24 FEBRUARI

Just precis NU ska planet lyfta från arlanda och ta mig till ett 33 graders varmt Thailand med sol! Vi hörs! :D


16 FEBRUARI

Alla ♥ dag spenderades med min älskling!
En trerättermiddag, dubbelbubbel-bad och mys framför tv:n med chokladhjärtan så vart min kväll mer än perfekt! JAG ÄLSKAR DIG ♥




Och visst har han snygg bränna? ;)

7 FEBRUARI

Snälla tjejen som man är så tvingade jag Linnéa till skolan helt i onödan imorse när vi egentligen hade sovmorgon.... Sov så otroligt jävla dåligt inatt och somnade inte förän vid halv 4! Så då är det klart att man försover sig och väcks av att hon skickar ett sms och frågar vart jag är samma tid som vi skulle träffas på skolan. hjärtat (L)
Lunchade på stan med med Linnéa, Jasmina, Sanna, Malin, Julia, Adam och cagri. Efter skolan snodde vi Mimmi och Cornelias idé om att sola så vi åkte dit, jag solade sen hämtade mamma upp mig för ett medel-pass på fjärran :)


ÅHH! älskar "fina" bilder som bara blir fula!

6 FEBRUARI

Istället för att mysa tillsammans med mitt hjärta och njuta av våra 10 månader tillsammans så sitter jag själv i mitt rum, omringad av hans underbara doft som kommer från tröjan jag tog innan jag åkte hem i fredags. min fina underbara pojkvän som lyckats stå ut med mig i 10 månader!
Jag älskar dig!



5 FEBRUARI

Strax innan 10 köade mamma, jag & Ulla vid inloggningen på friskis, 27 plaster kvar efter oss och det var 30 minuter kvar tills träningen började. snacka om fullt..... Ikväll ska jag och några till hem till Jasmina och äta lite persisk mat sen får vi se vad som händer! Linnea kommer iallafall hit om ett tag och fixar!

4 FEBRUARI

Att vakna upp bredvid världens bästa pojkvän en fredagsmorgon klockan halv 8 och veta att han kommer få sovmorgon fram till halv 12 är inte speciellt roligt. Och jobbigare blir det när man vet om att det är sista morgonen innan mannen åker iväg till Val disere i en vecka. Så efter skolan åkte vi + Linnea hem till honom, när L äntligen ( ;) ) åkt hem mös vi till klockan fem då jag åkte hem. 

Idag fyller världens bästa Lisa 18 år! Grattis hjärtat!





2 FEBRUARI

Var och gymmade i morse innan idrotten då vi hade fäktning. 8 personer var med ifrån klassen och gjorde lektionen grymt rolig och svettig! Efter skolan åkte jag hem till Lisa och var där ett tag. Nu ska jag titta på tv och försöka få in mina spanska-glosor som är tills imorgon i pauserna och sedan sova!

1 FEBRUARI



Jag vet att jag inte är någon skönhet eller så
Om du lämnar mig kan jag det väl förstå
För vad har jag att ge dig som ingen annan har?
Jag är ingen särskild medan du är underbar <3

RSS 2.0