Tyskland. Så nu måste jag spara pengarna varsamt som m&p skickar över till Williams pappas konto imorgon, kul! skriver när något mer händer, nu ska vi ut och gå en snabbis för att sedan spendera natten själva i lägenheten. AWESOME! :)

RSS 2.0