26 NOVEMBER- FLYGPLATSEN (MELBOURNE)



Vi checkade ut vid 10 imorse och efter det har vi försökt fått tiden att flyta på. Klockan är nu 20.25, och vi sitter på flygplatsen.
 
Vi svängde förbi Stu tidigare idag, ni vet killen som vi bokade denna östkust resa med? Vi började prata om Great Ocean Road, dyka i barriärreven och Perth. När vi gick därifrån 3 timmar senare hade vi bokat bil till GOR den 4-8 januari, dykning på onsdag och Perth den 12 januari! Med Stu går allt så fort, han ringer runt och helt plötsligt känns allt framdukat, så får Alex & jag välja det bästa och det vi vill ha. Att se pengarna rinna iväg från kontot kan ibland kännas jobbigt, men eftersom dessa saker är någonting som vi verkligen, och då menar vi verkligen, vill så finns det ingen anledning att tveka eller säga nej. Vi gör det vi vill, precis som vi vill! 


Men flygplatsen... Vi pratade med en som jobbar här, hon var inte säker på att flygplatsen skulle vara öppen hela natten. Förhoppningsvis är den det annars får vi sätta oss på gatan. Vi har 9,5 timmar kvar av våra 11 timmar här. Vi håller våra tummar. Jag är bara överlycklig över att äventyret äntligen börjar! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0