31 DECEMBER



Årets sista dag och jag jobbar... Jag har ett pass på 7-16 och efter det ska jag hem till Williams tomma lägenhet för att fixa mig! Jag känner mig inte redo att lämna 2013, jag har mycket kvar som jag borde ha gjort detta år men samtidigt vill jag inget annat än att börja om på ett nytt år med nya möjligheter. Separationsångest HEJ. Längtar som sjutton till ikväll!
Gott nytt år alla fina bloggläsare! <3


30 DECEMBER

I julklapp fick farmor och farfar en lunch tillsammans med oss barnbarn. Så idag träffades vi 10 + lilla Ida för en lunch på Mingel & Bar. Det var väldigt mysigt och otroligt kul att alla kunde! 
Vid 15 träffade jag Natta för att köpa nyårsmaten, gud va gott det kommer bli! Vi har delat upp oss i grupper så några ska servera förrätt, vi varmrätt, efterrätt och drickan. 

På kvällen träffades släkten hemma hos Lucas som fyller 10 i Januari. Smörgårstårta och släkten, vad kan då gå fel? 

 

27-29 DECEMBER

Fredag: Jobbade mellan 7-16 och hade ett stort leende på läpparna när jag lämnade jobbet. Tre dagars ledighet framför mig och jag hade gjort alla pass på jobbet som jag var en aning negativa till- alltså före och efter julafton! På kvällen kom Marianne & Jessica hit för att äta middag! 

Lördag: 
Sov ut  och njöt av en ledig helg. Jessica och jag åkte en sväng till Tobias och Elin och på kvällen var vi i Fullis. Lagade tacos, byggde om soffan inför nyår (lättare sagt än gjort, för 7 tjejer tog det 2,5 timmar och 3 samtal) och kollade på en film. Perfekt tjejkväll! 

Söndag: Jessica åkte hem strax efter 13. Jag köpte flygbiljetterna till Kroatien (!!!!) och strax efter lunch kom Elin, Adam, Erika och Anders hit på en fika och för att se lägenheten. På kvällen tog jag en lång fika med saknade vänner. Perfekt avslut på en riktigt bra julvecka!! 






26 DECEMBER





William och jag var så slut när vi vaknade imorse! Vi låg i sängen och drog oss- bara för att vi kunde och jag var så glad över att äntligen få en sovmorgon! Vid 14 var jag på jobbet för ett 14-22 pass, kämpakämpa Anna! 

25 DECEMBER







Jobbade mellan 7-16 och taggade inför kvällens hemvändarhelg-utgång med tjejerna! Och gud va kul vi hade! På Slick var det smockat med folk, trots detta håller vi ihop och dansar hela kvällen. Så bra tjejer! 


JULAFTON

Fina släkten! 

Vilken fin julafton jag hade! På morgonen öppnade jag packet i strumpan och vid lunch åkte jag, Hanna och Johanna till Stinas grav för att önska God Jul. Jag, mamma och Pappa åkte direkt efter Kalle till Rosita & Larry där släkten var samlad. En otroligt fin julafton som jag fick spendera hemma i Gävle med nästan hela släkten, vilket kändes extra underbart eftersom jag var i Australien förra året. Detta blir en kväll jag lever på länge! 

UPPESITTARKVÄLL




Uppesittarkväll, rykande & varm julskinka och gotta. Kvällen den 23dje december och julen är påbörjad!  

IT'S THE MOST BEAUTIFUL TIME OF THE YEAR!









21-23 DECEMBER

Lördag: Jobbade mellan 7-16. Och efter en tid då jag känt mig lättretlig, ledsen och överkörd av så mycket så sa kroppen stopp och jag avslutade passet i tårar. När det kommer till jobb brukar jag bara köra på efter tempot, men idag blev det förmycket. Ändrade passtider och en röst som inte hördes, ajaj va ont det gjorde i kroppen. 
På kvällen gick jag till Fullis för en behövligt och supermysig tjejkväll med Martina, Malmesjö och Sanna! Livet är en schlager, godsaker och tjejsnack, perfekt! 

Söndag: Pussade en sovande William God jul innan jag gick till jobbet. Idag åkte han till sina syskon i Sundsvall för att fira jul, och vi får åter en jul utan varandra <3 Jag jobbade mellan 7-16. Trött, huvudvärk och helt tom. En vecka med 6 dagars jobb har passerat och satt sina spår, det sliter med tidiga mornar och jobb en hel helg. På kvällen hängde jag, mamma och pappa i soffan. Såsåså behövligt! 

Måndag: Äntligen julveckan! Och en sista dag på jobbet innan en dag ledighet. Och jag måste ge Brynäs hemtjänst beröm. Jag har världens bästa jobbarkompisar, härlig sammanhållning och supermysig matsal med juldekorationer + kunderna, dom ger mig så mycket kärlek och beröm varje dag! Jobbade mellan 7-16 och flög nästan fram till bilen efteråt, skönaste känslan på länge!  


