30 JUNI

 
 
 
Jag kan inte beskriva med ord hur jag känner just nu... Igår åkte vi till stockholm för att fira Marianne som fyllt 50 år, kvällen var perfekt med god mat och underbart sommarväder. Men någon gång mellan 17.15-20.00 blir min mobil stulen på vandrarhemmet som vi bodde på. I ren stress glömmer jag mobilen på den allmäna toaletten precis innan vi ska gå iväg till festen och kommer inte att tänka på den förrän tre timmar senare, då den såklart var borta. 
Det jag tycker är abslout jobbigast (förutom att min kalender, mina kontakter, mitt tidsfördriv, ja mitt andra liv är borta) så är det alla mina bilder som jag knäppt. Sedan 2 mars har jag knäppt över 2000 bilder, bilder som jag inte hunnit/orkat lägga in på datorn... Idag ångrar jag mig så fruktansvärt mycket, allt jag har kvar är knappa 100 bilder här på bloggen. 

Jag återkommer med bloggen när suget är större, just nu vill jag bara gråta av saknad. Min lilla mobil, hur kan människor vara så taskiga? 

 

19 JUNI

Idag har jag haft en otroligt dålig onsdag. Under natten har axeln blivit sämre, så för tillfället kan jag knappt röra på armen. På jobbet har vi kört truck hela dagen vilket har gjort så jävla ont!

Direkt efter jobbet åkte m, p & jag till stugan- det bästa på hela dagen. Vi såg sommarens första älgar, m&p klippte gräset och jag lagade maten. Just nu ligger jag i sängen och försöker hitta det perfekta läget för armen, men det är lättare sagt än gjort...

18 JUNI

Idag fick jag sova fram till klockan 7! Jag vaknade dock av att regnet öste ner utanför fönstret så pappa fick skjutsa mig till jobbet. Från 8-15.30 hade vi truckutbildning samt provet så nu är teorin klar för oss alla! 

På vägen hem krockade jag med en annan cyklist. Vi slog ihop huvudena med varandra och eftersom vi båda kom från varsin nedförsbacke blev smällen riktigt hård. Min cykelkorg blev ihopklämd och styret snett, men annars fick jag bara ont i huvudet, en "trött" vänster axel och en bula på högra knät. 

 

17 JUNI

En härlig måndag med nya tag. Vid 06.30 var jag på Korsnäs och vid 8 hade alla nya sommarjobbare ett introduktionsmöte. Vid 12 samlades jag + 4 andra sommarjobbare för att påbörja vår truckutbildning. 
På kvällen blev det en sväng i spåret runt Åkermans och en natt hos William som avslutades med massage och Magnus Betnér på tvn, så skönt! 

16 JUNI

Oskar fick motorcykelkörkort i torsdags! Så ikväll har jag tagit min första tur på en motorcykel, och det var en otroligt härlig känsla. Jag kunde inte annat än att fnittra där bakom honom. På 3 sekunder var vi liksom uppe i 140!! 

 

16 JUNI

Jag har precis kommit hem från firandet av mormor som fyllde 73 år i fredags! 3-rättersmiddag, solsken och en härlig sommarkväll! Nu ska jag snart iväg på en helt ny upplevelse, men mer om det i nästa inlägg! 


 
 

15-16 JUNI

Vid 13 tyckte William & Scooter att jag hade sovit tillräckligt länge så jag vaknade upp med blöta hundpussar över hela ansiktet. Strax därefter var vi tre påväg till stugan. 

Lördagen: Efter några snabba varv runt stugan sprang Scooter ner för att bada. På kvällen åt vi grillat, tog en härlig kvällspromenad, William sköt med luftgeväret och sedan avslutade vi kvällen med barnalfapet! 




Söndag: Vi vaknade upp till solsken. William fiskade, jag lagade lunch och Scooter åkte båt. När vi skulle åka hem vägrade Scooter hoppa in i bilen.

 
 
 

14 JUNI

Idag har jag haft en otroligt glad fredag! Jag gick från jobbet strax efter 3 för att hinna fixa mig inför studentfirandet för Anton! Vi hann fira honom en snabbis innan han drog till sitt flak, om jag ville följa med? JAA


Bild 3: Längdskillnaden mellan oss två!!?!


När klockan närmade sig 20.30 cyklade familjen hem till Lina för att ta emot hennes flak. En härlig klass, skön stämning toppat med en underbar sommarkväll, kan det bli en bättre studentdag? När vi började komma in på småtimmarna cyklade vi hem, och inte förrän klockan hann bli efter tre landade huvudet på kudden hos William. 

 
 
 

13 JUNI

Jobb mellan 06-15.30, behöver jag berätta hur trött jag var under/efter jobbet? Ni som känner mig vet att jag älskar att sova och under de senaste två veckorna har det inte blivit så mycket mer än 5 timmar per natt, så när jag kommer hem vid 16.30 är jag mer sovandes än vaken...

På kvällen tog jag och tjejerna en fika. Det blev några härliga timmar inne på Waynes som förgyllade denna annars så regniga torsdag.

