31 MAJ

Vi som trodde vi skulle till Riga är nu påväg till Tallinn! Den här helgen kommer bli grym!


30 MAJ

Hela dagen har spenderats på balkongen i solen, och hela kvällen har jag & mamma spenderat på stan under tjejkvällen. Jag kom äntligen hem med kläder (!!), 4 svarta och en rosa & mamma hittade en ny fin väska! För ett tag sedan åkte jag till prinsen, vi är så grymt taggade på imorgon. En hel helg bara han & jag- det kommer bli perfekt!


29 MAJ

Jag vaknade upp med både halsont och täppt näsa. Så dagen har jag spenderat i soffan och i badet. Efter middagen tog mamma, pappa & jag en pw runt Åkermans kulle som gick på milen. Vi avslutade kvällen i soffan med kaffe och melon. 



Någonting jag längtar efter- en helg med min prins i Riga! 

28 MAJ

Världens bästa mamma fyller 48 år idag! 

 

27-28 MAJ

Tisdag; Båttur, Yatzy, grillning, bastubad & kvällsmys med tjejsnack. 




Onsdag; Frukost i solen, ro ut med lillbåten, plocka fiskarna i mjärden, skjuta med luftgeväret och sedan åka till akuten. Denna underbara stugvistelse avslutades inte som planerat då jag klämmer en del av högra handen på luftgeväret, följt av att jag svimmar och börjar krampa. Hanna och Johanna- mina stjärnor- fixar och donar så vi snabbt kan lämna stugan för att åka till sjukan. En timme senare efter X-antal prover är vi färdiga och åker raka vägen till Max. Åh vilka underbara dagar vi har haft!  


27 MAJ

Mot stugan!


26 MAJ- 20 ÅR!



Sång & packet på sängen av m&p. Vi tog en sväng på stan och passade på att äta årets första kulglass i solen. Vid lunch kom mormor, Roland, Tobias och Elin förbi på lunch och efter det åkte vi till GD/Gif där lillkusinen Leo tävlade. På kvällen blev det tacos, vovve-mys, present från william i form av kattmatsskålar och härligt mys med familjen! 

25 MAJ


Åh va många bilder på mig, sorry. 

Stora, fina släkten kom hit på kvällen. En fin kväll med god mat, fina presenter, härliga släkten och ett skålande när klockan slog 26 Maj 00.00. 

24 MAJ



Vilken kväll, jag har aldrig mått så bra som under denna! 
Min 20årsfest, världens bästa kväll. Jessica kom från Stockholm, Anna och Annie stod bakom dörren- största överraskningen, jag fick en katt (!!!!) i present, jag var omringad av underbara människor som jag älskar och jag avslutade kvällen med fina vänner i dubbelsängen. BÄSTA! 


23 MAJ

Idag hade jag sommarens sista pass på hemtjänsten. Och dagen till ära fick jag besöka mina kunder som jag mest gått till sedan jag kom hem. Tiden har gått så jädra snabbt men nu har jag mycket att se fram emot: en helg med 20 årsfirande, en veckas semester och sedan en helg i Riga med William!  

 
 

22 MAJ

Jobb 07-16. Bjussade på rulltårtan på lunchen som blev väldigt omtyckt, extra roligt! Hela kvällen har jag lallat här hemma men bad och bok. Sov gott!


21 MAJ

En ledig tisdag som inleddes med sovmorgon, en lång frukost och present köpande till både bror och mor. När mamma slutade jobbet åkte vi till Hemlingby C för att köpa det mesta inför helgen då jag fyller 20!!

Mamma & jag bakade inför "mini-firandet" av Tobias, alltså både jul & hans 22års-firande eftersom jag var i Aussie då. Jag bakade även två rulltårtor till jobbet som jag tänkte bjuda på imorgon! Denna tisdag avslutar jag på ett perfekt sätt- mys med William och Scooter!


20 MAJ

Arbete mellan 07-16 och denna vecka går jag in på min sista på hemtjänsten innan ledigheten och sommarjobbet på korsnäs, som jag ska njuta under dagarna! På kvällen kom Johanna hit för att berätta om Namibia och gissa om jag blev råtaggad på att göra en liknande resa? Hon hade upplevt så sjukt underbara saker och träffat alla djuren som jag skulle vilja träffa, åhh så sjukt avis! 