Jag har inte känt igen mig själv på sistone. Jag är en glad person som inte blir lättirriterad på småsaker. Jag älskar julen och alla dess förberedelser. I år känner jag ingenting. Jag känner inte att julen är här, jag har inte njutit av att slå in julklappar och jag är förslut i huvudet för att längta och tänka på julen. Det kan bero på den gröna gräsmattan utanför fönstret och mycket jobb, men gaaah, förra året lovade jag mig själv att njuta extra mycket nu. Julen är ju årets bästa tid! 






20 DECEMBER


Årets första julfirande tillsammans med familjen! Tacos, glögg, klä julgranen och julklappar. William ska fira med sin familj i Sundsvall och Elin med sin släkt, så ikväll var vår chans. Familjestund är guld! 


20 DECEMBER

Trots ledigheten igår var kroppen tokslut när klockan ringde vid 6. Passet avslutades med en julgåva från chefen, det kom som en överraskning och gjorde mig otroligt glad! Det satt perfekt med lite uppskattning inför jobbhelgen. Kämpakämpakämpa Anna!!




17-19 DECEMBER

Tisdag: William och jag hann med några pussar från det att han kom hem 06.15 tills jag gick till jobbet vid 06.30. Jobbade mellan 07-16. Dog i soffan när jag kom hem. En totalt ointerresant tisdag.

Onsdag: Jobbade mellan 7-16. Efter jobbet tog jag sista rabiessprutan (!!) och åkte till Valbo med m&p. Letade efter julklappar men kom hem tomhänt. Vid 21 skypade jag med en saknad Linnea. Och inte förrän den nya dagen stod på kalendern avslutade vi, mitt i ett livligt samtal som skulle kunna pågå mycket längre! Men sömnen sa ifrån.

Torsdag: Min enda lediga dag denna vecka! Den har gått riktigt snabbt men gud va jag har njutit! Klev upp imorse för att fixa ögonfransarna klockan 9. Det blev lite missförstånd så jag skjöt upp min tid till klockan 11 och åkte till William för att sova i hans armar 1,5 timme! Efter 2 timmar hos Linn åkte jag till farmor och farfar för att äta en golunch. Köpte mina sista julklappar på stan innan jag vid 17 mötte upp Sandra och Fatima från jobbet för att köra ett svettigt, skojigt men väldigt svårt Zumbapass på Zenzen. Att vicka på höfterna och gå samtidigt är inte så lätt som man kan tro! Nu på kvällen har jag slagit in alla julklappar. Det är så galet och ofattbart att det är julafton om 5 dagar!!!

Sandra och Fatima

Dåliga bilder på före- och efter resultatet

16 DECEMBER

Idag började jag på ett nytt schema på hemtjänsten, ett som kommer hålla sig fram tills jag åker. Sedan dagens pass på 7-16 har jag myst hemma hos William! Köpt gomat och tänt ljus. För ett tag sedan gick han till jobbet, kvar är jag och Scooter. Vi ska ha vår första ensamma natt ihop! 




14-15 DECEMBER

Lördag: Pappa sprang och köpte bröd så denna morgon började vi familjefrukosten med nybakat bröd! William och jag gick på stan för att köpa några julklappar innan vi gick till nynäs för att se lillkusin Leo spela match. På kvällen åt vi middag hos Williams mamma och tittade på film hos honom.





Söndag: Frukost framför "brasan" och en sväng på stan. Vid 3 åkte vi till Roland för födelsedagsfika! 




12-13 DECEMBER

Torsdag: Jobbade mellan 07-16. På kvällen kom Tobias och Elin hit för att titta på hockey med mig & Mamma. Avslutade kvällen hos finaste William! <3 

Fredag: Har knappt kunnat sova inatt. En jävla massa tankar. Vaknade upp med migrän, kunde ej resa mig och hade inget annat alternativ än att sjukanmäla mig från jobbet. Somnade om till 11 då William och jag hade Lucia-frukost med glögg och julradion i bakgrunden. Vi tog en promenad hem till mig för en timmes mys innan William åkte iväg. Hela kvällen spenderade jag i min ensamhet framför tvn & skrivandes av julkort. Och fredag den 13onde fick jag verkligen känna på: sjukskrivning, backade in i en bil, hade sönder en julkula och kände mig allmänt liten och svag idag. William kom strax efter 00, så behövligt! 



Haha, passar så bra på oss!

11 DECEMBER

Hade till början en helt okej dag på jobbet. Stressigt & halt. Efter lunch var det inhandling. Krisade sig totalt och kom inte tillbaka till lokalen förrän 16.30, 30 minuter efter avslutat arbetspass. SÅ TRÖTT. 

Vid 18 mötte jag upp Martina, Natta och Malin för en fika. Det börjar bli allt för långt mellan gånger nu när alla prioriterar jobben, så idag var det alldeles perfekt att träffa tjejerna! Extra plus att Malin kommit hem igen! 





