28 FEBRUARI

Om ungefär en timme åker alla 3:or i Gävle på studentkryssning, jag som verkligen vill åka på den!! :(

MEEEN jag har det väldigt bra här borta! På dagarna är det jättevarmt (nästan för varmt) och på nätterna spöregnar det, åskar och blixtrar. Vi har tagit massage, äter ute varje måltid, vi var precis på en marknad, kvällspratar med Lina & Anton varje natt sen så har jag pratat med min prins idag! Ja alla borde uppleva det jag upplever!

 


EN DAG I VÄRMEN!

Hej där hemma!
Vi har det jättebra här borta med ca 34 grader. Efter att ha vart på resande fot i 20 timmar så kom vi till hotellet igår och spöregn. Idag har det vart sol precis hela dagen vilket har resulterat i brända kroppar...! Det kunde inte ha vart bättre här bort!
Puss

 


MALAYSIA!!

Tänkte bara titta in och säga hejdå på ett tag! Jag ska försöka blogga från Malaysia men vi får se hur ofta jag har tillgång till internet. I vilket fall så lyfter mitt flyg om bara några minuter till varmare breddgrader och jag kunde inte vara lyckligare!! Jag har längtat i evigheter på denna dag och nu är den äntligen här, åh jag njuter! 
PUSS!


Bjuder på två bilder från Alanya i somras, nu ska jag äntligen tillbaka till värmen!


22 FEBRUARI

God kväll mina kära läsare!
Idag har jag vart i skolan för sista gången på väldigt länge! :D Imorse hade Alex & jag vår sista PA-redovisning på Stora Sätra vilket kändes väldigt bra. Vi föreläste för tre åttondeklassare och de verkade lyssna noga så vi är väldigt nöjda! Efter skolans två lektioner hämtade mamma upp mig för att åka till morfar, tyvärr går det magsjuka på hans avdelning så vi fick inte komma in utan bara träffa honom i dörren, söta morfar! Jag åkte vidare ner på stan och köpte det sista inför resan och tog mig till Rosmarin för att färga ögonfransarna samt vaxa och färga ögonbrynen. 
Nu på kvällen har Tobias, ELin och William vart här för att äta middag, W är kvar och kommer stanna resten av natten! Större delen av kvällen har gått åt till att packa och fixa inför resan men jag har även hunnit skicka in min sista loggbok någonsin. Livet är vääääldigt bra just nu! 

Imorgon åker vi!!!


21 FEBRUARI

Efter skolan åkte familjen till f&f eftersom farfar fyller år idag! Just nu är jag hemma med m,p, Wille, Tobias, Elin och Robin som är här för att fixa elen i källaren. Det blir en tidig kväll idag med William eftersom jag har min sista PA redovisning, och jag är överlycklig!  


20 FEBRUARI

Det är inte lätt att vara pigg när man har en katt som väcker en mitt i nätterna av att t.ex. välta saker och skriker/jamar. Selma har väckt mig och William ett X-antal gånger under dessa två nätter och nu börjar man bli ganska trött av lite sömn, men hon är så söt så jag antar att man överlever? 

image description

Jag passade på att utnyttja den långa lunchrasten som vi har på måndagar med en genomkörare på gymmet. Lagomt mör och seg mötte jag upp Linnéa och tog mig till Polhem för dagens sista lektion. Mamma hämtade upp mig efter skolan och jag har sedan dess vart här hemma med undantag då Hanna, jag och Johanna gick på en PW kyrkan fram och tillbaka. Efteråt följde tjejerna med hem hit för fika och hårklippning av Johanna. Tjejerna gick vid 10 och jag har resten av kvällen tittat på BB och skrivit lite på slutrapporten av mitt PA, nu är resan nära!!



BB

W och jag har precis kollat på årets första BB, äntligen! För tillfället har Selma både tagit en egen kudde och en väldigt stor plats i sängen så vi får se hur trångt det blir inatt när vi tre ska trängas!


HELGEN 17-19/2

Min helg har vart jättebra! I fredags var det förfest hos Sören och på kvällen blev det Slick fram tills stängning. Efter en sväng på donken fick vi skjuts hem av Sörens pappa.
Igår blev det en snabb sväng på stan med m&p innan Alex kom hit för att ha mello-mys! Söt-selma som blivit könsmogen har fått flytta hem hit så Aston lämnar henne ifred, stackarn! Efter brynäsmatchen igår kom W&C förbi för ost & kex och filmmys.
Idag har älsklingen och jag myst hela dagen och tänkte fortsätta göra det fram tills imorgon då skolan börjar!  
Sov gott alla söta! <3


17 FEBRUARI

Efter en hyfsat kort skoldag som avslutades med seminarium sitter jag nu på bussen påväg till Sören där vi ska förfesta. Ikväll blir det slick!


