KONSERTEN ÄR INSTÄLLD

Såg precis på Aftonbladet att Rihannas konserten som skulle hållas i Malmö ikväll blev inställd pga att hon blivit sjuk. Och imorgon ska Linnea, jag och Sofia åka och se henne!!! Hon måste bli frisk! 

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article13866503.ab



30 OKTOBER

Högskoleprovet igår gick väl sådär, det är inget resultat jag vill skryta om precis. Men nu har jag gjort det och vet hur det går till. 
Jag hämtade iallafall upp hanna, Viking och Paul på morgonen och fortsatte sedan till högskolan, vi hade 5 prov mellan 9-16.15. När jag kom hem hit väntade Wille med blommor och Tobbe & Elin med katterna!

Vid halv 8 åkte jag till sunkan där han, jag, Alex, William, Sörebö, Fluff, Felix, Lundvall, Emma och Linnea förfestade innan vi tog bussen till Söder Hielmska där Sanna hade sin 18års fest!



Idag; Vaknade tidigt imorse och åkte till Sandviken för att se Hilles SM-match med mamma och pappa. Vi fortsatte till stugan en snabbis innan vi hamnade här hemma igen. Snart ska jag ta bussen in till stan för att möta upp William, antagligen blir det en fika!  



28 OKTOBER

Efter skolan blev det en snabb sväng på stan med Linnea och Alex och som vanligt när Linnea är med; en cheesburgare. Nu ska jag dricka kaffe och göra tester inför högskoleprovet som är imorgon, gud hjälp mig.

27 OKTOBER

Somnade strax efter två inatt och var lagomt trött när jag vaknade imorse, och extra jobbigt blir det när man vet om att Wille får ligga kvar några timmar till och sova eftersom han inte ska jobba på sitt PA. Men sagt och gjort, jag kom i tid till Alex och vi blev nästintill klar med våran analysmodell! 
Efter skolan åkte jag till Tobbe och mös med katterna (såklart). Nu på kvällen har vi ätit tacos och tittat på Brynäs-matchen! 


Min tappra PA-vän som jämt dyker upp 08.30! <3

MITT I NATTEN

Wille ligger bredvid mig och rycker medan jag inte kan somna. MÅSTE SOVA, BEHÖVER SOVA. Åhhh!

26 OKTOBER

Efter pulsmedel-passet åkte mamma och jag till Tobias för att titta på Aston & Selma. Jag vill också ha!!
Svängde förbi jobbet på vägen hem och fick med mig ett friscomål. Just nu är det bonde söker fru och senare ikväll greys, men däremellan måste jag jobba lite på Iran arbetet.


26 OKTOBER

Ska ta sista klunken på kaffet och sedan börja gå mot fjärran höjder för ett medelpass. Jag är, precis som varje onsdag, ensam hemma hos William innan onsdagsträningarna eftersom han har lektion till 16.30. Ganska skönt om du frågar mig! 
Vi hörs senare!

25 OKTOBER

Efter en dansföreställning och en geografilektion åkte Linnéa och jag hem till henne för att äta lunch, kycklingfilé + kroketter. Vi  tog igen lite missad tid med varandra eftersom vi inte träffats på hundra år (känns det som), fint tjej den där Linnéa.
Sen jag kom hem har jag: uppdaterat mobilen och ska nu ta mig ut på en PW. Förhoppningsvis kommer musiken i öronen att värma resten av kroppen i denna höstkyla. Vi hörs!

24 OKTOBER

Vid klockan halv 6 hämtade Tobbe, Elin, Sara och jag upp Sandra för att åka ut till mårdäng och kolla på kattungar! Planen var att titta på katterna med istället fick Tobias och Elin med sig två stycken 8 veckors kattungar hem som heter Selma och Aston!!
Vi åkte hem till oss efteråt för att hämta Nelson som pappa var hundvakt åt och fika. Nu är katterna hemma hos T&E, världens finaste och gosigaste katter!!
NU: mysa med wille <3


23 OKTOBER

Har jobbat på hemtjänsten mellan 12.15-21.30 och på vägen hem hämtade jag upp Wille. Nattinatti


22 OKTOBER

Jag har jobbat 4 timmar, ätit årets sista grillat och ska nu åka till Anton för att titta på film. Hejsvejs!


NATT PRAT

Jag kom hem för ett tag sedan från Fia. Jag hade det skitkul där tillsammans med henne, Alex, Sanna och Lina! Vi skrattade, spelade "dra träbit" och pratade om allt. Puss på er tjejer!! <3 Om 30 minuter ska jag ta bussen in till stan för att förhoppningsvis träffa tjejerna en gång till och följa med William hem. Imorgon ska jag jobba på hemtjänsten mellan 12-16.