10 DECEMBER

Efter att ha jobbat hela helgen var det riktigt skönt att vara ledig idag. William kom hit strax efter 12 och vi mös gärnet! På kvällen hade mamma och jag julbak, tre olika sorters kakor som vi självklart var tvungna att smaka av! Och goda blev dom! William kom hit igen på kvällen för att titta på hockey samt mysa, bästa killen! 

 

7-9 DECEMBER

Lördag: Jobbade mellan 7-16. Halkade omkring på Brynäs och fick snö piskat i ansiktet, tänkte på Namibia och lyckades stå ut trots snön. På kvällen åt jag, William, mormor, Tobias och Elin middag på Church Street, gudomligt gott! 





Söndag: Sov ut och åt en mysig andra adventsfrukost med William! Jobbade mellan 14-21.

Måndag: Gymmade på morgonen och kände mig sjukt stark, så skön känsla! Mellan 16.30-23 var jag tillbaka på Max för ett kvällspass. Det är skönt att kunna variera jobben och trots att jag sällan jobbar på Max så trivs jag väldigt bra där! Bra arbetskollegor och härlig jobbstress. 







6 DECEMBER

Kvällen igår var mysig. Tobias, Elin, William, mamma och jag gjorde egna hamburgare, kollade på brynäsmatchen och drack glögg. En riktig "Anna i december-kväll". Senare på kvällen hade jag dock omöjligt att somna. Vred och vände mig. Tänkte och blev ledsen. 3 timmar tog det innan jag kunde somna med klumpen i hjärtat. Även fast livet är på topp behövs det bara en liten sak för att man ska ha svårt att somna, knepigt egentligen...

Imorse klev jag upp vid nio. Åt tomtegröt och skickade in några papper angående Namibia. Nu har jag precis kommit tillbaka från gymmet! Höjde vikterna på några övningar och kände mig allmänt stark idag. Har förresten bestämt att jag ska ha en nyttig vecka (vecka?? tänker nog ni) men ja. Jag har svårt att hålla händerna borta från onyttigheter så klarar jag mig en vecka så är det bra för att vara mig! Perfekt nu när jag ska jobba hela helgen. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ta mig till Brynäs i snöstormen. Min fredagskväll spenderas på jobbet med ett 14-22 pass. 

När jag vaknade imorse var min första tanke "undrar vad det är för väder". Drar upp persiennen och ser ut, eller nästan iallafall. 

5 DECEMBER

William kom hit halv 7 imorse. Efter några pussar somnade vi i varandras armar, perfekt! Jag har tagit en lugn och mysig morgon med julgröt framför mina sista grey's avsnitt. 

Precis när jag skulle gå till gymmet kom julens första snö!! När jag kom ut efter 1,5 timmar var mark, träd och biltak vita. Älskar snön! Som energi-påfyllning har jag tagit glögg och clementin, julemys <3






4 DECEMBER

William kom hit strax efter halv 7 imorse. Så när klockan ringde 10.30 njöt jag inte bara av sovmorgonen utan även av att slippa vakna ensam. Så mysigt! En timme efteråt sprang jag (bokstavligt talat) till Elinda vård för att ta min andra rabiesspruta. Efter gick jag en sväng på stan och fick med mig en svart långklänning hem, en superskön sådan! Vid tre väckte jag William, vi tog en gemensam promenad, han till jobbet och jag till morfar i Bomhus. Finafina morfar! Mamma och jag åkte till Owes och Valbo efter för att kika på julklappar. Nu på kvällen har vi druckit glögg och myst i soffan, och här kommer jag sitta tills ögonen inte längre orkar vara öppna! 




3 DECEMBER

Jag slutade klockan 16.30 och efter det har all min tid spenderats i soffan. 81 timmars jobb har jag hunnit med på 9 dagar, varav en 11 timmars natt. HELT SLUT. Nu har jag två dagars ledighet och dessa ska jag njuta av till tusen! 
Igår efter jobbet (07-16.30) gick mamma och jag till cirkelfysen. Slut, slapp, död i armarna. 

Stan klockan 06.30

FÖRSTA ADVENT

Idag är det en av mina favoritdagar, första advent! Vi har precis passerat årets gråaste månad och påbörjar nu den mysigaste och mest stämningsfulla månaden som finns. December! Första advent är nästan helig för mig, jag kan tacka nej till jobb enbart för att mysa in december. Så himla mysig! 

Förutom jobbet som jag fick jobba över lite på så har jag spenderat första advent på det bästa sättet som finns, som även blivit lite till en tradition (förutom förra året i Australien), med William! Idag gick han, jag och mamma till bockinvigningen och sedan åt han och jag en middag på Allstar. Jag har druckit årets första glögg och fått årets första paket! Jag tror packetet var en pik från Tobias och Elin, men vem vet? ;) 







RSS 2.0