27 SEPTEMBER

Inbokat och klart, den 23dje oktober ska William, jag och Lisa jobba på Ladies night här på läkerolen och förhoppningsvis på Grease nu på lördag men det beror på om jag får ledigt ifrån jobbet eller inte. Hoppas! 


27 SEPTEMBER

Jag lever i en drömvärld!

Jag har en storebror som är den bästa som någonsin funnits, en person som ALLTID har hjälp och skyddat mig.
Jag har en familj som jag älskar över allt annat.
Jag har en stor omtänksam släkt där alla njuter av släktträffar. Alla kompletterar varandra och ställer upp, skjutsar och fixar. 
Jag har en underbar pojkvän som inte sviker oavsett mitt humör, han finns alltid där och är konstant snäll och förstående. Han av någon orkar lyssna på allt mitt tjat och mina dumma kommentarer.
Jag har de bästa vännerna på denna jord! hjälpsamma, underbara, kärleksfulla, omtänksamma, GER och tar. precis som det ska vara!
Jag har ett jobb, ett som ger mig lön varje månad och några personer som uppskattar det jag gör. Oavsett om det blir rätt eller fel så peppar vi varandra till att orka stanna kvar.
Jag går i skolan. Jag har bra betyg och trivs i min klass, jag kan plugga vidare efter mina tre år och har en bra grund till framtiden.

Jag har en framtid och jag ser den varje dag. Och med allt ovanstående så är jag säker på att den kommer bli riktigt riktigt bra!

26 SEPTEMBER

Var helt säker på att mina sista inbokade pass var avklarade och att man kunde njuta nästa helg av att vara ledig, kanske till och med åka till stugan? men icke, både kalendern och dator-schemat visar lika. lördag-söndag... 
Nu när man kommer hem och är lagomt mör efter att ha jobbat hela helgen väntar skolarbeten, inte okej!

25 SEPTEMBER

Ner bäddad framför tv:n med tårarna rinnande utmed kinderna precis som en tönt, allt för min syster eller My sister´s keeper är så otroligt fin! tredje (fjärde?) gången jag ser den och samma sak varje gång, tårar tårar tårar... Dagens träff med Lisa som egentligen skulle skett efter jobbet blev inte av, förra lördagen mitt "fel" och denna kväll hennes. krya ♥





19 SEPTEMBER

Har legat i sängen hela helgen med världens bästa pojkvän! Förkylning, huvudvärk och mensvärk har gjort att jobbet blev inställt, har mått piss. Nu börjar jag må bättre men träning inom de närmaste dagarna är nog bara att glömma. 

Nu är det valvaka på tv! socialdemokraterna leder (i svt:s valundersökning) med 30% och moderaterna ligger två på 29,1%, MEN alliansen leder sammanlagt... Sverigedemokraterna har just nu 4.6 och är påväg in i regeringen! :O snabbt sammanfattat...

16 SEPTEMBER

Skolvalet som har hållit på under tisdagen och onsdagen är nu avslutat och sps 3:orna har räknat klart rösterna. Och chockande nog blev resultatet såhär:

1. Moderaterna
2. Socialdemokraterna
3. SD
(moderaterna klarade sig med 1% över Socialdemokraterna) 

Just nu sitter jag och kollar på debatten mellan alliansen och de rödgröna. Det är så sjukt intressant! Upphöjda röster, "hur kan du säga ......", RUT och ROT, skatter, ungdomsarbetslösheten, jobb, integration, jämställdhet, JO! NEJ! mm. I LIKE IT! och man hör ju själv vilket som låter bra och vilket som är skit.

15 SEPTEMBER

Jag fattar inte hur politik kan vara så intressant! andra kvällen jag sitter spikad framför tv:n på tv4as utfrågningen. Och det är inte första valdebatten jag kollar på... men det bästa är att det är mitt parti som är med ikväll! WIHO



12 SEPTEMBER

Fredags: Efter skolan åkte mamma, pappa jag och William upp till stugan och hade det underbart! Uno, Yatsy (?) och mys hela kvällen. 

Lördag: Tog tåget från Ockelbo 15.30 tillsammans med William där farfar kom och hämtade mig på tågstationen. På kvällen kom Lisa, Hanna och Johanna hit och mös! :) 


Söndag: Jobbat från 12-20.25 och sedan snabbt hem för att kolla på ensam mamma söker.

9 SEPTEMBER

Sitter på medicin-kursen och har för tillfället ingenting att göra, vi håller på med ett grupparbete om vuxenålderns fysiska utveckling. Hade en håltimme på 3½ timme som Linnea och jag kunde ha spenderat på bättre sett, tanken var gymmet och så blev det MEN min träningsvärk och linnea i jeans satte stopp för det seriösa så vi tog bussen till Rusta och köpte lite smått. Idag slutar jag klockan 5 och då blir det finmiddag ute på restaurang eftersom mamma och pappa har 10 år i bröllopsdag!


8 SEPTEMBER

Hösten första gympa-pass är avklarat och jag vet att träningsvärken kommer krypa in i kroppen inatt! Svettigt, varmt och roligt kan man väl sammanfatta det som antar jag. Det var omkring 100 personer i en halvstor lokal utan bra luftgrej, så jaaa då rinner svetten extra mycket i pannan. Men skönt var det!

7 SEPTEMBER

The BIG-family ska åter tillbaka till Thailands värme nästa år! :D Dock denna gång utan de fyra äldsta. Resan betalades idag och vi åker torsdagkväll för att komma hem på måndag 2½ vecka senare. JAG LÄNGTAR REDAN! 



7 SEPTEMBER

5 underbara månader med William igår!



2 SEPTEMBER

Rörde min feta MAX-röv till gymmet igår för första gången sedan 12/4, slå den om ni kan...! Och idag har jag träningsvärk i nästan hela kroppen, något man får ta om man missköter träningen eller?
Staden igår med Linnea, Julia, hjelte och en kortis med Yasse. införskaffade mig en halsduk och stickad tröja! :) + att jag la ut 100 kroner på skolmaterial. dvs, 4-ämnesblock och 4 pennor, antagligen mitt nya rekord..

Om ett tag ska jag kila över vägen till Polhem för 2h & 50min medicinsk grundkurs.

RSS 2.0