19 MAJ

Som jag tidigare har skrivit så fick min kusin Helena en liten flicka den 29 april, och idag fick jag träffa finaste Ida! Tobias, Elin, William & jag åkte hem till Martia och Uffe där Helena, Livia & Ida var! 
Vid 14 var jag på Brynäs för ett pass på 14-22. Direkt efter jobbet åkte jag till William för att i min ensamhet se Sverige ta VM-guld. Efter en vecka med 6 dagars arbete kommer jag snart att somna, god natt! 


 
 

18 MAJ

En natt med alldeles förlite sömn, men en delad tur på Brynäs väntade. Efter första turen på 07-11 åkte jag till Fias och Marcus nya lägenhet i Valbo. Det blev en mysig fika och härliga samtal! 

Tillbaka på jobbet för ett pass på 16-21.30. Direkt efter jobbet åkte jag hem till Sabah för euro-mys med tjejerna! 


16-17 MAJ

Torsdag- Jobb mellan 07-16. På kvällen åkte jag till Hby där löppningen gick bättre än någonsin! Jag hämtade upp William på vägen hem och vi bänkade oss framför tvn med mamma för att se Sverigematchen. 

Fredag- Vid lunch cyklade jag till Korsnäs för att knäppa kort inför sommaren och passade då på att äta med mamma och hennes arbetslag. På vägen hem stannade jag till hos morfar för att njuta i solen! På kvällen hade jag, William och Oskar fredagsmys med kortspel och gotta. Jag somnade glad efter en riktigt bra fredag! 


15 MAJ

Brunch med tjejerna på 9an innan arbete mellan 14-22 väntade, en otroligt bra onsdag! 


14 MAJ

Känslan när klockan ringer 06 efter en natt med lite sömn är inte rolig.. Men ett pass på 07-16 väntade och väl på jobbet blir man direkt pigg! 

På kvällen åkte mamma, pappa & jag till Valbo. Vi "firade" lite med IKEA eftersom vi köpte lägenheten igår!!!  


13 MAJ

Under brunchen med Hanna fick vi brev från tingsrätten, vi ska få tillbaka pengarna som vi betalade för peace-biljetterna vi köpte sommaren 2011 men blev blåsta på! Hur bra överraskning såhär på måndagen?! 

Vid 14 befann jag mig på jobbet för ett 14-22 pass. Jag har en vecka med 6 arbetsdagar framför mig, bara att tagga! 


12 MAJ

En subway-lunch på valbo med William. När energin tog slut åkte vi hit och började se en ny serie tillsammans- Eva & Adam, ruggig nostalgi! 

Vid 5 gick m, p & jag på en extra visning i en lägenhet hos mammas barndomskompis. Äntligen var det en lägenhet som jag gillade, så nu hoppas vi på det bästa! Jag, Alex, Axelsson och Emma träffades sedan på en fika, tänk att vi inte har träffat varandra sedan dagen efter nyår i Australien! Om det fanns mycket att ta igen? Ja! 


11 MAJ

Finaste Jasmina hade 20årsfest. Vi två avslutade kvällen på Allstar & körde 2 timmar non stop dans. Det blev en grym kväll som avslutades i famnen på den bästa. 


10-11 MAJ

Efter ett jobbpass på hemtjänsten hämtade jag upp William för att starta min lediga helg i stugan! Jag sprang de sista kilometrarna in och möttes då av nygrillat som mamma och pappa hade fixat, bästa! På kvällen tog jag årets första dopp i ett 10 graders varmt vatten under bastubadet! 

Lördagen började med fågelkvitter, frukost på altanen, luftgevärs-tävling med pappa & William och roddträning då William ville fiska. Älskade stugan! 


8-9 MAJ

Njöt av en sovmorgon till 10. Ett kvällsjobb på hemtjänsten på 13-21. Mys hos William efter jobbet med VM på rutan och massage på fötterna. 

Torsdag- kristi himmelsfärd- röd dag- alla är lediga. Men inte jag. Ett pass på 07-16 i ett kallt Gävle. Ikväll är William och jag ensamma här hemma, det har firats med god mat och nu mys framför Sverige- Kanada. Ha en trevlig kväll! 





