29 APRIL

Nu ska jag åka iväg och fira kusin Adam som fyllde 18 år i måndags! Vid 8a tiden kommer wille och hämtar mig för att åka ut till stugan över helgen. Hoppas ni får en lika bra helg som jag får! ;)

27 APRIL

Mysig kan man sammanfatta denna dag som började på cykeln upp till Fjärran Höjder för simming med klassen (iallafall hälften av klassen!). Efter skolan cyklade jag hem till Lisa för en promenad ner till Hille sjön med världens finaste människa! Det blev mycket prat om gamla härliga minnen och lite om min födelsedag ;) Sedan hem för att äta och åka till hemlingby med mamma för en springtur. Så nu känner jag mig som en ny människa som snart ska hoppa in i Williams dusch innan vi ska titta på Grey´s, inatt hittar ni mig i hans famn! 






26 APRIL

Har inte bloggat på jätte länge men orken har vart lååååångt borta! Så nu tar jag nya tag, börjar leva och njuta av livet igen. 


Efter ett skönt lov så började skolan idag igen med en föreläsning av en tjej som lidit av ätstörningar och bulimi under många år, stark som hon är har hon lyckats komma ifrån det nu! 
Efter skolan gick jag till Driver för min första teorilektion! Nu är tanken att jag ska ta en pw och känna efter  på benhinnorna och knät som börjat göra ont igen.

19 APRIL

Nu har jag bokat uppkörning och körkortsprov!

Från mitt kloka perspektiv finns det inga tvivel kvar

Jag kan inte sätta ord
på det som inte går att förklara
jag har betong i min hals
för jag lärde mig för länge sen
att man kan inte säga allt

Jag fick inte gråta, skrika eller viska
men nu när hemligheten inte längre är vår
slåss jag med mig själv för att våga
avslöja det som aldrig fick bli sagt

Men kanske slåss jag för något
som aldrig går att reparera
det kanske är för sent,
trasade alla nätter sönder så mycket
att det aldrig kan bli helt?

Men jag orkar inte fly
från något som alltid följer efter,
från något som alltid hinner ikapp

18 APRIL

Jag älskar mina vänner så enormt jävla mycket! Det finns ingenting bättre än er! Tack för att ni ALLTID ställer upp och hjälper/stödjer mig.

Extra inflik till Linnéa som åkte till Hille i morse för att överraska mig efter den hemska helgen, dock jobbade jag och hon fick åka hem. Vi träffades istället efter jobbet då hon hade köpt en Ben and Jerry´s som vi delade på. Det värmde mitt hjärta! Jag är så lycklig med alla er!!!!!

15 APRIL

Det finns ingenting jag älskar så mycket som jag gör med min familj/släkt. Efter att vart nedstämd x-antal dagar så kan en liten gullunge vända på allt. Jag har alltså träffat Livia, min kusins barn som fyller 1 år i sommar. Jag är smått glad igen! eller åtminstone för stunden.....

Låt mig fly, åtminstone för ett litet tag



Från toppen till botten på kortaste tid

12 APRIL

Åh äntligen är jag klar med historian! Nu är det bara 5 saker kvar innan lovet + hålla i idrottslektionen imorgon men sen så, då är det lov loov looov! Nu börjar BB som får avsluta min pluggkväll. Sov gott!

12 APRIL

Vart hittar man inte historia böckerna om inte i en klädlåda? ja nu vet ni iallafall vad jag gör ikväll!

12 APRIL

Var uppe tidigt som tusan imorse för att ta en pw morgonen i ära, jag vart inte speciellt nöjd med gårdagens träning så det fick bli ett nytt försök imorse. Rekomenderas stark att ta en pw innan skolan! Nu ska jag dricka upp min kaffe och fixa mig för att snart ta bussen till skolan, vi ses!

YOU AND ME TOGETHER- STARS FOREVER!




11 APRIL

Jag har skaffat bloglovin! Linnéa visade mig det idag och det är ett tips till alla som läser mycket bloggar eller ja, få bloggar men som har svåra namn. 

Dagen har krupit fram och just nu skjuter jag upp allt som behöver vara klart den här veckan, och jag hatar att skjuta upp saker! Det är historian som jag inte vet om böckerna är i skolan eller hemma, spanska-artikel med Linnéa, spanska uppsats, psykologiprov och matteprov. FYYYY!! Det enda positiva är att det är sista veckan innan påsklovet! 

Halv 8 imorse hade jag körning med Driver och det gick förvånansvärt bra! Och nu för någon timme sedan bestämde min dator sig för att det åter igen var dags att acceptera internet som vart borta enda sedan tobbe Å-K-T-E alltså mer än 5 månader sen! tack datorn!



*första dagen

10 APRIL

Slutade jobba för ett tag sedan och övningskörde hem till Marita & Uffe. När big brother har slutat ska jag krypa ner i sängen för imorgon blir det tidigt! 07.30 ska jag vara utanför Driver för min andra körlektion!