16 FEBRUARI

Just nu ligger jag i sängen och tycker faktiskt ganska synd om mig själv... Jag har gått och blivit förkyld sedan kungsberget och förkylningen släpper inte! Jag är täppt i näsan, ont i halsen, lock i öronen och huvudvärk, vilket inte är en bra kombo eftersom vi åker till Malaysia om precis en vecka!!!!

Efter skolan möte jag upp Bella på stan, en tjej som jag inte träffat på evigheter! Efter en lång fika på stan där vi delade de senaste händelserna och hade det allmänt bra så åkte jag hem hit för att försöka plugga utan resultat. T, E & katterna kom över för hockeymatch tidigare på kvällen och just nu blandar jag SATC med USA:s statsskick.
Sov gott!


Skolavslutningen i 9an

DAG 7- VAD ÄR KÄRLEK?

Den här frågan tycker jag är svår eftersom jag känner ganska mycket kärlek till olika människor. Jag har bestämt mig för att denna text ska handla om kärleken jag känner till min kärlek, om det förklarar något? 

Jag har tidigare haft nån kille men inte tagit det speciellt seriöst. Jag har aldrig tidigare trott att förhållanden som bildas i min ålder skulle kunna hålla tills man dör, förän nu på senare tid. Jag har alltid haft en ganska negativ syn på kärlek (konstigt nog) och trott att det mest var "för stunden". Men sedan jag började gymnasiet och träffa människor som haft sina pojkvänner under längre tid och tror att de även om 10 år kommer vara tillsammans har fått mig att ändra min inställning.
När jag började träffa William tänkte jag väldigt ofta "det håller bara 2 månader till" eller "vi kommer nog inte vara tillsammans efter sommaren så vi planerar inget", dessa tankar har jag inte haft på evigheter vilket jag tackar för! Jag är väldigt säker på mina känslor kring William och behöver inte sätta upp små mål för att vi ska lyckas gå runt meeen jag säger heller aldrig att vi ska gifta oss och skaffa barn om 10 år. För tillfället betyder min kärlek WILLIAM och jag är väldigt nöjd med att ha det så! När jag är tillsammans med honom kan jag slappna av och vara mig själv utan att känna krav. Jag älskar känslan då man är ute och vet att en varm och trygg famn väntar på en när man kommer hem eller känslan då man inte kan sova och har någon att ringa till mitt i nätterna. 

Jag ska som jag nämnt X-antal gånger åka utomlands efter gymnasiet. Jag oroar mig inte över att känslorna ska försvinna då jag är där borta utan att de ska ta över hela mig och att saknaden kommer bli väldigt svår. Jag litar på William till 1000% och hoppas att han känner samma sak för mig. Kärleken som han och jag, vi, delar är speciell och finns inte mellan några andra (precis som alla kärlekar) och det är just det som gör kärleken så himla fin! Alltså känslan mellan två personer som inte syns med som känns och finns. Att älska någon är den underbaraste känslan man kan ha och att bli älskad tillbaka gör livet mer värt att leva. 
Jag tror på kärleken och hoppas att alla får uppleva den någon gång! 


Här är jag och min kärlek 

15 FEBRUARI



Efter en sovmorgon och endast en lektion i skolan åkte jag hem hit för att äta lucnh och ta en PN. Jag har precis betalat in till högskoleprovet som är den 31 mars och ska snart åka till jobbet för ett pass mellan 16-20. Vi hörs kanske ikväll!

DAG 6- ETT NYTAGET FOTO PÅ DIG SJÄLV OCH 10 INTRESSANTA FAKTA OM DIG SJÄLV






1. Jag har en pojkvän som heter William
2. Jag sover jämt tryckt mot väggen 
3. Jag har inte ätit fisk sedan 8an
4. Jag har inte fått myggbet på över 5 år
5. Jag älskar att resa 
6. Jag längtar till Malaysia och studenten
7. Jag vill ha ett eget husdjur 
8. Jag önskar att jag kunde göra människor friska, då skulle morfar vara den första som jag hjälpte!
9. Jag älskar sovmornar, speciellt när man delar den med någon man älskar 
10. Jag är kristen och tror på gud

Kanske inte sådär jätteintressant, men förhoppningsvis vet ni lite mer om mig!