7 MAJ

Det har varit en otroligt härlig kväll med riktig sommarvärme. Vid 6 befann jag mig hos Jasmina som fyller 20 år idag, grattis älskling! Samtidigt som hon bjöd på tårta bjöd tjejerna på härligt tjejsnack. När de andra åkte hem satte jag & Jasmina oss i sängen och hade efterlängtad egentid!


7 MAJ

William & jag lämnade Scooter på dagis imorse innan han gick till jobbet och jag hem. Jag har en ledig tisdag och kan verkligen inte klaga på någonting! Solen skiner, värmen ligger på nästan 20 grader & jag var uppe i sådan tid att jag har hela dagen framför mig!

Efter en lång frukost tog jag en pw till morfar där jag hann spendera några minuter innan han skulle äta lunch. Joggade/pw:ade sedan hem igen med ett puss-stopp på Williams jobb. Just nu sitter jag på balkongen i bikini, musiken spelas och jag försöker bättra på brännan (som har försvunnet sedan Australien). Denna tisdag var verkligen välkommen!


6 MAJ

Gick tidigare till jobbet imorse för att se om jag skulle arbeta idag. Efter lite fram&tillbaka och några sjukskrivningar fick jag ändå ett pass och blir ledig imorgon istället, hur skönt?! Ett pass mellan 07-16 och dagen sprang förbi.

Jag åkte hem till William efter jobbet och hade en underbar kväll med honom. Eftersom det kändes som den första riktiga sommardagen/kvällen idag cyklade vi till Sibylla för middag. På vägen hem åkte vi till fjällbacken för att köpa glass och satte oss i solen vid ån för att mysa. Älskade pojkvän! 


5 MAJ

När klockan ringde 06 imorse var jag allt annat än pigg. Mamma fick komma in och väcka mig en extra gång innan jag tillslut hoppade på cykeln till jobbet. Ett pass på 07-16 i solskenet, hur skönt är det inte att jag får spendera tid ute under arbetet? 
På vägen hem hämtade jag upp William som följde med hit för en pn och middag. Senare på kvällen cyklade vi hem till honom och hade det så grymt bra! 

4 MAJ

En lördag med många tankar och minnen. En lördag med saknad. 
Jag hade delad tur på jobbet och började med att jobba 07-11. Under rasten åkte jag till Stinas grav och ner till Hille IP för att se tjejernas seriestart. Hur kul skulle det inte vara att knyta på sig skorna igen och tillhöra ett lag?

På eftermiddagen var jag tillbaka på jobbet för kvällspasset på 16.30-21.30. Därefter åkte jag direkt till Alex för att fira hennes 20årsdag! Eftersom även söndagen bjuder på arbete så stannade jag bara en kort stund, men glad att jag hann ge henne en stor 20års-kram. Min fina vän som gjorde mina månader i Australien till de bästa någonsin!  


4 MAJ- ETT ÅR SOM ÄNGEL

Ett år har passerat. Ett år av tårar, saknad och önskan om att få dig tillbaka. Du är himlens finaste ängel, du är det bästa jorden har. Jag saknar dig. 



3 MAJ

20års firande för Adam med fina släkten! Efter en riktigt trevlig kväll gick William och jag hem lite tidigare än de andra, imorgon väntas jobb. Sov gott! 


3 MAJ

En ledig fredag som har börjat med sovmorgon fram till 10! Vid 12 mötte jag Martina på stan för en lunch på Alexs café innan vi gick till hennes salong för klippning. Nu ska jag snart börja fixa mig inför kvällens 20års firande av kusin Adam, ha en bra kväll! 





EXTRA: Mötte mina kusin Helena och hennes man Calle på stan idag. Den 29 april fick dom en flicka, alltså för 4 dagar sen. En så otroligt fin liten tjej! 



1-2 MAJ

En trött första maj som bjöd på arbete mellan 07-16. På kvällen åkte hela familjen hem till mormor där hon bjöd på trerätters! William & jag avslutade kvällen med "sagan om Jockiboi"..  

Andra maj och arbete mellan 07-16. Hela familjen lagade tacos här på kvällen och jag fick öppna julklapparna, 4 månader senare ;) För tilltället tittar jag & William på GG men tänkte snart sova, ha en fin kväll! 


RSS 2.0