28 MAJ

Hade en helt otrolig kväll igår och vaknade upp till världens svinstia imorse. Ska fortsätta städa huset nu så det ser någorlunda ut när föräldrarna kommer hem! Berättar mer om kvällen/natten lite senare!

27 MAJ

Har blodblåsor på fötterna och är något sliten/trött MEN jag hade världens bästa torsdag igår! 
Familjen kom igår morse med födelsedagssång på sängen och några presenter. Hade spanska som första lektion och lyckades på G i de, vilket ni ser i inlägget längre ner. På lunchen tog vi (Linnea) bilen till Max med klassen. 

En snabb sväng på stan efter skolan där jag hittade en klänning och ett par skor (anledningen till blåsorna). På kvällen hade vi födelsedagsmiddag med smörgåstårta innan William och jag tog bilen för första gången iväg till kvällens händelser! Vi var hemma hos William axelsson med han, William, Fittsören, chrille, Cagri, Merima, Salinas, Julia, Linnéa och Sofia. Förfest på hans altan med alkohol och spel för att sedan dra oss in till Slick och släppa loss! Gick sakta och stapplande hem till William inatt ned mina förstörda fötter för att sova.
Hade en sån grymt underbar födelsedag och vill tacka alla som gjorde den perfekt!  

Efter att lyckats sova i ungefär 3 timmar tog jag bussen till Vasa för dagens enda lektion där jag höll på att dö av trötthet, lyckades nicka till någon enstaka gång men hann aldrig längre än så innan den två timmar långa och sista lektionen av socialkunskapen var över!



Nu taggar vi om! Ikväll kör jag på platta skor men med ett jävla danssug! Efterrätten är instoppad i frysen och middagen ska snart börja lagas, ikväll ska vi åter igen fira mig! Snart kommer de finaste människorna jag vet hit och förfestar för att sedan ta oss till krogen!    
-minus till Lisa som inte kunde komma ikväll men även hon är en av de finaste!


Sofia, Linnéa, Salinas och jag

Bild av; L

26 MAJ

JAG FYLLER 18 OCH MIN POJKVÄN HAR TAGIT KÖRKORT! VÄRLDENS BÄSTA DAG!!!! och jag är så extremt stolt över honom! :D



ADIOS ESPAÑOL!!!!!!

Jag fyller 18 år!!!!!!
Jag har haft mitt livs sista spanskalektion!!!!
Jag får G i spanska!!!!

Vilken extremt bra början på min födelsedag så nu hoppas jag att den fortsätter såhär! :D MAX på lunchen med några fina ifrån klassen, ja jag är verkligen lycklig!


25 MAJ

Har spenderat sista dagen som 17 åring, icke myndig, på ett väldigt bra sätt! Vaknade upp i willes famn och tog mig sedan till idrotten där det var baseball och betygsprat. MVG! :D Tillbaka till skolan för historia och betygsprat även där. Lunch och religion med betygsprat! Lycklig! :D Efter skolan fick jag sällskap av Linnéa till Willys innefattande storhandlande inför helgens mys. Har städat rummet och träffat arbetskompisarna på ett personalmöte. Nu på kvällen har jag kört runt hela staden och ska snart krypa ner i min nybäddade säng och vakna upp som 18 år och myndig! Hoppas ni somnar lika bra som mig!

Jag och min cheeseburgare! + hästen



24 MAJ

Kliver upp såhär lagomt trött och risig för en tidig körning med Driver. 



23 MAJ

Har äntligen blivit klar med 2:ans sista läxa!!!!! dör av lättnad!!! Nu ska jag bara redovisa den imorgon och sen är det freedom i ungefär 3 månader, förutom körkortsteorin som jag ska satta järnet på! känner sommarkänslorna flöda och att jag fyller på torsdag gör inte saken sämre! Nu ska jag ner till IP och kolla på Hilles damlag som bara ger mer sommarkänslor, första gången på IP för iår!       woops, det blev en jävla massa !!!!!!! i detta inlägg....  MEN JAG ÄR LYCKLIG!

