30 OKTOBER

Efter att inte köpt kläder på år och dar så blev det dyyyrt idag när Lisa och jag åkte in. Införskaffade mig två par jeans, ett par svarta och ett par mörkblåa, en stickad kofta och en jeansskjorta. Jag la även undan en svart sötsak på BikBok. Sen fanns det även en massa annat som vi provade och fick lite hjärtklappnig för men de får vänta, eller bara bli bortglömda?
Att spendera förmiddagen på stan med lisa var ganska så awesome! Om exakt en timme ska vi två hem till Hanna för att mysa och bara vara. Puss

26 OKTOBER

Har ätit sista middagen med hela familjen för i år, viktigt att poängtera att det inte är sista utan sista för i år. Även fast mina tårar konstant pressar bakom ögonlocken så är jag glad för Tobbes skull.
Inatt vid klockan tre åker familjen och förhoppningsvis Elin till Bromma flygplats för att möta upp Carl och Johan, där vi då ska säga hejdå till våra pojkar! Jag kommer sakna er!

Elin och Tobias

Tobias och mamma




25 OKTOBER

Jag njuter massor av att Tobias fortfarande är hemma och att hans kläder ännu inte är ihop plockade vilket gör hans "flytt" känns mindre verklig.



+ äntligen har jag lämnat in engelska novell och vetenskapliga rapporten om barnslaveri, det enda jag har kvar nu är medicin provet på fredag och sen är det LOOOOV! men såklart, lov=jobb

24 OKTOBER

Håller på med ett arbete om barnslaveri på historian och runt om i världen är det ca 250 miljoner barn som arbetar under skit dåliga förhållanden! (lite övermoget sagt)


Hur dum kan man vara?



Kvällen på Läckerol och Ladies Night var awesome! ett göra om måste!

23 OKTOBER

Fredagskvällen spenderades med Sofia, Linnea och Julia hemma hos Sofia med film, godis, chips, läsk och en massa prat. Välbehövligt och super mysigt. Natten (morgonen) tillbringades med Fia och Linnea efter att Julia gått hem vid 4 i morse. 
Nu blandar jag fix med plugg för snart ska jag, Lisa och William till Ladies nignt!

20 OKTOBER

Jag känner mig konstant stressad och trött, inte ens efter att ha försovit mig i två timmar i morse känner jag mig piggare. Jag vill utomlands tillsammans med vänner eller William, Thailand är för långt bort och jag orkar inte vänta längre! 
Jag orkar inte med spanska provet som är imorgon och jag orkar inte med allt som ska in nästa vecka! Tobbe åker om en vecka och tiden har runnit iväg alldeles för fort....




17 OKTOBER

Njuter av att ha min första lediga helg sen i maj! Jobb och stress har bytts ut mot sovmorgon, pw i solskenet, mys med William och en fika hos morfar idag tillsammans med mitt hjärta. Och jag är kärare än någonsin! Jag passar på att njuta extra mycket nu eftersom Tobias fortfarande är hemma, åtminstone 9 hela dagar till men sen..... Jag orkar inte ens tänka tanken.  



Wo0ooops, bloggraped!

Tjing pling alla goa och glada, glider in här lite huxflux jag.
Jag är enligt Anna, världens bästa, mest underbara person, men kalla mig Linnea. Det räcker.
Tänkte bara ta och berätta för er att hon är typ den underbaraste människan på denna jord. Så jävla grym! Och ja tyckte hon behövde ett fint litet inlägg här eftersom hon själv är lite seg på att uppdatera!


Hittade några super delicious bilder på oss också, så dom bjuder jag på!

Ett bevis på hennes kärlek till mig. Skrivet precis över hjärtat. Jag blir rörd.

Bringing sexy back!

Tjej som tror hon är cool (vänster) - tjej som ÄR cool (höger)

En av alla våra toafjortisbilder.

Sexy mama!


Vem vet, jag kanske dyker upp igen.
Tills dess, ha det kalasbra.
Och Anna, puss påre!
Hörs!
/ The one and only - Linnea


10 OKTOBER

Halvårs firande på Brända Bocken med älskling igår kväll! En massa nys och kärlek. Trerättersmiddag innehållande vitlöksbröd, karre med potatisklyftor och snickers soppa. Sedan hem till mig för att njuta av varandra. Precis som kärlek ska vara! 




6 OKTOBER

JA ÄLSK ÄLSK ÄLSK ÄLSKAR DIG ANNA! Det har just nu gått ett halv år och jag kommer fortfarande ihåg vår första dag som om den vore igår. Mitt hjärta kommer alltid att slå för dig älskling, det går verkligen inte en enda minut utan att ja tänker på dig du är den enda som har en plats i mitt hjärta och så kommer det förbli i en oändlighet till. jag älskar dig föralltid och en dag<3
kärlek W







RSS 2.0