31 JULI

Nu är sista passet avklarat och en vecka i Göteborg ligger framför mig!!! :) Det ska bli så jävla mysigt och underbart, efter en lång längtan är det äntligen här, sjukt egentligen. 
Åkte till stan innan jobbet, införskaffade mig det sista innan resan; Jeansjacka plus lite mer smått. Städning och packning av väska står på schemat för kvällen, världens bästa lördagskväll.....



JAG SAKNAR WILLIAM!♥

30 JULI

Nu har jag äntligen städat bort dricksflaskorna som stått på bordet i över 3 veckor, kanske var bäst så? 

Har fått förslag av Linnea att göra något ikväll och jag vill ju så jätte gärna träffa henne meeeeeen jag är helt slut i kroppen och huvudet och orkar inte göra någonting mer än att bara vara hemma. hatar det!
Någonting jag inte heller orkar göra men måste är packa.... Vad ska man ta med? ingen aning. 



29 JULI

Efter att ha jobbat 10,5 respektive 11,5 timmar på två dagar så lockar Göteborgsresan mer än någonsin! och hemmet ganska mycket... Jag kommer hem varje dag och är helt slut! det enda jag orkar/vill är att duscha och att sova kort och gott. 
Sen saknar jag min pojkvän otroligt mycket som igår morse åkte till Göteborg och mina vänner som jag knappt hinner träffa längre! 
Nu ska jag kolla på sex and the city och börja kolla igenom packningen. Sov gott

27 JULI

Det blir inte mycket skriveri här nu på sommaren så detta inlägg får även de bli en sammanfattning av det som hänt efter stugtrippen.
I stugan hade vi det helt underbart mysigt! bad, mat, kortspel och bara mys precis som det ska vara. Inge stress och inge tvång förutom att både William och jag skulle jobba på torsdags kvällen. (kameran med några bilder finns kvar i stugan). Annars innehåller mitt liv just nu SOVA-ÄTA-JOBBA-SOVA obs. Den senaste tiden har jag jobbat, lör, sön, mån, tis, tors, fre, lör, sön, mån men idag ja då är jag ledig men imorgon börjar det igen... ons, tors, fre, lör och sen åker jag till Göteborg och min underbara pojkvän! men såklart, jag jobbar dagen efter jag kommer hem... Måste påpeka att jag har fått jobba över 1 gång, fått gå förtidigt från lunchen 2 gånger och börjar tidigare 2 gånger. 
För att åter prata mänskligt liv så träffade jag Linnea i söndags för lite shopping och en lunch på stan och gud vad jag har saknat kvinnan! Orden och tiden bara flyter på utan konstiga tystnader, precis som det ska vara. Och nu har det snart gått ett år sedan vi träffade varandra för första gången men det känns mycketmycket längre.

Mina föräldrar har åkt till stugan och kommer inte hem på ett tag så nu ligger det på mig om jag vill ha med mig rena kläder till Göteborg eller ej, och svaret blir självklart så jag ska för första gången bära ner tvätten från mitt rum, sortera och tvätta helt själv även stryka skulle jag tro....!

Höres!

20 JULI

Har jobbat i stort sett hela dagen 10-16 vilket idag kändes helt okej, på schemat stod det serveringsvärd som inte alls lockar längre... Jag vill vara där framme och fixa istället för att stå bak helt ensam och plocka. Tobbe kom iallafall och hämtade mig efter jobbet och som tack gav jag han en lyxshake, snäll syster! :)
Nu ska jag kolla lite på tv och börja packa väskan för omkring 9 ska jag möta upp William på tågstationen och ta tåget upp till Ockelbo och spendera två nätter där, måste påpeka att detta är första natten vi sover i stugan. Så håll tummarna för fint väder så hörs vi!

18 JULI

Torsdag-
"Hej och välkommen till max, varsågod att beställ"     Jag har fått stå i driven! och det ni kan jag inte påstå var särskilt lätt när det var bilar i kö både framför och efter talaren.  
Efter jobbet kom i mamma, pappa, farmor, farfar, mormor och Roland och hämtade mig för att åka ut till stugan som vi fick nyckeln till idag. Sedan hem och sova med William.

Fredag-
Tog lång sovmorgon och åkte sedan till jobbet vid 1 tiden för att träffa Anki och prata schemat, tog en lunch där tillsammans med W sen hem för att fixa och sedan vid 6 tiden äta middag med familjen på helt enkelt! oxfilé och potatisklyftor mmmmums, på kvällen gick jag hem till william och sov.