14 FEBRUARI

Glad alla  dag mina kära läsare! 

Efter en extremt lång dag i skolan fick jag sluta runt fyra tiden. Ikväll har m, p & jag myst till det med tacos och en god efterrätt samtidigt som vi tittar på Brynäs-matchen som är på tv:n. Min pojkvän har svikit mig för att jobba på Läkerol så här sitter jag hundvakt åt Scooter och väntar på att han ska komma hit och fira med mig.
Det är nämligen så att jag tycker om denna dag och tycker det är fint att det finns en speciell kärleks-dag!


DAG 5- MINA SYSKON



Jag har en storebror som heter Tobias och är nyblivna 21 år gammal. När vi var små så var Tobias min sköld som skyddade och försvarade mig för allt, han lät mig göra allt och tog hand om mig då jag gjorde något fel. Jag har alltid sett upp till min bror och viljat göra allt det han har gjort, jag är typ som en härmapa på honom t.ex. har jag valt samma gymnasium och linje som honom, jag hade samma numer i fotbollen, jag vill resa till Australien så som han gjorde och jag planerar att gå samma linje som han gör när jag kommer tillbaka från min resa.   

På Tobias studentkryssning för två år sedan såg han Elin för första gången, idag bor de tillsammans och har två katter ihop. När tobias åkte till Australien för ca 1,5 år sedan hade jag det riktigt jobbigt i början och saknade honom enormt mycket, det var väl först efter några veckor som jag ändrade min inställningen till hans resa och såg det som någonting roligt för honom. När han och de andra killarna dök upp i Thailand förra året känd jag en lycka jag inte tidigare känt. Jag älskar min storebror och skulle inte kunna tänka mig att få någon bättre. Jag är så glad att Tobias har Elin för han förtjänar verkligen en underbar tjej! 
Min storebror förtjänar det bästa eftersom han är världens bästa! 




13 FEBRUARI

Eftersom vi har två timmars hål innan sista lektion passade Alex och jag på att sola, någonting som är behövligt innan Malaysia! Mamma hämtade upp mig och Linnéa vid Polhem och tog oss till fjärran för ett medelpass med Lina. Nu på kvällen har jag tittat på tv och ätit mango, just nu håller jag på med filosofin som är tills imorgon. 

Hjärtat och jag somnade ganska tidigt igår så jag antar att det blir sen kväll idag, får roa mig mig SATC som vanligt! 





DAG 4- MINA FÖRÄLDRAR

Eftersom min mamma läser bloggen och inte är helt överlycklig över att jag skiver saker om mig själv så antar jag att hon inte heller vill att jag skiver så mycket om henne? Men jag ska försöka vara kort och detaljerad, utan att avslöja förmycket! 



Mamma: min mamma är 47 år gammal och jobbar på Korsnäs. Hon tycker om att träna på Friskis & Svettis och ta PW med mig och pappa. Hon älskar samma mat som mig förutom korv stroganoff som hon är ganska trött på. Mamma älskar att sitta på inglasningen och dricka kaffe tillsammans med pappa på helgerna! Mamma älskar middagar med vännerna och bio + restaurangbesök med familjen.
Jag kan avsluta med att säga att mamma älskar djur så länge vi inte har några egna och hon älskar att resa! 

Pappa: Min pappa är också 47 år gammal och jobbar på Ahlsell, han är utesäljare och reser i och med det därför väldigt mycket runt om i Sverige. Pappa idrottade mycket när han var yngre och tycker än idag om att gymma + PW med mamma och mig. Pappa tycker om att laga mat, speciellt finare måltider trots att det inte sker speciellt ofta. Han har byggt om nästan hela vårt hus tillsammans med farfar, men han tycker om att bygga!    
Även pappa älskar att resa!

Som slutord vill jag berätta att jag älskar mina föräldrar väldigt mycket! Vi har väldigt roligt tillsammans och man kan om man vill alltid prata med dem!

DAG 3 - DET HÄR UPPRÖR MIG

När jag hör hemska saker brukar jag oftast slå dövörat till eftersom jag oftast börjar må dåligt efteråt. Men någonting som jag verkligen tycker är hemskt är orättvisor. Jag tycker att det är orättvist när rika människor inte vill betala skatt t.ex. i USA där de inte har/hade sjukförsäkring. Att de fattiga som blir sjuka inte har råd att få den hjälp och de mediciner som de behöver. 