8 APRIL

Har precis kommit hem från Willes och min 1års middag på Church street. Nu ska vi mysa och njuta av minnen! puss!

Onsdag



Idag



8 APRIL

Torsdag 7/4

William och jag missade bussen så vi fick skjuts av farfar till skolan! Hade föreläsning av en kille på socialkunskapen och efteråt åkte jag till jobbet för ett pass mellan 16-21. När jag kom hem badade jag, tränade lite på skyltar och somnade till BB och vaknade inatt 03.15. Stängde av tv och la mig igen. Ganska trött tjej? 

Idag

Började dagen med en sovmorgon fram till 11.35, Skönt! missade bussen imorse igen och fick ta den som gick 15 minuter senare och kom något försent.... Efter psykologin åkte jag till stan för ett snabbt ärende och möte sedan upp Linnéa och Jasmina för att köpa present till Cornelia som vi ska till imorgon, därimellan hann jag även se Lisa och hennes nya tatuering som hon gjorde igår och sjukt va fin den var!
Fick med mig en svart klänning hem som jag tänka ha på mig imrgon kväll. Nu väntar jag på att pappa ska komma så vi kan ut och övningsköra!

8 APRIL

Onsdag 6/4

Vaknade upp hos Linnéa och tog bussen till ridningen som var skit roligt! Efteråt åkte Linnéa och jag hem till henne för att duscha, äta och ta en pn. Ja sen så vet ni ju vad som hände ;) På kvällen kom William hit och hade 1års mys ♥ Världens finaste pojkvän ♥



8 APRIL

Tisdag 5/4

Åkte till Stockholm med klassen och sps3. Vi började på armemusset där vi hade två olika föreläsningar och efteråt fick vi fritt i 3½ timme för shopping och mat. Halv 4 skulle vi vara på dramaten för bakom kuliserna till Romeo och Julia. När det var slut möte jag upp Marianne och Jessica för middag och en liten tur på stan och sedan tillbaka till dramaten för att se Romeo och Julia. Kom hem till Linnéa vid halv 1 och var helt slut! Låg och pratade och somnade någongång framåt halv 3. 




6 APRIL

Hemma efter ridnigen och nog förtjänade Linnea och jag en liten pupplur? dock slutade detta i att vi sov 2 h och 45 när vi egentligen tänkte sova 35 minuter. En felställd klocka resulterade i missad spanskalektion innehållande NP-prov, wooooopps!



Mer om de här två dagarna kommer senare ikväll eller imorgon.

6 APRIL ♥

Idag har jag ett helt underbart år med William! Jag har aldrig vart såhär kär! ♥





















Och vi har hunnit med mycket! Stugan, Göteborg, Sundsvall, middagar, bio, fika, studenten, födelsedagar, halkbana, kungsberget, Gy och konsert! Du är den finaste jag vet! ♥

4 APRIL

Jag har precis kommit hem från halkbanan som gick galant! Delade bil tillsammans med Linnea och det var förvånansvärt lätt och roligt, inte att dela bil utan att köra ;) Linnea och hennes pappa hämtade upp mig och William imorse vid 06.15 med Linnea som chaufför vilket även det gick skit bra! Nu ska jag snart fortsätta med historian som ska vara inne på torsdag och träna till matte-provet som också är på torsdag. Ikväll ska jag till läckerol och kolla på kusin Adams hockeymatch. 

Igår: klev upp vid 9-tiden på morgonen tillsammans med William och fixade det vanliga. Övningskörde sedan till jobbet och jobbade ett 11-19 pass! Efteråt övningskörde jag hem till William för att hämta honom och vidare hem till Linnea för att hämta/byta kläder. När vi kom hem blev det middag och årets första jordgubbar tillsammans med hela familjen (jag, mamma, pappa, tobbe, William och Elin) framför Beck och levande begravd.

2 APRIL

Nu ska jag krypa ner hos min fina ♥
Sov gott! 



2 APRIL

Här har ni min dag


2 APRIL

Hemma efter en underbar kväll som började i Pers lägenhet tillsammans med Julia, Linnéa, Salinas och heta pizzor. Senare på kvällen kom William, Daniel och Joel dit, förfestade och åkte sedan in till stan för ännu mer trevligheter. 1/4-11. (mamma läser bloggen) men satans va kul jag hade! Avslutade sedan kvällen hemma hos William!



Linnéa och jag innan vi åkte till Per

1 APRIL

Efter ett sjukhusbesök på 1 timme åkte jag till socialkunskapen för att se 10 minuter av en film som egentligen var 1½ timme och sedan diskuterra den, det gick sådär.... Från Vasa till lunch på borgis och upp till skolan för en inställd lektion. Vidare till stan med Lisa och nu sitter jag här nyduschad och ska snart göra mig halvfärdig för att åka till Linnéa och göra mig helt färdig. Ikväll ska vi hem till Julias prins och sedan ut!

Julia och jag på midsommar

RSS 2.0