27 SEPTEMBER

En ledig lördag som hittills bara har innehållit kattmys. Jag och Saga gick ut på baksidan för att lära känna mark & gräs. Trots att hon är en innekatt så vill jag ändå ta med henne på promenader, men innan det måste hon lära sig att gräset inte är så läskigt som det ser ut. Haha! 



Just nu ligger kel-katten i knät (som alltid!) och jag har tagit fram matteboken. Här ska det pluggas! 







SAGA ❤️






I söndags när jag kom hem från jobbet möttes jag i dörren av supersöta Saga! En liten kattunge på nästan 15 veckor som älskar att busa & mysa! William hade hämtat henne under dagen, och detta kommer nog föralltid bli mitt livs bästa överraskning ❤️


18 SEPTEMBER

Alldeles i närheten av vår lägenhet har vi ett berg som både är supermysigt och bra för promenader. Högst upp på berget ser man över Göteborg stad, till Liseberg och över Hisingen. Nästan varje dag har det blivit en promenad upp, men vem skulle tacka nej nu när solen skiner och vädret är underbart?

 

Solnedgång


Igår åkte jag och William ut till Kungälv för att fira Williams pappa Kurt som fyller år imorgon. God mat, plugga lite matte och se Brynäsmatchen, perfekt! Idag har jag tagit en pw till och från jobbet samt jobbat lunchpasset. Nu myser jag i soffan framför tvn! 

 
 
 
 
 

16 SEPTEMBER

I lördags hade jag mitt första passet på nya Max. En varsin match på nya & gamla Ullevi vilket resulterade i sjukt mycket folk och en timme övertid för mig. När jag kom hem hade Monica och Scooter kommit hit för att spendera helgen hos oss. Kvällspromenad med scooter och lördagsmys i soffan! 

På söndagen blev det ett lugnare pass på jobbet. Mys med världens bästa hund och valvaka på tvn! 




HISINGSGATAN 14, GÖTEBORG!

Välkommen till min och Williams pärla på 43 kvm! :)


Från ingången
-Ser man både till sovrummet och vardagsrummet.
 
 Sovrummet
-Där vi får plats med både dubbelsäng och stort skrivbord!



Toaletten
-Stor toalett med en inbyggd dusch (bakom väggen) 



Walk in closet
-Jag fick vinsten och har mina kläder i denna stora garderob! 



Vardagsrummet
-Med matbord 
 
Köket
- Mysigt litet kök som passar oss perfekt! 



Där har ni den! Vi är överlyckliga som får låna denna lägenhet som ligger 2,5 km från Nordstan (stan). Vi har 350m till Willys och väggivägg ligger mitt gym. Jag har ungefär 3 km till mitt jobb på Max Gamla Ullevi och William har ungefär 4,5 km till sin skola. Ungefär 600 meter från lägenheten har vi ett större området där alla bussar & spårvagnar från Hisingen in till stan åker från, alltså ca 30 olika alternativ att välj på! Intill där är det även som ett litet köpcentrum med mataffärer, klädaffärer, Rusta, ÖB, Donken mm. ni förstår nog! Alltså perfekt läge för oss!! Ska ni skicka brev eller julkort har ni adressen i rubriken, haha ;)    
 

7 SEPTEMBER

Hello ni flitiga besökare som än idag tittar in för att se om det blivit något nytt inlägg!
Från mitt senaste inlägg i mitten på maj har det skett lite förändringar i mitt liv. Förutom att jag några dagar senare firade min 21-årsdag nere i Ullared med mamma och mormor har jag vart utomlands med tjejerna, jobbat, vart i stugan, haft en bra sommar, sprungit midnattsloppet och flyttat till GÖTEBORG med William!! Så just nu sitter jag i vår mysiga tvåa alldeles i början på Hisingen! Bilder på lägenheten kommer såfort vi fått sängen! 

 
 
 
 
 

RSS 2.0