Någonting som jag håller med Erika om är djurplågeri. Jag tycker det är hemskt när försvarslösa djur utsätts för någonting de verkligen inte förtjänar eller kan påverka. 

Och det sista som jag nämner blir krigen i alla länder. I stort sätt varje dag ser man någonting om inbördeskrig eller likanande i länder där massvis med människor dör varje dag. 



12 FEBRUARI



Tobbe var och lämnade katterna för ett tag sedan, hur länge dem stannar vet jag inte men förhoppningsvis tills sent ikväll! Om ett tag planerar m,p & jag att ta en pw i solskenet innan jag ska hem och fortsätta plugga filosofi.

 


K-BERGET



Jag hade en jättebra dag i kungsberget igår! Det var bra väder med ungefär -5 grader i luften. Vi åkte från halv 10 till kvart i 5 och efteråt följde jag med Wille hem för att vara hundvakt och mysa. Min dag kunde inte ha vart bättre!! <3

KUNGSBERGET

 

image description















Denna fredagskväll kommer bli kort, jag tänkte lägga mig nu för att orka kliva upp tidigt imorgon. En dag i Kungsberget med mitt hjärta väntar! och ja, Sören.

 

 


10 FEBRUARI

Sovmorgon till 11 och slutade en timme senare. Efter skolan mös W & jag till det med kinamat! Nu ska jag snart åka till Brynäs och jobba på hemtjänsten mellan 16.30-21.30. Trevlig kväll!

9 FEBRUARI

Alex & jag klev upp extremt trötta imorse för att fixa oss och ta en promenad till Milbo i -16 grader. Vi hade vår första PA föreläsning som kändes jättebra! Vi får inte så många frågor som vi hoppats på men det kanske visar att vi är väldigt tydliga och informerande, eller? ;) 

Vi tog oss sedan tillbaka till skolan där jag har haft två små redovisningar och en mattelektion där vi gick igenom rester från provet. Väl här hemma har jag tappat orken för allt och vill helst sova bort dagarna, jag orkar inte skolan och allt som hör till. åhhh! Men när skolan är slut vad väntar inte då? Jo loggböcker och filosofiplugg....

8 FEBRUARI



Jag hann precis komma hem från skolan innan det började snöa, älskar snö! Om det går som planerat åker jag + tre stycken till till sälen på fredag och myser/åker skidor, och då är det perfekt med mycket snö!

Tänkte hälla i mig lite kaffe och plugga innan jag, m & p åker hem till Anton för att avsluta tävlingen som papporna har inför resan till Malaysia, vem som går ner mest i vikt! Ikväll ska jag hämta några varor med Wille & Sören, på kvällen kommer Alex och sover hos mig eftersom vi har tidig PA-redovisning imorgon på Milbo! 

Puss!

KVÄLLSPROMENAD

Efter ett medel-pass med Linnea och mammorna så är jag nu ute på en kvällspromenad med killen & hunden, ganska mysigt!


7 FEBRUARI

Sitter på bussen in till skolans första och enda lektion som börjar 15.15! Sån här mysig skol-sovmorgon utan stress har wille och jag aldrig haft!


KEEP WALKING


5 FEBRUARI

Här har det vart ganska tyst ett tag men det beror på att dagarna vart så fulla att bloggen har hamnat på sidan om. Vi har haft en helvetesvecka i skolan med två stora prov och en inlämning, igår jobbade jag på max mellan 11-16.30 och jag har spenderat mycket tid med William.  

Igår bjöd morfar mig, Tobias, Elin, mamma, pappa, mormor och Roland på middag på Akropolis! Maten var verkligen jättegod! På kvällen åkte jag, Fia, Linnéa och Lina hem till Lundahl för mello-mys med onyttigheter. När programmet var slut kom mackan, Jesper och Norling och spelade party alias med oss, jag har inte skrattat så mycket på eveigheter! Fia, Linnéa, jag och Erika avslutade kvällen med tecken då Linnea och jag vann ganska så överlägset!

5 FEBRUARI

Har precis kommit hem från en underbar (om inte den bästa på väldigt väldigt länge) kväll hos Erika L. Jag har skrattat hela kvällen och haft det så himla bra! Berättar mer imorgon för nu ska jag krypa ner i sängen!


RSS 2.0