Bästa utsikten från köksfönstet ner på studentflaken. Satans vad jag längtar tillbaka!!!!!
 
 

12 JUNI

Onsdag. Arbete mellan 06-16. På kvällen kom William och Scooter hem till oss för middag, pw runt Åkermans kulle och kvällsfika i form av gurka och dip, bästa!

 
 

11 JUNI

Jobb 06-16. Befann mig på mammas maskin (PM 4-5) första timmen innan jag tillslut gick tillbaka till min (PM 2). Efter jobbet tog jag en snabb sväng till stan för att köpa en sommarklänning till Ellie innan jag åkte dit för fika och mys med henne, Eve och Marcus. På vägen hem tog jag en snabb sväng förbi Fia & Marcus. Kvällen avslutade jag med m&p, Biggest loser finalen och jordgubbar!  

 
 

10 JUNI

Arbete mellan 06.30-16.00. Efter jobbet var jag tokslut och somnade sittandes i soffan?!?. På kvällen hämtade William & vovven upp mig för en kortare åktur och sedan film i hans säng. Bättre avslut på en måndag får man leta länge efter!


 

9 JUNI

Jag och Thomas körde söndagspasset på jobbet. Från 06.30-12.15. En kall söndag med blåst och regn. Efter jobbet åkte jag till morfar och fortsatte sedan till Hemlingby för att springa några kilometer.
På kvällen hade jag tjejmys med Sanna och Natta, kvällssnacks och fina flickor. Ett bra avslut på v.23!

 



8 JUNI

En heldag med William.
Sovmorgon till kl 1, prinsessan Madeleines bröllop på tv och nu lördagsmys på hög nivå. En riktigt bra lördag med andra ord! 


7 JUNI

Det var en väldigt trött fredag på jobbet idag med varannan-sekund-gäspningar. På lunchen åkte jag, mamma och hennes arbetsgrupp till Pizza House för en lunch! Direkt efter jobbet åkte jag till hemlingby för några trötta kilometer i spåret, benen var som cementklumpar och andningen stämde inte alls, men förvånandsvärt nog tog jag mig igenom hela varvet och började helgen på ett bra sätt! 

På kvällen träffades jag, Sanna, Cornelia & Sofia hemma hos Sanna för en vin & spelkväll. Kvällen blev väldigt lyckad och det var länge sedan jag skrattade så mycket! Fia, jag och Sanna tog en spontanutgång på Slick som var bättre än vanligt, men vad var det med alla killarna?!?! 


6 JUNI

Vi kom hem från stugan för ett tag sedan. Eftersom jag har lyckats bli röd som en kräft har jag ställt in kvällens plan innehållande middag med tjejerna på söderhielmska. Jag vågar icke gå ut, haha. Så kvällen får spenderas vid tvn med m&p och förhoppningsvis somnar jag tidigt, är sjukt trött och jobbar imorgon. 


Rödast!
 

5-6 JUNI

Onsdag; Efter jobbet åkte mamma, pappa, jag & William till stugan där Tobias, Elin & katterna redan var. Pappa & jag sprang de sista kilometrarna in och möttes av en nytänd grill. På kvällen: fiskar, grillning, bastubad, massor av mys med katterna & kortspel in på natten. 




Torsdag; Svenska nationaldagen började med frukost i solen, grabbarna fixade bryggan, tjejerna solade, jag stod för grill-lunchen. 


4 JUNI

Regning, kall & blåsig dag på jobbet. Allt känns bra och jag börjar lära mig mer om arbetet, det enda som saknas nu är ett truckkörkort så jag kan hjälpa till helt. Efter jobbet lagade jag min godaste mat någonsin- nudlar, kycklingwok med massor av vitlök! 

På kvällen hade Hanna, jag och Johanna tjejkväll hos J. Onyttigheter, filmen ego och fina barndomsvänner, bäst!  


3 JUNI

En bra första dag på Korsnäs. En kvälls-pw med mamma på över 7 km och för ett tag sedan kom William hit. En bra start på denna vecka, nu blir det sängen. 


 

2 JUNI

Nu är min veckas semester över. En underbar vecka med 20årsfirande, stugan, sovmornar, dagar i mitt tempo och en helg i Tallinn med William. Jag kan verkligen inte klaga! Imorgon börjar jag mitt sommarjobb på Korsnäs, 11 veckor har jag framför mig. Imorgon blir det en riktigt tidig morgon, men jag antar att det bara är att vänja sig! 


2 JUNI- TALLIN



Söndag och vår mysiga helg är slut. Det har verkligen vart en perfekt helg med bra väder, massor av kärlek, god mat & drinkar och helt nya intryck. Detta måste vi verkligen göra om! 

1 JUNI- TALLIN



En underbar lördag som spenderades i Gamla stan i Tallinn. Vi hade en sista kväll på båten med god middag, sång och musik. 

31 MAJ- TALLIN



En underbar fredag på havet med världens bästa människa. Vi som hela tiden trott att vi skulle till Riga fick hoppa av bussen mitt på vägen då vi upptäckte att vi skulle till Tallinn, så typiskt oss! 


RSS 2.0