22 MAJ

Myste till det med William inatt och tog en promenad till jobbet imorse. Jobbade ett 12-20 pass och övningskörde efteråt med mamma & pappa. Nu ska jag kolla igenom det sista inför psykologiprovet som är imorgon och sedan sova.

Går in på min sista vecka som icke myndig imorgon, snart snart så smäller det! :D

21 MAJ

Strax efter att förra inlägget publicerats kom Tobias hem med en blomma till mig, gissa om jag blev glad?! ♥





21 MAJ

Har slagit mig ner på inglasningen med en rykande chailatte och psykologiböcker. Här ska det pluggas! 



20 MAJ

Igår tog min fina vän Linnéa körkort! Såklart har vi utnyttjat detta till fullo och åkte runt över allt och såklart till Driven på MAX. Tillbringade även natten där igår med Hjelte och henne efter att både jobbat och vart med Salinas och Julia.
Imorse njöt vi av en jordgubbsfrukost och sedan körde Linnea in mig till stan för att möta upp Lisa. Resten av eftermiddag spenderade jag hos henne med en snabb sväng till Milbo där vi gick på högstadiet, en otroligt massa minnen dök upp och det känns konstigt att vara där när våra gamla klasskompisar inte var där... Jag saknar tiden på Milbo! Nu ska familjen snart äta grillat och ikväll åker jag till mitt hjärta och myser! 


6 DAGAR KVAR!

18 MAJ

Dagarna har sprungit förbi och innehållit en massa plugg som nu börjar trappas ner! Efter matte-nationella igår gick Fia och jag till Verona för lunch och djupa samtal, så underbar tjej! Jag har sovit i världens bästa famn två nätter i rad och jobbat idag mellan 16-20. Hade två livsavgörande prov idag vilket var spanska samt ett religions prov, så nu håller jag tummarna på bra resultat!

14 MAJ

Efter att jag slitit hela dagen på jobbet så anslöt jag mig till Alanya-tjejerna för en fika inne på blå soffan. När Salinas åkte hem blev det donken och sedan upphämtning av Wille och hans kompis för att åka hem till honom. Nu ska vi snart krypa ner i sängen för imorgon väntar åter en dag på jobbet!

13 MAJ

Anton svek så nu ligger jag här och njuter i min ensamhet... 




13 MAJ

Har någon märkt av att det är fredag den 13 idag? det har iallafall inte jag gjort! 

Efter skolan blev det Java-häng med Linnéa och Sofia, tanken var att fira Fia såhär i efterhand och ge henne sin andra halva av presenten men det sket sig så födelsedagsfikan + present får vi ta någon annan gång istället. Men jag klagar inte! Efter två timmars mys med de fina tog jag bussen ut till morfar och umgicks med honom ett tag. Nu på kvällen har jag övningskört och ska snart hoppa i badet. OM inte Anton lämnar Johan för att vara med mig, snälla?


Bilden snodd av Linnéa

12 MAJ

Klockan är kvart i 9 och jag har en sak kvar att göra tills imorgon men det känns faktiskt helt okej ändå! När jag är klar med engelskan är det så lite kvar av 2an så det är sjukt! Det jag har kvar är:
*NP matte
*Psykologiprov
*Engelska noveller
*Hinduismprov

Sen är det sommarlov! 



Hade förresten min fjärde körlektion idag som gick kanon! åh vad jag vill ha mitt körkort!

11 MAJ

Orienterade innan lunch tillsammans med flera klasser ifrån skolan i Sätraspåren, fick sämre tid än vad jag hade hoppats på men jag sprang själv och är nöjd ändå! Efter NP hablar med Linnea som gick värre än värst åkte jag iväg till nya jobbet för en instruktion och skriva på några lappar. Cyklade hem och njöt av MAX som mamma köpte med sig på vägen hem. 
Eftersom städningen inte blev av igår ska jag ta tag i det nu och plocka upp skräp som är 1 månad gammal samt bädda rent!

