MALLORCA DAG 1 (31 AUGUSTI)

 
 
Strax efter tre på morgonen gick vårt tåg till Arlanda. Vi båda satt med ett stort leende på läpparna och tjatade över hur lycklig vi var, vad är bättre än längtan och väntan på någonting så fint som en kärleksresa? Vi började vår semester klockan 05.30 genom att öppna den första kalla på arlanda, jag en cider och William en öl. 


 
Vi kom fram till vårt hotell, Torre Azul, innan klockan hunnit slå tolv, perfekt eftersom vi fick hela denna dag till solning! William och jag hämtade vår första sangria (en av väldigt många) för veckan och njöt av blå himmel, poolen i bakgrunden och vårt blå band på armen som betydde all inclusive. Vi tog semesterns första dopp och gick sedan till lunchbuffen. Resten av dagen varvade vi i solen och i poolen, med en drink eller en bok i handen! 


 
Vi fick antagligen hotellets bästa rum! På våning 12 av 12, med utsikt över både havet och solnedgången! Så nästan varje dag, innan middagen satt vi två där. På balkongen med kort, musik, drinkar, havet och solnedgången framför oss, hur underbart? 

 
Efter middagen tog vi den korta promenaden ner till "staden". Vi tittade i butiker, njöt av en varm sommarkväll, köpte en varsin kall som vi drack intill havet innan vi tog en promenad efter den. En otroligt mysig och fin första dag i Mallroca! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0