21 OKTOBER

Skolan följt av mys hemma hos William. Nu har jag precis ätit och ska snart hämta upp alex för en kväll hos Fia! Dom ska förfesta och jag ska titta på? hahah. Eftersom jag jobbar imorgon på hemtjänsten så struntar jag i drickat ikväll och åker bilen istället! Inatt ska jag iallafall ta bussen till mitt hjärta och sova där <3

TILL MIN FINA VÄN ♥

Don't lose who you are in the blur of the stars!
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
But tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
There's nothing wrong with who you are!


.

Åker till gymmet för att få tankarna på annat, förhoppningsvis någonting bättre.

MÅSTE BARA SÄGA

Att konserten var på konserthuset och inte på gasklockorna.


20 OKTOBER

Melissa var hur fint som helst igår!! Hon sjöng i 1h & 45 min med världens finaste röst och avslutade sedan med signering. Vi 7 (Linnea, Hjelte, Sofia, Hanna, Lisa och Fanny) satt på första raden precis framför henne, +++++ på kvällen! Fick sedan skjuts av Linnea hem till William <3


MELISSA HORN

Middag på 9an med Hanna innan vi intar glasklockorna och Melissa Horn!!


DAGEN DEN 18 OKTOBER

Hade geografiprov på första lektionen igår, imorse fick vi tillbaka resultatet vilket visade sig vara bra. Efter provet hade vi lunch som jag spenderade med Alex och Fia uppe i biblan för fortsatt plugg på våra ideologier. Efter lunchen hade vi 10 minuters filosofi innan jag tog bussen hem till William för pizzalunch. Vid 5 tiden mötte jag upp Hanna på friskis för en timmes spinning, usch fy blä va jobbigt de var! William hämtade mig efter träningen och sen spenderade jag natten där med popcorn och DH!


Ikväll ska jag på Melissa Horn!!!!



JAG ÄR NAMNET SOM DU HAR PÅ ARMEN, DET KOMMER ALLTID VARA VI



Tittat på tv, värmt på tacos och skrivt på analysmodellen över ätstörningar är ungefär vad jag har gjort ikväll. Innan jag somnar tänkte jag titta igenom geografin som vi har prov på imorgon och duscha av mig en snabbis, imorgon har Hanna och jag bokat pass på spinningen och sen spenderar jag nog kvällen hos William, men mer om det imorgon. Sov gott!







17 OKTOBER

Sitter på sista lektionen som är på Polhem, innan hade jag svenska G-prov som jag klarade trots att jag bara pluggade på lunchrasten! Vi hörs sen!


HELGEN I ORD

Fredag: Julia och jag var först till Merima (okej salinas var redan där men det räknas inte...), efter det droppade folk in. Jag tror vi var omkring 30 personer på (enligt mig) en liten lägenhet. Det blev mycket dans, skratt och klappande i händer under kvällen som jag tycker var hur bra som helst! Framåt 12 då festen började spåra åkte Julia, jag, Merimas kille Anton, Rami & Sami + tre killar till in till stan. Julia och jag blev bjuden på gratisbiljett till Goya av Anton och gick in dit men efter 30 minuter var vi ute och åkte hem. Tack Merima för en underbar kväll! 

Lördag: Vaknade vid 2 och gick upp för att baka Hannas berömda bröd! Skjutsade pappa/mamma/mamma & Ulla till brynäsmatchen innan jag hämtade upp William för att åka hem hit. Vi tittade på hockeyn, köpte kinamat, bastade och tittade på blocket efter katter. Smirre!! :( ♥ Sedan mös vi till det så som bara vi två kan göra! 

Idag, söndag: Skjutsade mamma till jobbet 07.30 och har vart vaken sedan dess. Wille & jag åkte till Tobias & Elin för seriöst kattsamtal och fortsatte sedan hem till William för lunch. Vid 16 var familjen (jag, William, Tobias, Elin, mamma, pappa, morfar, mormor & Roland) hem till mormor för middag. Nu på kvällen har jag badat, druckit te och försökt plugga utan vidare resultat. 



18 ÅRS FIRANDE!

Efter sista lektion där vi hade psykologiprov fick jag skjuts av William till frissan. Jag träffade Julia på stan efter en timmes mys med William för att köpa present till Merima som jag nu är påväg till. Hon har fyllt 18 och det ska firas!!

13 OKTOBER

Jag har precis skickat in min andra loggbok och ska nu börja plugga till neuros-provet som är imorgon. Tänkte krypa ner i badet och plugga lite innan jag ska ta det lugnt för kvällen och hoppas på det bästa imorgon!

Orkar inte anstränga mig och lägga ner tid på saker. Det som kommer till mig, ja det kommer och det som inte... det ser jag åka iväg utan orken att höja på ögonbrynet. Orkar inte vara "den" längre....

JUST NU!

Långlunch på American pizza place med alex, Jonas och Daniel!