ONE STEP AT A TIME

När man väl sätter sig ner och försöker så går det oftast ganska fort, så nu 45 minuter senare med musik och kisspaus så är jag färdig med socialkunskapsläxan vilket även var den sista socialkunskapsläxan någonsin! Nu tänkte jag ta en övningskörning i kvällssolen och sedan städa mitt aldrig förr så dammiga rum, trevlig kväll!

Igår var det en månad kvar till sommarlovet!


Avslutningsmiddagen i 9an. Mitt söta och saknade Milbo-gäng!
F.V Agnes, Lisa, Sonja, jag, Kicki, Eve, Johanna, Hanna och Bella

10 MAJ

Blir jobbigt långa pauser mellan inläggen och jag ska försöka förbättra mig men just nu är det mycket att göra! Alla rester ska in på fredag och just nu har jag tre kvar + ett spanska prov som jag hoppas att jag slipper göra om. Förutom skolan har jag körkortet som ligger och väntar på att tas och jag vill ha det nununu!



5 MAJ

Gårdagen var lååååång! Hade en tid hos läkaren klockan 8 som var tänkt ta en timme, isället tog det 10 minuter. Åkte därifrån till Driver för att göra några tester och åkte sedan till skolan för en 15 minuters lång lektion innehållande ett samtal om Sverige under andra världskriget. Wille & jag åkte hem till honom för att äta & sova och sedan tillbaka till skolan för religion och spanska. Efter skolan åkte jag tillbaka till Wille för att sedan åka och jobba mellan 17-21. Pappa hämtade upp mig på jobbet och jag övningskörde hem. 


Just i skrivande stund sitter jag och väntar på mina kompanjoner som gått iväg på NP muntligt i spanska. Vi ska planera en resa till Malaga tillsammans ;)   Vi hörs ikväll!  

3 MAJ

Nu har jag en stor kittlande klump i magen! Nu har vi skickat in halva summan på våra P&L biljetter och förhoppningsvis lurar hon oss inte... Tanken att jag ska åka på festival i sommar med 4 superduper tjejer som lätt kan spåra känns ganska så superbra!

2 MAJ

Hanna & jag har hållit på att fixa och tricka nu på kvällen över våra peace and love biljetter som förhoppningsvis kan spikas imorgon. Nu håller vi bara tummarna för ett sammarbete som alla tjänar på. Vi skulle egentligen ha köpt biljetterna redan på påskolovet men gjorde inte det av någon konstig anledning så nu står vi här och är beroende av blocket då våra biljetter blivit slutsålda. 

Idag har vi haft nationellt prov i spanska och efter skolan åkte jag till körkortsteorin. Cyklade hem för att äta och sedan övningsköra med mamma & pappa. Nu tittar jag på BB och ska snart lägga mig.    

Jag bjuder på två bilder från lördags med hjärtat 


Min fina älskling! 



1 MAJ

Lämnade festligheterna i Gävle för en mysig och välbehövlig helg i stugan tillsammans med mitt hjärta. Hans mamma skjutsade upp oss i fredagskväll efter ett trevligt 18års firande hemma hos kusinen med bästa släkten. Helgen har sprungit förbi och gett mig extra energi som kommer behövas nu på slutet av skolterminen. Igår kväll efter att tryckt i oss en massa gott bestämde vi oss för att ta årets första dopp! Iskalla och uppiggade satte vi oss framför brasan och mös tills vi somnade varma i varandras famnar. 

Imorse kom mamma & pappa upp till stugan för att skjutsa hem oss, jag övningskörde och åkte direkt till jobbet för ett 16-20 pass. Nu ska jag snart lägga mig så jag blir pigg inför en ny vecka i skolan som innehåller ett prov och två dagars körkortsteori. Sov gott! 




RSS 2.0