22 NOVEMBER- STRANDEN OCH VIN (ST KILDA)

Vid 11 då solen skinit ohejdat under en halvtimme packa jag ihop strandväskan och gick ner. Inte ett moln på himlen, men med väldigt kalla vindar, låg jag där helt ensam innan ett kompisgäng la sig en dit bort ungefär 40 minuter senare. Efter 2 dagar utan resultat då det gäller solandet har vi gått ned från 30 till 15, så förväntningarna var höga. Alex kom vid 12.30 och Russell kom vid ungefär 13. På vägen tillbaka handlade vi mat inför den sista veckan här och tog sedan en promenad tillbaka till hostlet. 
Igår rensades kylskåpet här på hostlet, allas boxar med utgånget datum på ställdes fram på golvet, idag var det första till kvarn på det som fanns kvar. När vi satt på golvet och letade efter gratis mat kände vi att vi hade nått botten, vi har nog aldrig känt oss så desperata och fattiga som vi gjorde då… Men vi gick därifrån med 6 packet nudlar, 1 packet pasta, ketchup, soja, 2 fryslådor, en pastasås, kryddor mm..  Gjorde sedan middag- ris och vårrullar, grymt gott!

På kvällen hade Alex och jag en kväll för oss själva, vinet åkte fram och samtalet var grymt. En tjejkväll som denna kan inte bli så mycket bättre! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0