16-18 AUGUSTI

FREDAG- Efter jobbet hoppade Tobias, Elin, jag och William på tåget till Stockholm för en hel helg i huvudstaden med mamma och pappa. Marianne och Jessica hämtade oss på tågstationen, därefter checkade vi in på hotellet och gick till Vapiano för en supergod middag! Efter middagen tog vi en sväng runt hotellet men stannade sedan vid hotellbaren för någonting att dricka. Under senkvällen/natten bokade vi hockeybiljetter till New York resan, New York rangers mot Montreal, det kommer bli grymt! 




LÖRDAG- En stor, god hotellfrukost innan familjen gick till stan för några timmars shopping. Vid lunchdags träffades vi vid Jensens Steakhouse för en sjukt god lunch på 50 kr! När klockan närmade sig 19 träffades Elin, William, mamma, jag, Mona & Mimmi i hotellbaren för en glas innan vi mötte upp killarna + Erika som hade gjort sig redo att springa Midnattsloppet! Och jag säger då det- vilket stämning Stockholmsnatten bjöd på! 36000 sålda biljetter, musik och supertaggade löpare i lika neon-grön-gula tröjor. Alla sprang riktigt bra och fick otroligt fina tider! 

 

SÖNDAG- Vi började dagen med att gratta pappa som fyller 48 år idag! Efter hotellfrukosten checkade vi ut och tog en sista sväng på stan innan vi tog tåget tillbaka till Gävle. På kvällen kom mormor, morfar, Roland, farmor och farfar hit på en födelsedagsmiddag och efterrätt!  

 

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0