21-23 FEBRUARI- RESAN TILL SVERIGE (THAILAND/MALAYSIA/QATAR)

Notis: Vi var aldrig i Koh Yao, när vi lämnade Anna i Ao-nang åkte vi raka vägen till Patong i Phuket där vi spenderade våra två sista nätter med shopping. Det vi gjorde på dagarna är sanna, men platsen var ett påhitt. 




21 FEBRUARI-
Vaknade denna torsdag med ett väldigt stort leende, dagen som jag väldigt länge längtat till hade äntligen kommit- vår hemresedag! Både Alex och jag bockade av våra sista måsten på köp-listan och spenderade de sista timmarna i solen vid poolen på hotellet. När klockan slog 6 åt vi vår sista glass i Thailand och satte oss på flygbussen till Phuket Airport.

Sista middagen


Mot flygbussen


Sista bilden i Thailand, mot Kuala Lumpur!

10 minuter innan vi landar i Sverige, två riktigt glada tjejer! 



Torsdag den 21 klockan 23.55 lyfter det första flyget som tar oss till Malaysia, Kuala Lumpur. Flyget tar 2 timmar och vår mellanlandning går på 6 timmar. 
Fredag den 22 klockan 10.10 lyfter det andra flyget som tar oss till Qatar, Doha. Flygningen går på ca 6,5 timme och vi blir sittandes i Doha 13 timmar för mellanlandning. 
Lördag den 23 klockan 01.45 lyfter vårt tredje och det sista flyget som tar oss till Sverige! Vi landar alldeles nerviga och förväntansfulla klockan 06.35 på svensk mark. 


Från att vi lämnar Phuket tills att vi landar på Arlanda har vi 36 timmars flygning. När vi hämtade väskorna och vandrade mot utgången på Arlanda var magen full av fjärilar!  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0