3 NOVEMBER- MELBOURNE CITY

Vi bor på andra våningen, i rummet som ligger under oss går deras tak ihop med vår vägg. Däremellan har vi ett par plåtgardiner som ”skydd”, detta innebär att vi kan se ner på dem men främst av allt så kan vi höra allt de säger. Igår när vi precis lagt oss för att sova kommer våra grannar under oss hem. De skrattar, pratar högt och röker på… Att somna till doften och ljuden från dem var definitivt inte det lättaste, men som sagt, jag antar att man får leva med det när man backpackar?

Idag klev vi upp vid 8 för frukost och förberedelser inför en dag på stranden. Idag har solen skinit från & till, dock har det vart ganska ”kallt” här. Vi gick förbi bibblan för att fixa lite på internet, skypa med William samt Linnéa och skicka ett mail till hostlet i Sydney. Istället för att gå till stranden bestämde vi oss för att återvända till hostelt och byta om för en tur till Melbourne city där vi fixade våra mobilkort, detta innebär att mitt svenska numer inte längre fungerar utan om ni vill ha det nya får ni skriva meddelande på fb. Vi köpte lunch inne på Kina Town och tog sedan spårvagnen tillbaka.

När vi kom tillbaka byte vi om och tog en promenad här runt staden, vilket är jättefint! Promenaden gick på strax över timmen och då passade vi på att kolla efter ställen där de behövde extra arbetare. Just nu sitter vi i tv-rummet och skypar med mamma & pappa! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0