10 OKTOBER

Började tidigt imorse med PA och slutade sent med etik och livsfrågor. Borde ha pluggat till NK provet som är på onsdag men orken är totalt borta. Just nu blandar jag ensam mamma söker och Brynäs-matchen, efteråt ska jag försöka plugga.

9 OKTOBER

Nu är studentmössan äntligen beställd! Och frågorna till filosofi-seminariet är klara! Nu ska jag lägga mig i ett rykande bad och fortsätta läsa boken om ätstörningar! 

Efter att tjejerna åkte hem tidigare idag så försökte jag plugga utan framgång. Vid 4 åkte jag, m&p hem till Tobbe och fixade lite där, resten av kvällen vet ni.

NATTEN DEN 8 OKTOBER

Efter en pw, dusch och snabb sväng förbi blomaffären åkte familjen hem till marita och Uffe för 3 rätters middag. Vid 9 tiden åkte jag hem hit för att ta emot Linnea och Sofia för tjejsnack, skräckfilm och sleep over. Vi hann se 3 min & 16 sek innan vi pausade filmen för att börja prata. Vid kl 1 tog jag en sväng med bilen för att hämta anton och m&p men väl hemma fortsatte snacket till 05.30. All kärlek till er mina fina!!! <3

8 OKTOBER

Har inte spenderat en fredagskväll med William sedan den 5/8, så nog var det på tiden att mysa till det igår för första gången på väldigt väldigt länge! Efter att vi hade skjutsat mamma till tåget åkte vi och handlade mat innan i intog mys-mode med tacos, BDB och American pie the wedding. För ungefär en timme sedan åkte han till stan för att titta på skidtävlingar och tillsammans med mig spela på hästar för första gången!   
Just nu sitter jag och lyssnar på Melissa Horns nya album och ska snart ta en PW i solskenet!

6 SEPTEMBER

Efter skolan igår åkte jag hem till Wille för att "fira" 1½ år tillsammans! Wille beställde sin studentmössa medan jag väntar med att beställa min tills typ ikväll? eller imorgon? Vilket som gick vi iallafall till La Familgia, en restaurang här upp på Söder och åt varsin MIX-tallrik. Vi gick hem hit igen och fortsatte kvällen med att kolla på film och mysa!


06.00

Börjar kl 11 men ska vara hos tandläkaren kl 8. Vaknade för ett tag sedan och inser att det inte är någon idé att somna om nu när jag ändå måste kliva upp om 20 minuter.... irriterande

1½ ÅR MED VÄRLDENS BÄSTA!








MATTE C

Sov på matte böckerna inatt och hoppas att det ska hjälpa nästa lektion då provet är, håller mina tummar!

STUDENTMÖSSPROVNING!


4 OKTOBER

Passade på att mysa till det hemma hos William igår eftersom han var ensam hemma med hemmagjord pizza och tv-tittande. Eftersom det var eget arbete på de lektioner jag hade idag så blev det sovmorgon till 13.40 imorse och efter frukosten/lunchen tog vi en sväng förbi frisören och bokade in en tid åt mig då alex igår påpekat hur slitet mitt hår är. </3

Nu ska jag snart sätta på kaffe och fortsätta med mitt matte C pluggande inför provet som vi har på torsdag. hejjudamig hur mycket jag har att plugga! Trots att vi har gjort allt vi ska göra på lektionerna OCH fattat för stunden så är ändå allt borta idag, ja jag får börja om från 0....  





2 OKTOBER

William och jag har precis kommit till Tobias & Elins lägenhet, vi är kattvakt åt deras nya katt Smirre som dom fick hem igår! Den är så himla fin! 



1 OKTOBER

William åkte ganska tidigt imorse eftersom han skulle städa ur Gefle brygga som han jobbat på i sommar, själv låg jag kvar i sängen och sov till 13.45. Efter ett tag i sängen gick jag upp för att städa, äta och ta en pw. 
Kvällen har spenderats med Brynäs- AIK match, antagligen sommarens sista grillning och snart blir det "hur många lingon finns det i världen" med mamma och pappa. Vid 2 inatt ska jag åka och hämta William från sin bartömning!



MILBO GÄNGET

Stina var först att komma hit och efter det kom alla i omgångar. Vi skrattade en massa, lekte lekar, dansa lite och pratade om förr & om nu. Vi hade det precis lika roligt som vi hade det förr för ungefär 2,5 år sedan!  
Vi tog bussen in till stan och blev kvar på Goya hela kvällen med ett avslut på donken med Stina, Joppe och Viking. Jag tog sedan bussen hem med William och alla andra!  
Några från "milbo-gänget" kunde inte komma men dom som var här var iallafall; Stina, Bella, Hanna, Sonja, Johan, Pontus, Anders och Erik!


Johan


Erik


Stina, Bella och Hanna


Sonja och Erik



Pontus och Bella 


Jag, Johan och Anders


Joppe


Stina

RSS 2.0