Lördag- 
Jobbat 12-19 och på kvällen kom William hit

Söndag-
Jobbat 11-17.45, har precis ätit klart och ska snart åka iväg till stugan för att fixa lite med mamma och pappa.

13 JULI

Nu är första doppet för sommaren avklarad! och det skedde inte bara en gång utan 3 gånger idag! smått stålt över mig och william som pressade oss ner i vattnet med småbarna i strömsbro. Det blev även bad i pumpen efter att vi åkte hem till mig för att tjocka i oss pizza från hillerian. mums.


Idag träffade jag Livia för fösta gången! en supersöt, liten tjej men brunt hår (helenas barn). Hon var skit gullig och så lätt att hålla, cute!

8 JULI

Sen kväll fredag (2/7) fick min kusin Helena sitt första barn tillsammans med sin Calle! Jag är en super lycklig kusin som önskar dom lycka till! ♥

8 JULI

Eftersom jag inte har skrivit här på väldigt länge så kommer det här inlägget bli väldigt långt och antagligen inte speciellt roligt... 

6-8 juli
Med många utropstecken måste jag åter påpeka att jag har världens bästa pojkvän! På tisdags morgonen, kvart över 9, på våran tre månadersdag kom William hem till mig med en bukett på 5 rosor och några vita blommor, så grymt fint! Efter det åt vi frukost tillsammans, stekte pannkakor till lunch och mös innan vi åkte hem till honom för att köpa/laga tacos + efterrätt. På kvällen kollade vi på film, gick ut ett tag och satt ute på hans balkong och bara pratade. världens underbaraste dag helt enkelt!
På onsdagen vaknade vi upp, gick ut och solade i parken på söder under tiden solen var framme men gick hem efter ett tag. På kvällen gick vi ner till stan för att kolla på sommarkväll där vi träffade Linnea, Julia och Hjelte sen gick med dom resten av kvällen. Sedan hem till William igen för att kolla på remember me och sova. 
Idag vaknade vi av att Williams storasyster Sara ringde, vi åt frukost och fixa oss för att åka till fängelsemuseet för att träffa Sara, Williams pappa och Saras barn Aline och Agnes. Efter det tog vi en lunch på Mocca. När de åkte hem mot Sundsvall igen gick vi hem William för att senare gå ner på stan. Byte William mot Linnea och fortsatte klädtittandet med henne + att vi köpte present till Julia som har fyllt år, grattis!

4-5 juli
Vaknade upp hos William och for till jobbet i en oändlig värme, även fast det var halvmolnigt så var det fortfarande sjukt varmt. slutade klockan 7 då jag, mamma och pappa gick över till F&F för att ta en fika med Stefan, Rosita, Larry, Lucas och Leo. På kvällen kom William hit och sov. 
Klockan halv 10 på måndagsmorgonen började alarmet för att kliva upp och fixa oss inför Engeltofta med Lisa och Hanna. Åkte hem vid klockan tre och på kvällen åkte M&P till sandviken för att skriva på sommarstugan som vi har kollat på. Så nu är vi stugägare! Medan dom var där var jag hemma hos Hanna med henne, Lisa, Paul, Isak och Jonas. 

2-3 juli
På fredagen var jag och badade i Strömsbro med Hanna och Lisa, på kvällen blev det grillning och fotboll nere på IP med en massa. Efter det gick vi hem till mig och kollade på film. På kvällen sov William här. 
På lördags morgonen ringde jobbet och bad mig komma tidigare och att jag skulle förbereda mig för att få stå i kassan så vi cyklade iväg i skinande sol både William och jag till varsitt jobb. Så för första gången någonsin var jag en heldag på MAX utan att fixa servitris-jobbet ett dugg! Fick stå 4 timmar vid kassan och sedan 2,5 timmar vid packningen och dressen. WOHO! Efter jobbet åkte jag hem till William, helt slut och trött i hela kroppen. 

30 juni - 1 juli
På onsdagen tog Wille och jag ut en välbehövlig sovmorgon, vi sov till klockan tio i två! åt och fixade oss för att möta upp Lisa och Hanna på bussen för att åka in och köpa biljetter till Eclipse. Gick sedan hem till William för att sova.
På torsdagen tog vi det lugnt innan jag möte upp Lisa och Hanna på stan för att se filmen som jag tycker var hur bra som helst!  

Snabb sammanfattning och jaa, den får duga.





RSS 2.0